آفتابنیوز : آفتاب: دکتر سید علیرضا بهشتی که از چهرههای اصلی هوادار نامزدی میرحسین موسوی در انتخابات آتی ریاست جمهوری شناخته میشود، تاکید کرده است که آقای میرحسین موسوی که از پشتوانه تجربهای گران و ظرفیتی شایسته برخوردارند، به حضور مؤثر، مستقل و فعالانه خود در عرصه انتخابات وتحولات دهه چهارم انقلاب اسلامی ادامه خواهند داد و در زمان متناسب با اقتضای شرایط کیفیت حضور خود را تبیین مینمایند.
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، دبیر کل جمعیت توحید و تعاون روز جمعه با انتشار یادداشتی در سایت اصلی نزدیکان مهندس موسوی (کلمه) اطمینان خاطر داده است که میرحسین به حضور موثر خود در عرصه انتخابات ادامه خواهد داد و افزودهاست:
«این روزها با نزدیکتر شدن به زمان ثبت نام نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، شور و نشاط انتخاباتی به تدریج از محدوده فعالان سیاسی فراتر رفته و آرام آرام به عنوان فرصتی که به میمنت نظام جمهوری اسلامی در اختیار یکایک شهروندان قرار میگیرد تا در تعیین سرنوشت کشورشان به وظیفه ملی و دینی خود عمل کنند، باب گفتگو و تحلیل پیرامون این حادثه مهم حیات سیاسی در میان آحاد این جامعه را باز نموده است».
فرزند شهید بهشتی تصریح کردهاست که هم ورود رسمی آقای کروبی در چند ماه پیش که با توجه به دغدغههای ایشان در قبال وضعیت عمومی کشور صورت گرفت و هم اعلام آمادگی آقای خاتمی در روز بیستم بهمن که علیرغم همه دشواریهای پیشرویی که پیشبینی کردهاند بر خود تکلیف دانستهاند پا به میدان بگذارند، از آنجا که نشانگر احساس وظیفه نسبت به سرنوشت جامعه ایران است، تحسین برانگیز و در خور تقدیر است. همچنانکه باید از اقدام مشابه از سوی هر نامزد احتمالی دیگر، صرف نظر از اینکه به چه جریان فکری یا جناح سیاسی تعلق خاطر دارد، قدردانی و تجلیل کرد.
وی در ادامه یادداشت خود نوشتهاست: «اصولاً از دیدگاهی فراتر از رقابتهای رایج عرصه سیاستورزی، ضرورت تحول در دهه چهارم، مشارکت همه مردم و شرایط پیچیده و حساس کنونی ایجاب میکند، هر سرمایه اجتماعی که بتواند در جهت حفظ و تحقق آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی از طریق تمسک به سازوکارهای عقلانیت جمعی معطوف به تحقق اندیشههای حضرت امام و آموزههای مسلمانی گام بردارد، حضور فعال خود را یک مسؤلیت تاریخی و ضرورتی حتمی بداند».
علیرضا بهشتی خاطر نشان کردهاست: «از این منظر آقای میرحسین موسوی نیز که از پشتوانه تجربهای گران و ظرفیتی شایسته برخوردارند، به حضور مؤثر، مستقل و فعالانه خود در عرصه انتخابات و تحولات دهه چهارم انقلاب اسلامی ادامه خواهند داد و در زمان متناسب با اقتضای شرایط کیفیت حضور خود را تبیین مینمایند».
وی ادامه داده است: «بدیهی است که حضور همزمان همه نگرشهای ملتزم به اسلام، اندیشه امام، پایبند به قانون اساسی و معتقد به نقش اساسی مردم در تعیین سرنوشت خویش، و تبیین دغدغهها و دیدگاههایشان در قبال امور کشور، منطقه و جهان، به شفافیت مواضعشان خواهد انجامید و نهایتاً موجب صراحت مواضع احزاب و فعالان سیاسی خواهد شد».
بهشتی سپس با طرح این پرسش که کیستکه در ارزشمندی تغییر کانون توجه رأی دهندگان از «افراد» به «مواضع» تردید کند و آن را پیشرفت و تحولی بزرگ در جهت توسعه سیاسی نشمارد؟ افزوده است: «بر این اساس، شرایط جدید را باید به مثابه گامی بلند در ارتقای آگاهی های سیاسی عمومی، و زمینه ساز استحکام رابطه پاسخجویی و پاسخگویی میان مردم و دلسوزان فعال در عرصه اجتماعی کشور تلقی کرد».
وی یادآوری کردهاست: «همچنین، باید اذعان داشت که در همان حال که همپوشانی دیدگاهها، مواضع و خط مشیها در بسیاری از موارد آشکار است، بروز تمایزات در خاستگاه و پایگاه طبیعی است و میتواند زمینه آگاهی بیشتر مردم را فراهم سازد».
دبیر کل جمعیت توحید و تعاون در پایان یادداشت خود اظهار داشتهاست: «امید است با مراقبتی که همهی دست اندرکاران عرصهی انتخابات، اعم از رقبای انتخاباتی، اصحاب رسانه و مسؤلان مربوطه بکار میگیرند، شاهد حضور آگاهانه و آزادانهی همهی شهروندان ایرانی، با هر سلیقه و دیدگاهی که دارند، در تعیین سرنوشت خود باشیم و در خرداد 88، برگزاری یکی از سالمترین، اخلاقمدارترین و باشکوهترین انتخاباتها، در تاریخ این مرز و بوم ثبت شود».