سرهنگ داود معظمی گودرزی دراینباره گفت:چندی پیش تعدادی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ مراجعه و مدعی شدند مبالغی بهصورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است. در همین راستا و پس از اخذ اظهارات مالباختگان رسیدگی به این پرونده در دستورکار ماموران پلیس فتا قرار گرفت و آنان تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.
وی با بیان اینکه در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتای پایتخت مشخص شد همه قربانیان این پرونده بعد از خرید میوه از یک میوه فروش سیار در تهران حسابشان خالی شده است، گفت:در همین راستا نیز کارآگاهان پلیس فتا متوجه شدند که این افراد به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند. ماموران پلیس فتای تهران بزرگ در مرحله تحقیقات پرونده متوجه شدند مجرم تحت پوشش یک میوه فروش دورهگرد در تهران مشغول کار شده و پس از کپی برداری کارتهای بانکی مالباختگان به وسیله دستگاه اسکیمر اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان کرده است.
معظمی گودرزی افزود: در ادامه ماموران با بررسی های تکمیلی و همه جانبه و بهرهگیری از روشهای فنی و علمی موفق شدند این فرد را شناسایی و پس از تشریفات قضایی، مجرم را در حین ارتکاب جرم دستگیر و به همراه تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا منتقل کنند. متهم پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شکات پرونده و مستندات جمع آوری شده توسط پلیس به کلاهبرداری از بیش از ۲۵ نفر با این روش به ارزش ریالی حدود پنج میلیارد ریال اعتراف کرد و پرده از نحوه اقدامات مجرمانه خود برداشت.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه برای متهم پس از تشکیل پرونده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد، گفت: راهکار جلوگیری از کلاهبرداری اسکیمر ساده و لازم است که شهروندان رمز کارت حساب بانکی را شخصاً وارد کنند، چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شهروندان امکانپذیر نخواهد بود.