کد خبر: ۸۴۳۰۸۱
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
وقتی دیپلمات‌های ما را در افغانستان به شهادت رساندند، رهبر انقلاب فرمودند، «جنگ به صلاح ما نیست»

فرمانده هوافضای سپاه: درگیری با طالبان مسئله پراهمیتی نیست

سردار حاجی‌زاده گفت:آمریکایی‌ها در سنوات مختلف تله‌های مختلفی را کشور ایران تدارک دیده اند. از جمله در زمان جنگ عراق و کویت که برای مقابله با صدام از کشور‌های زیادی دعوت کردند، عده‌ای هم در کشور می‌گفتند اگر بجای حضرت آقا، حضرت امام خمینی (ره) بودند دستور جهاد می‌دادند، ولی حضرت آقا با نهایت درایت فرمودند هردوطرف باطل هستند (صدام و آمریکا) و اجازه جنگ ندادند.
فرمانده هوافضای سپاه: درگیری با طالبان مسئله پراهمیتی نیست
آفتاب‌‌نیوز :

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران عصر دوشنبه ۸ خردادماه در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: ماهرچه در ارتباط با وقایع تاریخ انقلاب و حوادث بزرگ دفاع مقدس بدانیم هم به درد امروز و فردا و همه جوره مفید و واجب است.

براساس گزارش خبرگزاری دانشجو، فرمانده هوافضای سپاه افزود: بعد از فتح خرمشهر، آمریکایی‌ها و کشور‌های غربی به هم ریختند و در دی ماه همان سال فرماندهی سنتکام در خلیج فارس و منطقه غرب آسیا را تشکیل دادند و شروع به توسعه پایگاه‌های نظامی در منطقه کردند. امروز در کشور‌های مانند امارات، بحرین، قطر، کویت، عراق، اردن، افغانستان تا چندی قبل، پایگاه نظامی تحت فرماندهی سنتکام با هدف مهار و غلبه بر ایران داشتند.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه بعد از فتح خرمشهر بیش از ۳۰کشور به صدام کمک کرد و ما از ۱۱ کشور اسیر گرفتیم، خاطرنشان کرد: تسلیحات شیمیایی، موشک‌های دقیق و لیزری، هواپیما‌های پیشرفته و سایر تسلیحات را به صدام دادند چرا که احساس وحشت کرده بودند. امروز باید عملیات آزادسازی خرمشهر برای مردم و جوانان تبیین شود چراکه کار بزرگ نشدنی را که مردم ایران با غلبه بر صدام انجام دادند، تحریم‌ها و سایر اقدامات بر علیه ملت ایران تشدید شد.

آمریکا چون توان مقابله نظامی و جنگ با ایران را ندارد رو به سوی جنگ نرم آورده است

وی ادامه داد: امروز عده‌ای در داخل کشور دشمنی دشمنان را نمی‌بینند چراکه نمی‌خواهند ببینند. اگر دخالت آمریکا و غرب نبود حداکثر بعد از یکسال از فتح خرمشهر جنگ تمام بود، آمریکایی‌ها خواستند جنگ ادامه پیدا کند. اگر دخالت آمریکا و غرب نبود حداکثر بعد از یکسال از فتح خرمشهر جنگ تمام بود، آمریکایی‌ها خواستند و جنگ ادامه پیداکند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: روش آمریکا در ابتدا روش سخت و جنگی است. امروز، چون توان مقابله نظامی و جنگ با ایران را ندارد رو به سوی جنگ نرم در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای آورده است و در سنوات مختلف تله‌های مختلفی را کشور ایران تدارک دیده اند. از جمله در زمان جنگ عراق و کویت که برای مقابله با صدام از کشور‌های زیادی دعوت کردند، عده‌ای هم در کشور می‌گفتند اگر بجای حضرت آقا، حضرت امام خمینی (ره) بودند دستور جهاد می‌دادند، ولی حضرت آقا با نهایت درایت فرمودند هردوطرف باطل هستند (صدام و آمریکا) و اجازه جنگ ندادند. در بحث افغانستان و در دوران بوش که دیپلمات‌های ما را در افغانستان به شهادت رساندند باز هم برخی در داخل تلاش کردند عملیاتی انجام شود که رهبر انقلاب جلوی آن را گرفتند و فرمودند جنگ به صلاح ما نیست.

در حال حاضر مردم بایستی مراقب فتنه‌ها و نقشه‌های آمریکا در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی رسانه‌ای باشند. چرا که آمریکا توان مقابله جنگ و در حوزه سخت با ایران را ندارد. به عنوان نمونه، موشک خرمشهر که توسط وزیر محترم دفاع رونمایی شد، یک موشک شلیک می‌شود و در منطقه هدف به ۸۰ هدف اصابت می‌کند و اگر ۱۰۰ فروند موشک شلیک شود در سرزمین دشمن به ۸ هزار راکت تبدیل می‌شود و به اهداف اصابت می‌کند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: مکنزی فرمانده سابق سنتکام که در سال‌های متوالی مقابل ایران ایستاد و جنگید می‌گوید که من شخصاً احترام زیادی برای برنامه‌های پهپادی، موشک‌های کروز و بالستیک ایران قائل هستم و می‌گوید آن‌ها ظرف ۱۰ سال با تلاش و جانفشانی به این توانمندی رسیده اند که این نشانگر نگین‌های جواهرات ایرانیان است. امروز توانمندی در حوزه صنعت دفاعی در شرایط تحریم در حوزه‌های مختلف پهپادی، موشکی، پدافندی، دریایی و زمینی رسیده ایم، و در حوزه صنعت دفاعی به لطف الهی به هیچ کشوری محتاج نیستیم. در دوران جنگ، صدای موشک، صدای گلوله‌های توپ، صدای هواپیماها، صدای آژیر و حمله هوایی و تکه تکه شدن بچه‌ها را می‌دیدیم و می‌شنیدیم، ولی امروز در عرصه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی هیچ‌کدام از این موارد را مشاهده نمی‌کنیم.

* چگونگی انتخاب فرماندهان هوافضای سپاه به روایت سردار حاجی‌زاده

سردار حاجی‌زاده در ادامه نشست در پاسخ به سوالات دانشجویان با اشاره به نحوه انتخاب فرماندهان این نیرو عنوان کرد: به عنوان مثال برای یک فرمانده منطقه موشکی از سه چهار سال قبل حداقل سه نفر برای این پست کاندید می‌شوند، زیر نظر گرفته شده و ماموریت‌های سخت به آن‌ها سپرده شده و در شرایط سخت قرار داده می‌شوند و از بین آن‌ها انتخاب می‌شوند و انتصاب فرماندهان و مدیران براساس شایسته سالاری است نه بر اساس توصیه و سفارش. در حال حاضر سه سری کادر در نیروی هوافضا می‌باشند که در صورت بروز هرگونه مشکل برای هر نفر، نفر بعدی جایگزین می‌شود که در سیستم مدیریتی کشور این‌گونه نیست. ما برای انتخاب فرماندهان و مدیران از بین کسانی انتخاب می‌کنیم که چندین با در شرایط سخت در معرض شهادت قرار گرفته اند. به عنوان مثال، شهیدان داود جعفری و مهدی لطفی که در سوریه به شهادت رسیدند از کاندیدا‌های مسئولان آینده در معاونت‌های نیرو بودند.

* طراحی نرم‌افزار اولین رادار پدافند هوایی در کشور توسط یک مهندس خانم

وی در پاسخ به سوال یک دانشجویان در استفاده از مهندسین خانم عنوان کرد: در شرکت‌های دانش بنیان و پردیس شهید طهرانی مقدم تعداد زیادی از خانم‌ها حضور دارند و در موفقیت‌های نیرو نقش دارند و به عنوان نمونه نرم افزار اولین رادار پدافند هوایی ساخته شده در کشور توسط یک خواهر اصفهانی طراحی شده است و در کشور بایستی در حوزه‌های مختلف از طرفیت جوانان نخبه استفاده شود.

سردار حاجی‌زاده درباره تنش‌های مرزی با افغانستان و آذربایجان گفت: درخصوص مسئله درگیری مرزی با افغانستان این مسئله، مسئله پر اهمیتی نیست و توسط فراجا و مرزبانی در نقاط مرزی مدیریت می‌شود.در حوزه آذربایجان بایستی دست‌های پشت پرده را شناسایی کنیم. خود آذربایجان به عنوان تهدیدی برای ما مطرح نیست و مردم آذربایجان مسلمان و شیعه هستند. پشت پرده حوادث آذربایجان شیطنت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا است. دو کشور ایران و آذربایجان باهم دشمنی ندارند و در این حوزه نیز نگرانی وجود ندارد، ولی باید مراقب پشت پرده حوادث و سوء استفاده دشمنان بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین