محمد خسروی اهل شهر سالند سردشت، امروز سه شنبه ۱۸ بهمن ماه در تشریح این خبر، به ایلنا گفت: هنوز در حیرت به سر میبرم. چگونه میشود فرزندت با پای خودش و برای درمان یک تب معمولی به همراه مادر و دایی اش به درمانگاه مراجعه کند و دیگر هرگز به خانه برنگردد. او کلاس دوم بود و تنها ۷ بهار را دیده بود.
این پدر سوگوار ادامه داد: در تاریخ ۱۵ بهمن ماه فرزندم به همراه دایی و مادر خود به درمانگاهی در شهرک مدرس دزفول مراجعه میکنند. پزشک معالج برای فرزندم دارو تجویز میکند. در حین تزریق سرم و آمپولهایی که در سرم تزریق شد، از دهان فرزندم کف بیرون میزند و پزشک به سرعت اقدام به خروج سرم از بدن او میکند.
وی افزود: هر لحظه حال فرزندم بدتر میشود و کادر درمان و پزشک به خانواده من میگویند که باید او را به بیمارستان گنجوی منتقل کنید. در وضعیتی که فرزند من در زمان طلایی به مراقبت ویژه نیاز داشت او را بدون آمبولانس به دست همسرم میدهند تا به بیمارستانی ببرند که با مکان حادثه و با توجه به ترافیک موجود فاصله بسیار داشت.
محمد خسروی تصریح کرد: خانواده من با وانت بار اقدام به انتقال فرزند بدحالم میکنند. در بیمارستان گنجوی هر چقدر با درمانگاه رازی برای دریافت اطلاعات دارویی و مراحل درمانی که منجر به بدحالی فرزندم شده است تماس گرفته میشود کسی پاسخ نمیدهد. خانواده من در مراجعه دوباره به درمانگاه متوجه میشوند که پزشک معالج نیم ساعت زودتر از پایان زمان شیفت خود محل کار را ترک کرده و به تماسهای مکرر پاسخی نمیدهد.
وی ادامه میدهد: فرزند مظلوم من در داخل وانت بار جان داد و اگر از آغاز مراقبت درستی بود و خانواده مرا بدون آمبولانس و با آن وضع مظلومانه رها نمیکردند، فرزندم امروز زنده بود.
او میگوید: در حال حاضر با توجه به وضعیت روحی خانواده برای فرزندم گواهی موقت دفن صادر شده است. فهم حقیقت ماجرا برای ما بسیار مهم است. ما از مراجع قانونی، نظام پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و پزشکی قانونی درخواست داریم تا کنار خانواده داغدار ما باشند و در رسیدگی به این پرونده کوتاهی نکنند.
در همین خصوص و در ادامه بررسیهای صورت گرفته، علی رضا خسروپناه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول گفت: در جریان موضوع هستیم و با توجه به اتفاق صورت گرفته، باید روال قانونی پرونده طی شود.
وی افزود: کارشناسان ما برای بررسی این اتفاق به محل درمانگاه اعزام شدهاند و به زودی با درنظر گرفتن فیلم دوربینهای درمانگاه، مستندات مراجعه بیمار، مراحل ثبت، داروهای تجویز شده و تکمیل پرونده و ورود پزشکی قانونی و کالبدشکافی، روند نهایی پرونده مرگ این کودک را دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: ما منتظر دریافت پاسخ پزشکی قانونی هستیم، کما اینکه خانواده این کودک باید با مراجعه به مراجع قانونی، نظام پزشکی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول مراحل ثبت شکایت خود را انجام دهند تا پرونده با مستندات کاملتری پیگیری شود.
در همین خصوص، مهرداد کلانتریان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز به ایلنا گفت: کارهای تحقیقاتی اولیه مرگ از بررسیهای محلی و میدانی در خصوص تکمیل پرونده این کودک انجام شده است و امروز در خصوص بررسی ابعاد و دلایل شکل گیری این حادثه جلسه rca «بررسی علل خطا» برگزار میشود که موضوعات مختلفی مانند انتقال بیمار بدحال با وانت بار و سلسله خطاهایی که منجر به این حادثه گردید را در بر میگیرد.
وی افزود: با موضوعات این چنینی پیش از این هم برخورد داشتهایم و تردید نکنید که موضوع مرگ این کودک را مانند فرزند خود دنبال خواهیم کرد و این خانواده میتوانند با مراجعه به معاونت درمان از کم و کیف مراحل پرونده مطلع گردند.