آفتابنیوز :
آفتاب: اظهارات رسایی مبنی بر اینکه «خاتمی و موسوی مرد تصمیمهای بزرگ نیستند» با واکنش ابراهیم بهشتی نامدار مواجه شد.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، ابراهیم بهشتی نامدار طی یادداشتی در شماره چهارشنبه روزنامه اعتماد پس از آنکه رسایی را به بی توجهی به درک خواست مردم متهم کرده است، به بررسی اجمالی عملکرد دولتهای دفاع مقدس و اصلاحات پرداخته است.
در بخشی از این یادداشت آمده است: «به زعم آقای رسایی، احمدی نژاد مصداق این جمله هستند که کار اجرایی (به تبع آن مدیر اجرایی) یعنی ببر و تصمیم بگیر. قاطع باش و به پای آن بایست. ببر و تصمیم بگیر مثل اینکه یک مدیر اجرایی در سطوح عالی، شب در یک برنامه زنده اعلام کند تورم سیر نزولی یافته، اما صبح مدیران و مجموعههای زیر نظرش بر اساس آمار و ارقام اعلام کنند نرخ تورم افزایش یافته است. یعنی اینکه رئیس جمهور در راستای مبارزه با مافیا بر اساس گزارش محافل نزدیک به خود، مدیران مجموعهیی را متهم و بلافاصله برخورد و برکنار کند، ولی به فاصله چند روز مشخص شود گزارشها اشتباه بوده است».
این تحلیلگر سیاسی ادامه میدهد: «قاطع باش و به پای آن بایست، یعنی اینکه رئیس جمهور بدون توجه به عکسها، خبرها و بنرهای تبلیغاتی دوران تبلیغات انتخابات، شعار آوردن پول نفت بر سر سفرهها را منکر شود. یعنی دم از کابینه 70 میلیونی بزند و بعد در چینش کابینه به گونهیی عمل کند که نه تنها صدای هم طیفان خود را درآورد، بلکه خود نیز مجبور شود بارها اقدام به برکناری و جابه جایی وزرا کند. جناب رسایی راست میگوید کدام مدیر اجرایی در سطح ریاست دولت تاکنون توانسته در طول سه سال کابینه خود را به مرز رای اعتماد مجدد برساند»؟
بهشتی نامدار در ادامه مینویسد: «مرد تصمیمهای بزرگ بودن یعنی اینکه نمایندگان و کارشناسان بگویند پرداخت نقدی یارانهها تورم غیرقابل کنترلی را به دنبال خواهد داشت. بگویند آزادسازی یکباره قیمت حاملهای انرژی تاثیر غیرقابل کنترلی خواهد داشت، و باز همچنان دولت اصرار کند که قبل از انتخابات ریاست جمهوری حتماً یارانه نقدی به دست مردم برسد».
وی ادامه میدهد: «یعنی انسان قلم به دست بگیرد و در اقدامی بینظیر از در نصیحت به رئیس جمهور امریکا درآید و هیچ اهمیتی ندهد که آیا به نامه وی که به عنوان نماینده ملت ایران مینویسد، پاسخی داده خواهد شد یا نه و باز هنوز پاسخ نامه اول نیامده نامه بعدی به مقصد آلمان فرستاده شود، و در نهایت هیچ جوابی هم دریافت نشود».
در ادامه این یادداشت آمده است: «مرد تصمیمهای بزرگ بودن و قاطع بودن یعنی اینکه به فاصله سه سال تورم 12 درصدی را به 26 درصد رساندن. یعنی در کمتر از دو سال سه قطعنامه (به زعم رئیس جمهور کاغذپاره) از طرف شورای امنیت سازمان ملل علیه کشور صادر شود و از یک طرف بگوییم این قطعنامهها هیچ تاثیری در کشور ندارد و از سوی دیگر در توجیه برخی ضعفها و کمبودها بگوییم تقصیر از غربی هاست که تجهیزات لازم را به ما نمیدهند. در همین راستا دیپلماسی موفق و ابتکاری دولت نهم در اوایل آغاز به کار «دیپلماسی نگاه به شرق» نیز یعنی اینکه هر چه به شرق نگاه میکنی هیچ توفیری بین شرقیها با غربیها نمیبینی، انتظار اینکه این هم پیمانان شرقی در زمان رای گیری شورای امنیت حداقل رای ممتنع بدهند هم خیال باطلی است اما همین هم یعنی موفقیت».
و در پایان تصریح میکند: «و باز قاطعیت و اعتماد به نفس یعنی اینکه رئیس جمهور اعلام کند بیش از 50 کشور عضو کنفرانس اسلامی و 70 کشور عضو «نم» و... از ایران حمایت میکنند و تنها چند کشور غربی علیه ایران هستند، اما هنگام انتخاب اعضای شورای از بین این کشورهای که حامی ایران هستند تنها 35 رای به نفع ایران انداخته میشود»
وهزينه كردن پ ولهاي نفت
گراني اجناس
تغييرات مكرر تصميمات
ازمون وخطا رييس جمهور فعلي شجاعت است