سیدعلینقی کاظمی با بیان اینکه مصرف بیش از اندازه هر مادهای برای بدن مضر است، اظهار کرد: خانوادهها اصرار دارند فرزندانشان شیر فراوان بخورد در حالی که این کار درست نیست.
وی با بیان اینکه هر کودکی غذای کامل سفره را میل کند احتیاجی به مصرف روزانه چند لیوان شیر نخواهد داشت، افزود: کودکان بالای ۲ سال اگر کامل غذا میخورند و محصولات لبنی مثل ماست، کره و پنیر را بیشتر از شیر دوست دارند، نخوردن شیر برای آنها مشکلی ندارد.
کاظمی با تاکید بر اینکه اگر فرزندمان رشد مناسبی دارد به خوردن بیش از حد شیر اصرار نکنیم، اضافه کرد: مصرف محصولات جایگزین مثل ماست هم کلسیم مورد نیاز بدن را تامین میکند.
متخصص اطفال و کودکان با بیان اینکه برخی کودکان به شیر حساسیت دارند، ابراز کرد: به طور مثال سیستم گوارش برخی افراد با شیر سازگای ندارد و اذیتشان میکند یا بعضیها به شیر آلرژی دارند یا قند لاکتوز موجب ناراحتی گوارششان میشود.
وی با بیان اینکه کودکانی که حبوباتی همچون عدس، تخم مرغ و یک محصول لبنی را در برنامه غذایی خود داشته و به طور کامل مصرف میکنند نباید نگرانی در رابطه با دریافت پروتئین آنها داشت، اذعان کرد: اصرار بیش از حد خانوادهها مبنی بر مصرف برخی مواد غذایی از جمله شیر منجر به استرس و فشار روحی در کودکان میشود.
کاظمی با بیان اینکه مصرف بیش از حد تنقلات و میوه، مجالی به خوردن غذا نمیدهد، خاطرنشان کرد: مصرف به اندازه هر ماده غذایی مورد تایید است و تاکید میشود مصرف ۵ واحد میوه در روز مناسب است و خوردن زیاد آن را توصیه نمیکنیم.