آفتابنیوز : آفتاب: معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد گفت: «خود را برای درمان اعتیاد به قورباغه هم باید مجهز کنیم».
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب، معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد، نسبت به سوءمصرف نوعی قورباغه که برخی موارد آن در کشور نیز مشاهده شده، هشدار داد.
دکتر آذرخش مکری در پاسخ به این که چه اقداماتی در راستای برخورد علمی و آگاهانه با سوءمصرف اعتیادآورهای جدید در کشور مورد نیاز است، عنوان کرد: «هر مادهای که ممکن است سوءمصرف داشته باشد، باید روش درمانی و پیشگیری از اعتیاد به آن نیز در کشور وجود داشته باشد».
مکری در راستای توضیح بیشتر گفته خود، گفت: «شاید قابل باور نباشد، اما نوعی از قورباغه هم وجود دارد که میتوان آنها را سوءمصرف کرد؛ بدین گونه که آنها را میتوان پرورش داد و وقتی بزرگ شدند، پوست آن را کند، خشک کرد، در سیگار گذاشت و دود کرد و به «سوءمصرف قورباغه» معتاد شد».
معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات افزود: «این قورباغهها برای مسمومکردن طعمه یا صیاد خود، مادهای را از بزاق خود ترشح میکنند و به صورت طعمه یا صیاد میپاشند که این مواد که حالت تخدیرکننده نیز دارند، در پوست آنها نیز وجود دارد و لذا حیوانی که به خوردن آنها اقدام میکند، منگ و مست میشود و توهم پیدا میکند».
وی با استناد به این توضیحات، به برخی اعتقادات نادرست مبنی بر این که «پرداختن زیاد به مساله اعتیاد به برخی مواد در افکار عمومی موجب ایجاد وحشت و سیاهنمایی است»، اشاره و تاکید کرد: «وجود سوءمصرف قورباغه به این معنی نیست که قورباغه کشور را فرا گرفته است، بلکه به این معنی است که ما حتی برای پیشگیری از سوءمصرف موادی از این نوع نیز باید آماده باشیم و آنها را بشناسیم تا بتوانیم درمان اعتیاد به آنها را نیز عملی کنیم».
مکری در پایان یادآور شد: «لذا باید برای هر نوع سوءمصرف مواد مخدر، پروتکل درمانی خاص و درمانگران باتجربه وجود داشته باشد».