کد خبر: ۸۴۷۷۱
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۲:۰۴

اعتماد ملی: هیلاری خوشتیپ مجبور به پذیرش باراک سیاه شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرمقاله روزنامه اعتماد ملی تحت عنوان «مشفقانه با دوستان اصلاح طلب» ضمن گلایه از برخی رفتارهای اصلاح طلبان خواستار عدم تخریب کروبی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری از سوی این طیف شده است. 

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب،‌ این یادداشت که در شماره روز چهارشنبه اعتماد ملی منتشر شده است با اشاره به اینکه «تاكنون سه نفر از چهره‌های نامدار و اثرگذار اصلا‌ح‌طلب یعنی آقایان مهدی كروبی (با هفت سال سابقه ریاست مجلس)، میرحسین موسوی (با هشت سال سابقه نخست‌وزیری عصر امام) و سیدمحمد خاتمی (با هشت سال سابقه ریاست‌جمهوری) با اعلا‌ن شخصی و یا معرفی مسوولا‌ن ستادهایشان عملا‌ حضور خود را اعلا‌م كرده‌اند و چنانكه از اخبار رسانه‌ها برداشت می‌شود ممكن است كسان دیگری نیز به این تعداد افزوده شوند» افزوده است:‌«آنچه كه از سی سال تجربه سیاسی و انتخاباتی گذشته می‌توان آموخت و به كار بست، اخلا‌ق‌مند كردن فضای تبلیغاتی و انتخاباتی و در پیش گرفتن رویكرد اثباتی در تبلیغات نامزدها به جای رویكرد سلبی و تضعیف و تخریب دیگران از طرق گوناگون به‌ویژه از راه شایعه‌پراكنی است كه به شدت باید از آن پرهیز شود».
 
در ادامه این یادداشت ضمن گلایه از اتفاقات انتخابات نهم ریاست جمهوری آمده است: «آنچه در انتخابات دوره نهم در مورد مهدی كروبی صورت گرفت و اكثریت قاطع مدیران و مسوولا‌ن دولتی آن زمان كه اتفاقا از اصلا‌ح‌طلبان هم بودند با ترویج نظرسازی‌های كذایی برای وی 500 هزار رای پیش‌بینی می‌كردند و در محافل آن را ترویج می‌نمودند كه در عمل یكی از كسب‌كنندگان بالا‌ترین آرا شد و نامزد متبوع آنان در رتبه پایین‌تری قرار گرفت. با تاسف باید گفت اكنون نیز همان طیف با همان رویكرد به جای اینكه به ترویج و تبلیغ فضایل و امتیازات نامزد مورد حمایت خودشان جناب آقای خاتمی بپردازند، با اتخاذ رویكرد سلبی به نكوهش و تضعیف نامزدهای دیگر در محافل و رسانه‌ها پرداخته و با رواج عناوین و اخبار جعلی و بی‌ریشه به سلب امید و اعتماد مردم از آنان مشغولند». 

اعتماد ملی برخی از این تخریب‌ها را اینچنین ذکر کرده است: «روزی بدون مقدمه نام نخست‌وزیر موفق و محبوب امام و هشت سال دفاع مقدس را به مطبوعات می‌دهند و هنگامی كه این مساله با استقبال بخش‌هایی از مردم و تمایل خود ایشان مواجه می‌شود، از كرده خود پشیمان گشته و شایع می‌كنند كه اكنون وقت اقتصاد دولتی گذشته است. بدین ترتیب، به یكی برچسب به روز نبودن می‌زنند و چنین وانمود می‌كنند كه گویا اگر كسی مدتی مسوولیت رسمی نگیرد از زمان هم عقب افتاده است و به دیگری می‌گویند پایگاه مردمی ندارد. به یكی می‌گویند خوش‌تیپ و جوان‌پسند است و برای رقیبش شایع می‌كنند تیپش قدیمی است و بیان خوب ندارد». 

اعتماد ملی ادامه داده است:‌ «در جاهایی از قول نامزد محترم خودشان نقل می‌كنند كه گویا او به خاطر محتاط بودن مورد نظر مقام معظم رهبری است اما كروبی به خاطر شجاع بودنش قابل كنترل نبوده و مطرود مقام معظم رهبری است! با این همه در جای دیگر كه مناسب باشد شایع می‌كنند كروبی از طرف حاكمیت ماموریت دارد كه وارد انتخابات شود. جایی هم از سرمایه جاودانی و ملی این كشور یعنی بیت حضرت امام(ره) سوء استفاده كرده و چنین شایع می‌كنند كه بالا‌خره نوه امام پادرمیانی نموده و كروبی را وادار خواهد كرد به نفع خاتمی كنار برود و در این میان متاسفانه از عنوان مجمع روحانیون مبارز هم سوءاستفاده می‌شود». 

در این یادداشت با تاکید بر اینکه این مطالب "بیانگر مواضع حزب اعتماد ملی است" ابراز امیدواری شده است که این موضع‌گیری «خاتمه‌ای باشد برای تمام امیدهای كاذب و واهی جهت كنار زدن و یا بایكوت نمودن دیگران از صحنه جدی انتخابات كه برخی‌ها رویایش را دیده‌اند».
 
در بخش دیگری از این یادداشت نیز آمده است:‌ «انتخابات اخیر آمریكا ثابت كرد كه معیارهای سیاسی و انتخاباتی عصر ما دیگر نه داشتن تیپ خوش و نه بیان فصیح‌تر و نه حتی معروفیت اجتماعی بیشتر است بلكه این، نوع برنامه‌ها، پاسخگویی و عملگرایی و عملكردهای پیشین و فعلی اشخاص است كه سرنوشت رقابت‌ها را تعیین می‌كند. در جایی كه هیلا‌ری كلینتون خوش‌تیپ، خوش‌بیان و مشهور و محبوب، مجبور به پذیرفتن واقعیت باراك حسین اوبامای آفریقایی، سیاه‌پوست و كمتر شناخته شده می‌گردد، درس‌های زیادی برای آموختن وجود دارد. متولیان دولت هشت ساله اصلا‌حات كه خروجی سیاسی و محصول نهایی‌‌اش مجلس هفتم و دولت نهم است و قطعا اصلا‌ح‌طلبان بدان‌ها افتخار نمی‌كنند، نباید با این شتاب به كنار زدن دیگران بپردازند كه سخنی برای گفتن و برنامه‌ای برای امروز دارند».
 
در ادامه سرمقاله اعتماد ملی  ضمن بیان این مطلب که "انتخابات ریاست‌جمهوری نهم كه از شاهكارهای آخرین كابینه اصلا‌حات بود و گویا مجریانش به سلا‌مت كامل آن معتقدند، به گونه‌ای بود كه بازنده‌ها و برنده آن هر دو شاكی بوده و معتقد به عدم سلا‌متش هستند و باید برای همه ما عبرت باشد" آمده است:‌ «با این همه، وزیر كشور و رئیس‌جمهور محترم وقت هم اعلا‌م كردند این انتخابات در كمال صحت و سلا‌مت برگزار شده و هیچ نقصی نداشته است! و شگفت‌انگیزتر اینكه با این همه ضعف و اشكال در برگزاری انتخابات دوره نهم، وزیر كشور وقت برای كتمان واقعیت، فرافكنی كرده و در مصاحبه‌هایش انتقادات وارده را یك شوخی وانمود می‌كند. آری این همان راهی است كه ادامه آن مانند دوره گذشته رقیب محافظه‌كار و حاكم را بدون هیچ دردسری مجددا بر كرسی ریاست‌جمهوری دهم خواهد نشاند».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین