شامگاه ۲۵ آبان بود که در یک حمله در شهرستان ایذه هفت نفر از جمله یک نوجوان ۱۰ ساله به نام کیان پیر فلک به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح شدند.
روایت های مختلفی از این حادثه منتشر شده بود، مسئولان یک روایت و خانواده کیان یک روایت دیگر.
پس از این حادثه و براساس گزارش مسئولان، بش از ده نفر بازداشت شده بودند. همچنین در اقدام عملیاتی مشترک وزارت اطلاعات، سپاه و فراجا و طی یک درگیری مسلحانه در ایذه دو نفر کشته شده بودند و دو نفر دیگر نیز بازداشت شدند.
براساس گزارش سایت قوه قضائیه؛ پس از صدور کیفرخواست، جلسه رسیدگی به اتهامات عباس کورکوری فرزند ابوالقاسم معروف به مجاهد در دادگاه انقلاب اهواز با حضور متهم و وکیل وی برگزار شد. در جلسه دادگاه، دادستان عمومی و انقلاب ایذه به قرائت کیفرخواست پرداخت. وی با بیان زوایای مختلف جنایتهای ارتکابی متهم و همدستان وی در شهرستان ایذه، با تشریح ابعاد مختلف کیفرخواست خواستار اشد مجازات قانونی برای متهم شد.
براساس کیفرخواست صادره، عباس کورکوری متهم است به محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان مردم و ارعاب و افساد فیالارض از طریق ارتکاب جنایت به وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، اخلال در نظم عمومی و ایراد خسارت عمده به تمامیت جسمانی منتج به جان باختن هفت نفر از جمله کیان پیرفلک، ایراد خسارت عمده به اموال عمومی و خصوصی، تشکیل گروه باغی و عضویت در آن از طریق قیام مسلحانه علیه نظام.
پس از قرائت کیفرخواست و تفهیم اتهامات از سوی رئیس دادگاه، متهم در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از خود پرداخت.
مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرده است: براساس دادنامه صادره از سوی دادگاه، با توجه به مستندات و شواهد موجود در پرونده از جمله تصاویر بدست آمده از دوربینهای مداربسته که نشان میدهد متهم اسلحه خود را به سمت مردم هدف گرفته بود، نظریه کارشناسی جنائی اسلحه که دلالت بر شلیک گلوله از اسلحه مکشوفه از متهم به پیکر مرحوم کیان پیرفلک دارد و کشف مقادیر زیادی اسلحه، فشنگ، بطری کوکتل مولوتف از محل دستگیری متهم و گزارش فرماندار ایذه مبنی بر ایراد خسارت توسط متهم و سایر متهمین و همدستان وی به امامن عمومی و ادارات، عباس کورکوری به اعدام محکوم شد. این حکم غیر قطعی بوده و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.
اینکه متهم را اعدام کنند واقعا قدرت بازدارندگی برای عدم تکرار توسط دیگران را دارد!؟
ایکاش مسئولین از راهکارها و نظریات حرم شناسان و کارشناسان استقبال می نمودند تا مجازات ها قدرت بازدارندگی داشته باشد!!!
اگر اعدام و زندان قدرت بازدارندگی داشت!!! می بایست این گونه جرائم تکرار نمی شد!!!
ودیگرهیچ
ازهرکس سلاح جنگی گرفتین اعدامش کنین
ملت آسایش میخان