کد خبر: ۸۲۱۱۰
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۱
محاسن و معايب جلسه‌ تاريخی خانه‌ سبز ملت

اشکالات یک نماینده سابق بر همایش 30 سال قانونگذاری

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حجت‌الاسلام والمسلمین علی زادسر، نماینده سابق مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی، در یادداشتی به بیان محاسن و معايب همایش 30 سال قانونگذاری در ایران که روز سه‌شنبه با حضور جمعی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی برگزار شد از دیدگاه خود پرداخته است.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، وی در این یادداشت که در پایگاه اطلاع رسانی‌ شخصی‌اش، منتشر شده آورده‌است:

«روز (12/09/1387)، در خانه‌ ملت که درهای آن کرم، ديوار‌هایش سبز روشن، و صندلی‌ها مجلسيان، سبز و بهتر بگوييم تيره و سنگ‌های مرمرينش به رنگ و سبک و سياق سازمان ملل متحد، می‌باشند، جلسه‌ای بديع و ابتکاری بر قرار بود که تحليلاً بايد پيش زمينه‌ی آن سی‌يمين سالگرد پيروزی انقلاب شکوهمند اسلامی،باشد، چون‌که هر دستگاه و سازمانی سعی دارد تا بدين مناسبت، بهترين کار و يا هديه را تقديم ملت مسلمان ايران اسلامی بنمايد، که انصافاً مجلس ديروز بهارستان، به دلايلی که تقديم می‌گردد، بهترين کار و زيباترين هديه بود:

محاسن:
1- نخستين جشن (پيش قراول) جشن‌های سی‌يمن سالگرد پيروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، بود که بوی سعی مجلس بر اثبات کلام تاريخی امام راحل را که فرمود : «مجلس در رأس امور است» را، می‌داد.

2- عنوان قشنگ و اميد بخش و الهام دهنده‌ای داشت که روايت سی سال قانون‌گذاری در جمهوری اسلامی ايران را حکايت می‌کرد و اين نويد را می‌داد که مجلس می‌خواهد مجلس بشود بهتر از پيش، و مجلس بماند، قوی‌تر از قبل.

3- نماد وحدت جناح‌ها، يعنی راستی‌ها و چپی‌هايي شد، که با تجربه به يقين رسيده‌اند، که بايد کشور را بر مبنای عقل، محور علم، مدار ولايت و معيار امامت، اداره کرد، و صد البته که به دور از ديدگاه‌های بعضاً مشمئز کننده‌ی چپ و راستی. آری، مشکلات جامعه را می‌بايست با تدبير حل و فصل کرد و معضلات اجتماعی را می‌بايد با مديريت، رتق و فتق ساخت.

4- شأن و جايگاه مقامات ارشد تقنينی و رؤسای مجالس هفت‌گانه‌ی گذشته را به صورت نسبی صيانت کرد و نقش و منزلت آنان را در نظام مبارک اسلامی، به تصوير کشاند و قدردانی نمود.

5- شهيد والامقام آية‌الله سيدحسن مدرس را، به نحو بسيار مطلوب و شايسته‌ای، به ايرانيان و جهانيان معاصر شناساند و آنچنان جايگاه رفيع و موقعيت بلند آن شهيد بی‌‌نظير را، به سمع و نظر جهان و ايران رسانيد کانه آية‌الله هاشمی‌رفسنجانی، همزاد، همراه، هم مباحثه و هم‌رزم آية‌الله مدرس بوده است و تمام حرکات، سکنات، کلمات، جملات آن شهيد گران‌سنگ را شاهد بوده است و به رشته‌ی تحرير درآورده و استماع نيز، و از برخوردهای او با رضاخان ميرپنج و قزاق، و عوامل نادان و تبهکارش، فيلم و اسلايد تهيه ساخته است. قطعاً تا ديروز کسی از مقامات ايران اسلامی، چنين تعريف حامع و کاملی را از شهيد مدرس، ارائه نکرده بود.

6- چنان عظمت، قدرت، تاريخ‌ساز بودن مجلس شورای اسلامی را تبيين کرد که تا کنون هرگز عموم ملت ايران، تصور نمی‌کرد که آنان توسط نوکرانشان در مجلس، چه قدرتی دارند، چه عظمت‌ها خالق شده‌اند و چه حماسه‌ها آفريده‌اند که بعضاً چه دردانه‌های گران‌بهايی بوده‌اند. عموم ملت، تا ديروز اطلاع دقيقی از منحصر به فرد بودن مجلس شورای اسلامی و قدرت بی‌بديل آن که می‌تواند رئيس‌جمهور را، استيضاح کند، نداشتند، و الحق و الانصاف استاد بزرگوار حضرت حجة‌الاسلام‌والمسلمين ناطق‌نوری، بسيار هنرمندانه و محققانه، ديدگاه‌های ظالم ستيز و ضد استبدادی اعضای محترم و معزز مجلس خبرگان قانون اساسی را که اختيارات فراوانی به مجلس شورای اسلامی، داده‌اند، بيان کردند و به رخ کشيدند.

7- همايش ديروز 12/09/1387، پتکی پولادين و رعدآسا و غريوی پر خروش بود بر سر پوک دشمنان قسم خورده‌ی نظام اسلامی، که تيم‌های قوی و پر امکانات جاسوسی خود را به جمهوری اسلامی ايران گسيل داشته و دارند، مجلس ديروز بهارستان، تبری تيز و ابراهيمی بود بر دست و پای بت‌های عجيب و غريب دنيای ديجيتال و دهکده‌ جهانی، که جمهوری اسلامی ايران را برنمی‌تابند، زيرا مهر باطل شد را بر شناسنامه‌ی پانصدساله‌ی تز انگليسی، «اختلاف بينداز و حکومت کن»، زد که معروف است و يادآور وقايع تلخ و فجايع بی‌شمار، نيز می‌باشد.

8- و بالاخره دوستان سی‌ساله و بيست‌ساله و ده‌ساله و کمتر را به آغوش يکديگر رسانيد و اکسير محبت و همدلی و عشق به اسلام و ايران اسلامی و ولايت را در فضای گسترده‌ جمهوری اسلامی ايران بزرگ و کهن منتشر ساخت و رائجه‌ی دل‌انگيز ولايت و امامت خمينی کبير قدس سره و خامنه‌ای معظم مدظله را، آن‌هم توسط عطارانی خبره و معطر، چون آية‌الله هاشمی‌رفسنجانی، در هوای سراسر سرزمين تاريخی مام وطن، پراکند.

در اين بخش و قبل از تذکار معايب، شايسته است که مراتب قدردانی و امتنان امثال نگارنده را از رياست محترم مجلس شورای اسلامی برادر بزرگوار جناب آقای دکتر علی لاريجانی، و هيأت محترم رئيسه‌ آن، جهت برگزاری اين مجلس با شکوه، مفيد و مؤثر که تاريخی هم شد. ابراز داشت و ابلاغ کرد.

و اما معايب:
1- اولين عيب جلسه‌ مجلس 12/09/1387 خانه‌ سبز ملت که ديگر صندلی‌های سبز آن به عنوان «سرخ» مطرح نيستند تا يادآور «قرمز» باشند و ای بسا که «آبی» از اين سبز شدن، شادمان شده باشد، عبارت بود از چگونگی دعوت از‌ نمايندگان محترم ادوار هشت‌گانه‌ی مجلس شورای اسلامی که هيچ‌کس نمی‌دانست که محتوای آن چيست و چه فوايدی می‌تواند داشته باشد، و گرنه ديروز جا برای نشتن همه‌ آنان پيدا نمی‌شد.

2- بيش از هزاران پيام کوتاهی(پک) که به بيش از هزاروچهارصد نماينده دوره‌های اول تا هفتم ارسال شده است تا به عنوان دعوت‌نامه‌ حضور به حساب آيند، متأسفانه و در کمال شرمندگی، با حروف لاتين که معروف به فينگليش است، بودند و اين مطلب بسيار مهم حقيقتاً، کسر شأن مجلس بود و پايمال کننده‌ واقعی حق زبان فارسی نيز.

3- زمان آن بسيار اندک بود زيرا بديهی است که سه ساعت، وقت مناسبی برای چنين همايش بزرگ و مهمی نبود، حداقل دوساعت وقت ديگر هم برای هشت نماينده‌ که نماينده‌ نمايندگان هشت دوره بودند، در نظر می‌گرفتند تا هر کدام از آنان به مدت پانزده دقيقه، اقدامات برجسته و تاريخی هر دوره را به صورت فهرست، بيان می‌کردند.

4- هيچ ذکر مستندی از نقش کليدی نظارت قوه‌ مقننه به ميان نيامد و کسی برابر آمار و ارقام ونظرسنجی‌های علمی و قابل اعتماد نگفت که مثلاً فوايد و يا مضار استيضاح‌ها و . و . . .، چه بوده است و دليلی هم بر ضعف شديد بخش نظارتی نمايندگان دوره‌های مختلف ارائه نگرديد و ادله‌ بی‌انگيزه بودن بسياری از مجلس نشينان در اعمال اختيارات نظارتی خود ذکر نگرديد و نگفتند چرا برخی از نوکران ملت به جای اعمال حق و حقوق قانونی خود که از آن ملت است، ترجيح می‌دهند تا با رفاقت و . و . . . ، انجام وظيفه بکنند؟!. و ...............
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین