آفتابنیوز : آفتاب: رئيس سازمان بازرسی كل كشور گفت: «وضعيت امنيت، عدالت و رفاه در ايران از بسياری از كشورهای مدعی حقوق بشر بهتر و مطلوبتر است».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب به نقل از فارس، حجتالاسلام والمسلمين مصطفی پورمحمدی صبح امروز در همايش توسعه قضايی در استان فارس افزود: «در حال حاضر ضرايب امنيتی در كشور بالاست و از قضات وارسته و شرافتمند و دستگاه قضايی مستقل و مقتدری برخوردار هستيم».
وی با بيان اينكه وضعيت امنيت، عدالت و رفاه در ايران از بسياری از كشورهای مدعی حقوق بشر، بهتر و مطلوبتر است، گفت: «علیرغم آنكه هر سال يک انتخابات در كشور ما بعد از انقلاب تاكنون برگزار شده است، يكی از معضلات ايران را موضوع انتخابات، حفاظت از آرا و صيانت از رای مردم اعلام میكنند».
پورمحمدی با اشاره به اينكه در آستانه سیامين سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی قرار داريم، اين انقلاب را حركتی عظيم، تاريخی و دورانساز ارزيابی و خاطرنشان كرد: «انقلاب و نظام اسلامی به دنبال خود جاذبهها و دافعههای زيادي بين ملتها و خصوصاً مسلمانان و مردم مظلوم جهان كه طعم تلخ استبداد را چشيده بودند؛ ايجاد كرد و از طرفی بغض و كينه سردمداران قدرت را برانگيخت».
پورمحمدی توجه روسای جمهور و ديگر مسئولان آمريكا به مسائل ايران را ناشی از اهميت اين كشور دانست و گفت: «آنچه كه از سوی سردمداران قدرت تحت عنوان خوی توسعهگری، عدم رعايت حقوق بشر، ترويج تروريسم، ايجاد تشنج در منطقه، تلاش برای دستيابی به سلاحهای كشتار جمعی، در مورد ايران بيان میشود، دغدغه اصلی آنان نيست».
رئيس سازمان بازرسی كل كشور گفت: «اگر بنا بود شيوه نظامی انقلاب را متوقف كنند، مانند آنچه در افغانستان و عراق انجام دادند، از آن ابايی نداشته و ندارند، اگر از دستشان بر میآمد و اگر مطمئن بودند پيروز میشوند، حتماً اين عمل را انجام میدادند».
پورمحمدی با تصريح اينكه ملت ايران در دفاع از سرزمين، هموطنان و انقلاب خود جايگاه مناسب و شايستهای دارند، گفت: «آنان میدانند كه اين ميدان، ميدان خطرناكی است، حتماً برای ملت ما هم مشكلآفرين خواهد بود اما برای آنان خطرناکتر است».
رئيس سازمان بازرسی كل كشور با بيان اينكه انقلاب اسلامی ضمن برپايی يک نظام اسلامی و حفظ خود و جلوگيری از تكتازی ابرقدرتها، يک قدرت در منطقه خاورميانه ايجاد كرده است، گفت: «موضوع مهم آنجاست كه آنان مدعی داشتن سرآمدترين تمدن و برترين فرهنگ هستند، نظريه پايان تاريخ را توليد كردهاند و میگويند از اين فرهنگ برتر نيست».
پورمحمدی سه شاخص رعايت حقوق مردم، اجرای برنامه و قانون و تحقق عدالت را سه شاخصه مهم دستگاه قضايی دانست و گفت: «دستگاه قضايی از ابتدا در ايران و نظام اسلامی به عنوان يک ركن مستقل و مقتدر مطرح شده و ادامه كار داده است».
وی با تصريح اينكه اسلام و انقلاب اسلامی در حوزه نظری و مبنايی حرفهای بسيار اساسی و روشنی دارد، گفت: «اما در مقام عمل با اين مبانی فاصله داريم».
پورمحمدی وجود تعداد پروندههای زياد در دستگاه قضايی از يک طرف و عدم رضايت مردم از اين دستگاه را از سوی ديگر مدنظر قرار داد و گفت: «هر دو طرف اشكال دارد، هم ما در قضاوت نسبت به جامعه ازخود میپرسيم چرا اينقدر تخلف صورت میگيرد، هم جامعه نسبت به ما، كه چرا دستگاه قضايی حساس نيست، دزد را ميگيريم، تحويل ميدهيم اما زودتر از مامور به جامعه برمیگردد».
وی با تصريح اينكه اين موضوعات در داخل آزاردهنده شده و در خارج زمينهساز جنجالآفرينی و مشكلسازی میشود، وجود مشكل در بحث آموزش و تعاريف ناقص را عامل بروز برخی از اين مسائل و برداشتها دانست.
پورمحمدی با بيان اينكه ضعف در تعريف شفاف و آموزش در همه حوزهها اعم از، بازرسی، قضايی، امنيت، فرهنگ، اجتماع و اقتصاد وجود دارد، گفت: «اين موجب میشود كه از يكديگر گلايهمند باشيم».
وی تصريح كرد: «ما در دنيا شاخص تمدن هستيم و با تنها ابرقدرت حال حاضر هماوردی میكنيم، اما نمیتوانيم نقاط قوت را بارز كنيم و نمود دهيم».
رئيس سازمان بازرسی كل كشور با بيان اينكه مدعی نيست وضعيت در كشور مطلوب است، گفت: «اگر ما در ايران آن همه مشكل داريم كه مدام دشمنان آن را بيان میكنند، اگر ضعف داريم، چرا آنقدر آمريكا حرص میخورد».
پورمحمدی اضافه كرد: «اگر اين مملكت و نظام مشكل و ضعف دارد چرا رئيس جمهوری كه هنوز سركار نيامده، آنقدر در مورد ايران حرف میزند».
وی ادامه داد: «چگونه ممكن است كه يكی از مهمترين شاخصهای انتخابات رئيس جمهوری در آمريكا به عنوان تنها ابرقدرت جهان، موضوع ايران است».
پورمحمدی تصريح كرد: «اين نشاندهنده اهميت، ارزش و جايگاه و تاثيرگذاری ايران است و ما نيز بايد با برنامهريزی درست، تشكيل بانکهای اطلاعاتی، تعريف شفاف از موضوعات در هر حوزه و ... به جايگاه مطلوب دست پيدا كنيم».
مصطفی پورمحمدی در برنامههای خود، ديدار با دانشجويان، شركت در جلسه شورای قضايی استان فارس و ديدار با طلاب را نيز خواهد داشت.