کد خبر: ۸۲۵۶۷
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۵

پیشنهاد وزیر اقتصاد برای قیمت نفت در بودجه

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: «با به‌كارگیری تجربه و توان مدیریتی برای تعیین رقم مناسب نفت در بودجه و با بهره‌گیری از مدیریت مناسب می‌توان قیمت نفت را تا 40 دلار در نظر گرفت».

به گزارش خبرنگار اقتصادی آفتاب، شمس‌الدین حسینی امروز در حاشیه‌ سومین اجلاس وزرای اقتصادی و داریی كشورهای عضو اكو با اشاره به اینكه با وجود كاهش درآمدهای نفتی مشكلی در سال آینده نخواهیم داشت عنوان كرد: «قرار است قیمت نفت در بودجه‌ سال آینده با احتیاط لازم پیش بینی شود كه برای این امر نیز جلساتی تشكیل شده تا عددی قابل اعتماد واتكا در نظر گرفته شود».

حسینی با بیان اینكه بودجه سال آینده بودجه‌ عملیاتی است، ادامه داد: «در بودجه‌ سال آینده به فعالیت‌های زیربنایی توجه ویژه‌ای شده است به نحوی كه با وجود درآمدهای پایین نفتی هزینه‌ها نیز كاهش خواهد یافت».

وی با اعتقاد به اینکه مدیریت بودجه باید به نحوی صورت گیرد كه در شرایط تنگنا بودجه واقعی و سطح طرح‌های عمرانی كاهش نیابد، افزود: «با وجود اینكه اقتصاد ایران وابستگی‌های زیادی به درآمدهای نفتی دارد اما از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی نیز برخوردار است كه تاكنون كمتر از آنها بهره‌گیری كرده است».

وزیر امور اقتصادی و دارایی از وصول كل مالیات مصوب سال جاری خبر داد و افزود: «با ادامه‌ این روند این امر نیز در سال آینده پیگیری می‌شود».

حسینی درباره فعالیت اكو عنوان كرد: «سابقه‌ تاسیس اكو به سال‌های قبل بر می‌گردد به نحوی كه ایران، پاكستان و تركیه از اعضای موسس آن بوده و به همین دلیل نقش موثری در سازمان ایفا كردند».

وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: «به طور معمول در جلسات اكو راهكارهایی در خصوص افزایش مبادلات اتخاذ می‌شود اما در اجلاس كنونی به ارزیابی بحران‌های جهانی و ریشه‌ها و همچنین اثر آن در منطقه توجه خاص می‌شود».

وی گفت: «همچنین راهكارهایی مناسب برای مدیریت بحران و چالش‌های آن و بهره گیری از فرصت‌های منطقه نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت».

حسینی همچنین درباره‌ وضعیت نظام توزیع اظهار داشت: «یكی از هفت محور كلیدی در طرح تحول اقتصادی نظام توزیع كالا و خدمات است زیرا توزیع حلقه‌ اتصال تولید و مصرف است».

وی با اشاره به اینكه بخش توزیع یكی از بخش‌های مهم است كه در تولید ارزش افزوده سهم عمده‌ای را ایفا می‌كند، گفت: «این مساله سبب شده كه تلاش‌هایی برای افزایش و بهبود نظام توزیع و ارزش افزوده در این بخش انجام شود».

حسینی با بیان اینکه نظام توزیع از شاهراه‌های بهبود نظام اقتصادی است، افزود: «این نظام باید چابک و مبتنی بر نوآوری باشد تا شفافی و گستردگی اقتصادی در كشور ایجاد شود».

به گفته‌ وی شبكه‌ توزیع كشور از سازماندهی مناسبی برخوردار نیست و این مساله سبب شده تا وزارت بازرگانی فعالیت‌هایی را برای سازماندهی شركت‌های پخش انجام دهد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه درباره‌ اجرای مالیات بر ارزش افزوده با اشاره به اینكه قانون مورد وفاق دولت، مجلس و فعالان اقتصادی است توضیح داد: «ظرفیت‌های مناسبی بخصوص در نحوه‌ اجرای این قانون پیش‌بینی شده به نحوی كه سازمان امور مالیاتی می‌تواند در خصوص ترتیب ثبت نام و چگونگی پوشش قانون تدابیری را اتخاذ كند».

وی با اشاره به دستور تعویق اجرای این قانون برای اصناف توضیح داد: «این تعویق تنها برای این بخش است اما این قانون در سایر بخش‌ها در حال اجراست».

وی در پایان خاطر نشان كرد: «اجرای قانون تعویق یک ساله داشته و همانند شهریور 87 لایحه‌ای به دولت از سوی وزارت اقتصاد ارائه می‌شود».



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین