کد خبر: ۸۴۹۹۰۷
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۹

عکس یادگاری برای جلب رأی؛ دیروز تتلو؛ امروز بدنسازان

در ماه‌های اخیر نام محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بیش از گذشته مطرح می‌شود. باهنر سعی داشت تا به‌گونه‌ای عمل کند که به‌عنوان شخصیت میانه‌رو مطرح شود.
عکس یادگاری برای جلب رأی؛ دیروز تتلو؛ امروز بدنسازان
آفتاب‌‌نیوز :

آرمان ملی آنلاین نوشت: روز گذشته تصویری از دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین منتشر شد که در آن، محمدرضا باهنر در کنار بدنسازان قرار گرفته و دست آنها را بالا برده است. یکی از گمانه‌هایی که پس از انتشار این تصویر در ذهن ترسیم شد، تلاش برای جلب رأی به نفع اصولگرایان در انتخابات مجلس اسفند است. اگر این گمانه واقعیت داشته باشد اذهان به سمت انتخابات ریاست جمهوری‌های گذشته می‌رود که باز هم اصولگرایان برای تبلیغ کاندیدای خود اقدامی قابل تامل داشتند یعنی همراه کردن امیر تتلو، خواننده رپ با کاندیداهایشان.

تتلو در انتخابات ۱۳۹۶ ابتدا از محمدباقر قالیباف و پس از انصراف او، از سیدابراهیم رئیسی، پشتیبانی کرد. پس از انتشار تصویر باهنر با بدنسازان بود که عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در توئیتی به عکس چهره‌های اصولگرا از جمله محمدرضا باهنر با ورزشکاران بدنساز واکنش نشان داد و نوشت: «چرا ارزشی‌ها به تغییرات ارزشی جامعه اذعان نمی‌کنند. اگر ۳۰ سال پیش می‌گفتند چقدر احتمال دارد که شاهد این وضعیت از کشور باشیم؟ شاید می‌گفتند ۳۰ درصد. ولی اگر می‌پرسیدند احتمال اینکه آقای باهنر در چنین قابی با افتخار به اشتراک گذاشته شود؟ پاسخ صفر بود.»

اردوگاه خالی از سکنه

اردوگاه خالی از سکنه روایت این روزهای اصولگرایان است؛ اصولگرایانی که تصور می‌کردند با یکدستی قوا، موفقیت‌هایشان را به رخ رقیب اصلاح‌طلب خواهند کشید اما اکنون آنچه در اختیار دارند اردوگاه خالی از حامی و برنامه برای طی مسیر آینده. انشقاق تدریجی در این اردوگاه سبب ایجاد چالش درونی شد که برخی تاریخ آن را پس از انتخابات سال ۸۴ می‌دانند چرا که تفاوت دیدگاه‌ها آشکار شد؛ دیدگاه‌هایی که سنخیتی با یکدیگر نداشت. این اختلافات به مروز زمان افزایش یافت و اصولگرایان رقیب اصولگرایان شدند. برخی احزاب و جریان‌های اصولگرایی در برهه‌های نزدیک به انتخابات به ائتلاف با یکدیگر می‌پردازند و بخش دیگر تخریب ائتلاف را در دستور کار دارند. یکی از دلایل اختلاف و تشتت میان اصولگرایان به عدم فرماندهی مرکزی باز می‌گردد. خیلی سال پیش ناطق نوری یا مرحوم مهدوی کنی و... عهده‌دار این نقش شدند اما اکنون مشخص نیست کرسی مدیریت انتخاباتی توسط چه شخصیتی اشغال می‌شود.

در ماه‌های اخیر نام محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین بیش از گذشته مطرح می‌شود. باهنر سعی داشت تا به‌گونه‌ای عمل کند که به‌عنوان شخصیت میانه‌رو مطرح شود. به‌عنوان نمونه ۴ خرداد گفت: «صداوسیما از همه جناح‌های سیاسی و همه تفکراتی که عاشق ایران و انقلاب هستند، دعوت کند تا در میزگردهای مختلف انتخاباتی نقطه‌نظرات خود را بیان کنند و با یک برخورد پدرانه فضای شور و مشارکت در انتخابات را راه بیندازد.»

موضوع دیگری که او مطرح و سبب نارضایتی برخی اصولگرایان شد این بود که بیان داشت: «بنده یکی از پیشنهاداتم این است که فضای سیاسی یک مقداری بازتر شود، یعنی شورای نگهبان به واقع به مرّ قانون عمل کند و اجازه ندهد دفاتر استان‌ها و در شهرستان‌ها سلیقه‌ای عمل کنند و یا حتی به‌مثابه یک حزب وارد بشوند.» و در مقطعی دیگر برای جلب اعتماد اصولگرایان به تخریب اصلاح‌طلبان پرداخت. دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ۱۱ تیر اظهارکرد: «من جبهه اصلاحات را نصیحت می‌کنم که به صندوق رأی بازگردند. حتی برخی از سران این جبهه به این جمع‌بندی هم رسیدند که تنها راه حیات در عرصه سیاسی صندوق رأی است. با لشکرکشی در خیابان و اغتشاش راه به جایی نمی‌برند. خارجی‌های گردن کلفت به‌جایی نرسیدند و این‌ها هم در این صورت رقیب خود را نظام تعریف کرده و خارج از نظام خواهند بود.

در این صورت دیگر باید جوابگوی هسته سخت نظام باشند. اما اینکه فلان شخص را قبول نداشته باشند اشکال ندارد. داخل نظام به رقابت و ارائه برنامه بپردازند، اما اینکه دنبال تحریم باشند خروج از نظام است. فرانسه هم که مهد دموکراسی است در قانون اساسی فرانسه نوع نظام سیاسی لائیک بیان شده که با هیچ اصل دموکراتیکی قابل تغییر نیست. هیچ حکومتی با دشمنان خود رودربایستی ندارد. اصلاح‌طلبان اگر می‌خواهند داخل نظام باشند باید در انتخابات شرکت کنند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین