آفتابنیوز : آفتاب: عسگر جلاليان نماينده دير و كنگان و عضو كميسيون انرژی مجلس كه به گفته خودش با حزب اعتدال و توسعه همكاریهايی دارد درباره فعاليتهای انتخاباتی اين حزب به خبرنگار پارلمانی آفتاب گفت: «نگاه متوليان و اعضای اين حزب به مقوله انتخابات يک نگاه تخصصی است و مسوولان اين حزب معتقدند كه مديريتها و جايگاههای اجرايی را بايد به دست افرادی سپرد كه از توان مديريتی و تخصصی لازم برخوردار باشند و به موضوعات، بيشتر نگاه تخصصی داشته باشند».
به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، جلاليان با بيان اينكه اين حزب هنوز وارد مصاديق انتخابات نشده است، اظهار داشت: «حزب اعتدال و توسعه هماكنون حركت احزاب و حركت كانديداهايی كه به نظر میرسد قصد دارند مطرح شوند را رصد میكند تا بر اساس اين رصد تصميمگيری كند».
وی همچنين با اشاره به پيشرو بودن انتخابات رياست جمهوری دهم و جدی شدن اين فضا در حدود 6 ماه مانده تا اين انتخابات خاطرنشان كرد: «تشكلها و گروهها و احزاب كه به دنبال انتخاب كانديدای مورد نظر خود هستند كم كم رايزنیهای خود را به صورت جد آغاز كردهاند».
جلاليان با اشاره به فعاليتهای انتخاباتی دو جريان سياسی اصولگرا و اصلاحطلب برای اين انتخابات و كانديداهای احتمالی مورد حمايت اين جريانات، اظهار داشت: «محمود احمدینژاد يكی از گزينههای مطرح جريان اصولگرا است و البته برخی گروهها در طيف اصولگرا در حال مطالعه و بررسی هستند كه غير از رييس جمهور فعلی بتوانند گزينههای ديگری را هم انتخاب كنند كه يا جايگزين احمدینژاد كنند و يا به عنوان كانديدای ديگری مورد حمايت قرار دهند».
نماينده دير و كنگان در مجلس از شخصيتها و چهرههايی همچون محمدباقر قاليباف و علی لاريجانی به عنوان دو رقيب جدی احمدینژاد نام برد و گفت: «برخی جريانات در طيف اصولگرا به صورت جدی در حال بررسی كانديداتوری لاريجانی هستند و قرار است با خود ايشان در اين زمينه يک رايزنی جدی انجام دهند اما در كل فعلا قاليباف از ساير كانديداها بيشتر مطرح است و شايد يک اجماع بيشتری هم روی او تاكنون ايجاد شده باشد».
اين عضو كميسيون انرژی مجلس گفت: «اگر در طيف اصولگرا كانديدای ديگری به جز قاليباف در كنار احمدینژاد مطرح نشود طبيعتا وی رقيب جدی احمدینژاد خواهد بود و شانس بالايی هم ممكن است داشته باشد».
جلاليان همچنين در ارزيابی از تشكيل كابينه ائتلافی كه چندی است بحث آن مطرح شده است، اظهار داشت: «نفس اصطلاح كابينه ائتلافی بسيار پسنديده است اما بايد مواظب بود كه از اين حركت و تفكر سوءاستفاده نشود».
وی با اعتقاد به اينكه بر ای اداره كشور بايد يک ائتلاف و اجماعی از طيفها و گروههای مختلف صورت گيرد، افزود: «قطعا در اين صورت میشود كشور را به نحو احسن اداره كرد».