بر اين اساس از تاريخ مذكور يك تن در شهرستان «نوشهر»، يك زن در رودخانه داخل شهر «تجن» شهرستان «ساري» ، دو تن در شهرستان «تنكابن»، هفت نفر در شهرستان «بابلسر»، يك نفر در «محمود آباد» و يك تن نيز در شهرستان «نوشهر» غرق شدند.
از ميان تعداد غرقشدگان بيشترين آمار را روز هفتم مرداد ماه با 8 غريق در« نوشهر»، و دو غريق در« بابلسر» و «محمود آباد» به خود اختصاص داد. اين در حاليست كه بر اساس اعلام گروه امدادي طرحهاي سالم سازي درياي مازندران ، اين افرد در خارج از طرحهاي سالم سازي دچار حادثه شدند.
در اين حال بهزاد پورمحمد رييس ستاد حوادث غير مترقبه استان مازندران با تاكيد بر توفاني بودن دريا در دو روز گذشته ، خاطرنشان كرد: در دو روز گذشته درياي مازندران بر اثر بارش باران توفاني بوده و هشدارهايي مبني بر شنا نكردن در محيط دريا نيز از سوي امدادگران داده اما باز هم با بيتوجهي مسافران و شناگران مواجه شد.
وي در پاسخ به اين كه با توجه به استقرار نيروهاي امدادي در 130 نقطه مشرف به خطر استان مازندران و خارج از طرح سالمسازي دريا، افزود:ارائه خدمات نامناسب امدادي در داخل طرح سالمسازي و خارج از آن بدليل كمبود امكانات امدادي و بودجه از علل اساسي غرق شدن اين افراد در درياي مازندران است.
بنا به گفته وي مردم براي شناي آزادانه و بدون محدويت به مناطق خارج از طرح علاقه بيشتري نشان ميدهند اين در حاليست كه اكثرحوادث دريايي در مناطق خارج از طرح رخ مي دهد.
از سوي ديگر دكتر كمال الدين علاءالديني مدير عامل جمعيت هلال احمر استان مازندران تجهيزات امدادي طرحهاي سالمسازي را نامناسب خواند و گفت: تجهيزات به كار رفته در اين طرح ها به دليل كمبود اعتبارات در وضعيت نامناسبي به سر ميبرد چرا كه اين طرحها از ابتداييترين شيوهها براي نجات جان افراد غرق شده استفاده ميكنند.
اين درحاليست كه با وجود 52 طرح سالمسازي دريا و استقرار نيروهاي امداد و نجات همچنان هر هفته شاهد مرگ تعدادي از هموطنان در آبهاي خزر بخصوص در شهرستانهاي «نور» ،«بابلسر» و «نوشهر» استان مازندران هستيم.