کد خبر: ۸۴۸۳۹۷
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷

حاج علی اکبری: فاصله مسئولین با الگوی علوی هر روز کمتر شود

خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت: غدیر فلسفه سیاسی اسلام است و شخصیت علی (ع) نسخه درمانی تمام دوران بشریت بوده و مسئولین باید تلاش کنند فاصله ما با الگوی علوی هر روز کمتر شود.
حاج علی اکبری: فاصله مسئولین با الگوی علوی هر روز کمتر شود
آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج علی اکبری در خطبه های نماز جمعه تهران در خصوص مقوله مسئولیت اجتماعی بیان کرد: انسان با توجه به ظرفیت عقلانی و الهی که دارد، این امکان را دارد که مسئولیت بپذیرد.

وی افزود: انسان در حیطه روابط اجتماعی آفریده شده و رشد کرده و بعد دنیا را ترک می کند و اینکه محیط ارتباطات اجتماعی انسان ها با افراد، گروه ها و جوامع چگونه باشد مهم است.

حاج علی اکبری ضمن اشاره به اینکه در آستانه سالروز عید غدیر قرار داریم، گفت: پیامبر (ص) همه اسلام را در سیمای علی ابن ابیطالب (ع) به بشریت هدیه کرد.
وی با بیان اینکه غدیر اسم رمز استمرار نبوت و نشانه‌ای از اسلام زنده است، گفت: غدیر فلسفه سیاسی اسلام معرفی شده و شخصیت علی (ع) نسخه درمانی تمام دوران بشریت  است و مسئولین تلاش کنند فاصله ما با الگوی علوی هر روز کمتر شود.

امام جمعه موقت تهران در ادامه بیان کرد: انسان به عنوان ظرفیت عقلانی که دارد به علاوه هدایتی که از سوی انبیاء الهی شده این امکان را دارد که مسئولیت همه رفتارها در زندگی اش را بر عهده بگیرد.

حاج علی اکبری در رابطه با اهمیت موضوع مسئولیت اجتماعی گفت: درک این موضوع بر زندگی این دنیایی و زندگی ابدی ما تاثیر گذار است و بخش بزرگی از زندگی ما را این روابط در بر گرفته است.

وی افزود: انسان از مرحله آغاز زندگی خود هرچه پیش رفته این روابط اجتماعی گسترده تر و پیچیده تر شده است. یکی از ویژگی های زمانه ما مساله گستره و پیچیدگی اجتماعی است و به نطر می رسد در مسیر پیش روی بشریت این موضوع گسترده تر و پیچیده تر خواهد شد.

حاج علی اکبری در ادامه گفت: بشر از روز اول به این موضوع فکر می کرده که زندگی خود را چگونه و بر اساس چه قاعده ای با دیگران تنظیم کند و منافع و مصالح او با دیگران چگونه باشد. کسانی زیاده خواهی می کنند که در این تعارض منافع انسان‌ها چه قاعده ای باید حاکم باشد که به بهزیستی و خوشایندی انسانها بیانجامد.  اگر زیست اجتماعی را از انسان بگیرند در واقع انسانیتش را از او گرفته اند.

وی در رابطه با اینکه چطور می‌توان از زندگی اجتماعی سود برد، عنوان کرد: انسان به مکاتب اجتماعی و جامعه شناختی متنوعی برای ساماندهی زندگی اجتماعی خود رسیده است و گاهی بیشتر حاکمیت زور را تهدید کننده این مصداق ها دانسته اند و گاهی به قراردادهای اجتماعی زیست قانونمند پناه برده تا از این طریق مساله را حل و فصل کنند. گاهی نیز مساله وجدان بشری مطرح شده است. در نهایت آنچه که جمع این مباحث بوده زیست قانونی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین