حمیده غلامی در رابطه با قرص ضد بارداری و عوارض احتمالی آن، اظهار کرد: قرصهای ضدبارداری دارای نسبتی از هورمونهای جنسی اعم از استروژن و پروژسترون هستند که میتواند عوارض و اختلالات هورمونی در پی داشته باشند.
وی با بیان اینکه به هیچ عنوان مصرف طولانیمدت قرصهای ضد بارداری به دلیل داشتن عوارض توصیه نمیشود، افزود: ایجاد لختههای خونی، تهوع، استفراغ و نوسانات خلقی از جمله عوارض مصرف قرص ضدبارداری است.
این پزشک در رابطه منع مصرف قرصهای ضد بارداری در برخی افراد، تصریح کرد: افرادی که مستعد ایجاد لخته در وریدهای عمقی خود هستند، به دلیل احتمال بروز سکتههای مغزی، قلبی و عوارض ترمبوز در عروق از مصرف قرصهای ضدبارداری منع میشوند.
متخصص زنان و زایمان در رابطه با قرصهای ضد بارداری و سرطان، ادامه داد: هورمونهای جنسی موجود در قرصهای ضدبارداری میتواند زمینهساز ایجاد سرطان سینه در زنان باشد بنابراین مصرف این قرصها برای کسانی که به طور ژنتیکی مستعد سرطان سینه هستند، توصیه نمیشود.
غلامی در رابطه با مصرف قرص ضد بارداری در افراد مبتلا به فشارخون، میگرن و چربی خون، خاطرنشان کرد: این افراد برای مصرف قرص ضد بارداری و روشهای پیشگیری با پزشک متخصص زنان مشورت کنند و از روشی ایمن ضدبارداری استفاده کنند.