آفتابنیوز : آفتاب: «دبیرکل حزب موتلفه با تاکید بر توسعه رایزنیها بین اصولگرایان برای انتخابات ریاستجمهوری آینده گفت: «استراتژی همه با هم پیروزی اصولگرایان را قطعی میکند».
به گزارش سرویس سیاسی آفتاب، محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی صبح امروز چهارشنبه طی سخنانی در هفتمین گردهمایی سراسری سازمان دانشجویان این حزب که در دانشگاه پیام نور برگزار شد با اشاره به جلسات مختلف حزب موتلفه برای انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: «در جلسات متعدد حزب موتلفه و سازمان بانوان و دانشجویان این حزب دو برنامه برای پوشش کل کشور و تبیین مواضع انتخاباتی اصولگرایان و حزب را داشتهایم و برگزاری این اجلاس نیز بر اساس این چارچوب است».
وی افزود: «در انتخابات دهم ریاست جمهوری که مدت کوتاهی به آن مانده است، حزب موتلفه اسلامی مانند همه اصولگرایان یک موضع اصلی را به عنوان هدف مد نظر دارد که تا با تبلیغات سالم و تبیین مواضع و اعلام برنامهها به گونهای عمل کنیم که آرای عمومی مردم به طرف مجموعه اصولگرایان به ویژه نامزد آنها میل پیدا کند. رقبای ما نیز مانند ما چنین کاری را انجام خواهند داد و علاقه دارند تا نامزد خودشان رای بیاورد».
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین اظهار داشت: «اگر تلاش همه افراد و گروهها برای این رقابت از فعالیتهای خوبی برخوردار باشد، آمدن ما و رقبایمان بسیار خوب است و حضور گسترده مردم برای ما یک اصل برای تداوم انقلاب محسوب میشود و تنها حق بودن انقلاب نمیتواند به تنهایی تضمین کننده انقلاب باشد».
حبیبی با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات گفت: «حضور گسترده مردم باید یک اصل برای همه احزاب باشد و آن دسته از افرادی که به اصول انقلاب پایبند هستند، اما با ما اختلاف نظر هم دارند باید تلاش خود را برای حضور گسترده مردم در انتخابات صرف کنند».
وی افزود: «ما و رقبایمان باید مواضع را به صراحت اعلام کنیم و بدانیم که این مردم هستند که با رای خود تصمیم خواهند گرفت و مطمئنا استراتژیک اصولگرایان رای آوری یک فرد اصولگرا است و یکی از اهداف ما جلوگیری ایجاد شکاف میان اصولگرایان و همچنین جلوگیری از تفرق بین آنها و تا در نهایت به یک کاندیدای واحد برای انتخابات ریاست جمهوری دهم برسیم».
قائم مقام حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حضور چند کاندیدای اصلاح طلب در عرصه انتخابات گفت: «رقبای ما در حال حاضر در انتخابات چند نفر را دارند اما بنده معتقدم که ما باید مبنای خود بر این قرار بگذاریم که اصلاح طلبان در نهایت به یک کاندیدای خاص میرسند و اگر دل به تعدد کاندیدای اصلاح طلب خوش کنیم ضربه خواهیم خورد».
حبیبی همچنین ادامه داد: «باید در جمع خود از ایجاد هر گونه رقابت با همدیگر جلوگیری کنیم».
وی همچنین اظهار داشت: «رایزنی بین اصولگرایان باید توسعه پیدا کند و باید با هر گروه اصولگرا که یک نامزد را در نظر دارد، در آخر به یک نامزد واحد برسیم و بدانیم مشکل از آنجا شروع میشود که معتقد باشیم هر آنچه ما میگوییم باید اجرا شود و باید بدانیم استراتژی همه با هم پیروزی اصولگرایان را قطعی میکند».
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به پیروزی اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم گفت: «در این انتخابات اصولگرایان با تشکیل جبهه متحد اصولگرایان توانستند 220 نماینده را به مجلس بفرستند و در اکثر حوزه انتخابیه در کشور به پیروزی دست پیدا کنند. در حالی که در ابتدای این راه و برای رسیدن به جبهه متحد اصولگرایان بحثها و جلسات متعددی در خصوص کاندیدای مطرح شده وجود داشت اما در نهایت به یک لیست کامل و مورد توافق همه اصولگرایان رسیدیم بنابراین در این انتخابات پیروز شدیم».
حبیبی گفت: «برای اینکه بتوانیم به وحدت نزدیک شویم باید تمام تلاش خود را بکنیم و اگر قرار است همه به یک نامزد واحد برسیم باید دو مشخصه یعنی قابلیت نامزد و مقبولیت آن را مورد توجه قرار دهیم. اما به این معنا نیست از فردی استفاده کنیم که مقبولیت دارد، اما دارای شرط مدیریت و حداقلهای مدیریتی برای کشور نیست. بنابراین هر 2 این موارد برای پیروزی در انتخابات اهمیت دارد».
وی با اشاره به عملکرد دولت نهم و مجلس هشتم گفت: «آن دسته از عملکردهای اصولگرایان در مجلس هشتم و دولت نهم که مورد توافق همه اصولگرایان است باید با شفافیت و قاطعیت در جامه به آن پرداخته شود».
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه افزود: «قبول داریم که هر دولت و هر مجلسی نقاط قوت و ضعفی دارد، اما ما به دنبال افزایش نقاط قوت و کاهش نقاط ضعف خود هستیم. اما این به آن معنا نیست که نقاط ضعف خود را از جامعه پنهان کنیم و باید نقاط قوت اصولگرایان را نیز به طول شفاف و واضح به جامعه معرفی کنیم».
حبیبی مهمترین رقیب اصولگرایان را اصلاح طلبان عنوان کرد و اظهار داشت: «اصلیترین رقیب ما یعنی اصلاح طلبان وقتی میخواهند در مورد دولت و مجلس سخن بگویند و قلم بزنند جز تخریب و سیاه نمایی کاری دیگری انجام نمیدهند و اگر ما در مقابل آنها اینگونه تلاشهای دولت را تخریب میکنند، سکوت کنیم و سخنی از فعالیتهای مهم و تاثیر گذار دولت نهم و مجلس به میان نیاوریم دچار ضعف شدهایم».
وی افزود: «آیا این بی انصافی نیست که به عنوان نقد تنها دولت و مجلس را تخریب کرد و نقد منصفانه نداشت. وظیفه داریم در مقابل افرادی که همه چیز را با عینک سیاه میبینند فعالیتها و دستاوردهای دولت و مجلس را تا انتخابات تبلیغ کنیم. نباید در این جریان از بیان نقاط ضعف رقیب خودداری کنیم، اما نباید این بیان نقاط ضعف به تهمت و تخریب و دروغ گویی تبدیل شود».
دبیرکل حزب موتلفه در ادامه با اشاره به نقاط ضعف اصلاح طلبان گفت: «آیا ما حق نداریم بگوییم که در مجلس ششم نمایندگان اصلاح طلب چه کارهایی انجام دادند که این اتفاقات رخ داده نقطه ضعف رقیب ما است و یادمان نرفته است که تعدادی از این افراد در مقابل تریبون مجلس استعفای خود را اعلام کردند و بعد از آن با مشتهای گره کرده شعار مرگ بر استبداد را سر دادند و آیا آنها منظورشان مرگ بر استبداد رضا خانی بود»؟
حبیبی با اشاره به تحصن مجلس ششمیها گفت: «آیا تحصن مجلس ششم، خانواده شهدا و دلسوزان نظام را خوشحال کرد؟ و آیا جز آمریکا و کسانی که با این نظام دشمنی دارند برای آنها کسی دیگر هم سوت و کف زد».
وی افزود: «مرحوم قندهاری که همراه وزیر راه که انشاء الله شهید نیز هست در اظهاراتی گفت بود که چرا انطباق زیادی بین گفتههای اصلاح طلبان و دشمنان نظام و رسانههای آنها است»؟
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین اظهار داشت: «افرادی که در دوره اصلاحات عاشورا را مسخره کردهاند، آیا نگفتند یک سری خشونتها در اسلام به وجود آمده بود که در عاشورا پاسخ آن داده شد؟ آیا این تفسیری واقعی از عاشور است و اینکه این عاشورا که در هر حرکت انقلابی از آن نشات می گیرد آیا خشونت است؟ این افراد که عاشورا را این گونه تفسیر میکنند و ارزشها را تخریب میکنند چگونه میخواهند جواب خانواده شهدا را بدهند».
حبیبی خطاب به اصلاح طلبان گفت: «از افرادی که خود را اصلاح طلب میدانند و به پایههای اصلی نظام معتقد هستند انتظار داریم صف خود را از افراد تندرو که مواضعشان منطبق با مواضع دشمنان است جدا کنند و انتظار داریم افراد اصلاحطلبی که اعلام کاندیداتوری میکنند خط خود را به ضد انقلاب مشخص و اعلام کنند که با کمک آنها نیازی ندارند».
وی با اشاره به اینکه برخی از سخنان رهبری را این گونه تعبیر میکنند که ایشان رئیس جمهور آینده را مشخص کرده اند، گفت: «برخی تصور میکنند که مقام معظم رهبری با سخنان خود رئیس جمهور تعیین کردند، اما ما این مطالب را یک زمینه مناسب برای تبلیغات دشمنان و مخالفان میدانیم و اگر قرار باشد چنین چیزی از سوی ما نیز تبلیغ شود دیگر انتخابات مفهومی ندارد و خرج کردن رهبری یک کار بیهود برای اشخاصی است که به دنبال ایجاد تفرقه هستند تا نظام را زیر سوال ببرند. اما اگر سخنان مقام معظم رهبری برای تبیین مواضع باشد کار بسیار خوبی است که بدانیم مواضع رهبری در مورد انقلاب چیست تا با تمام قوا برای تحقق آن به میدان بیاییم. ما موافق مواضع رهبری در تمامی موضوعات هستیم و از بیان این امر ترسی نداریم».
وی با اشاره به شایعات مطرح شده در خصوص عبور اصولگرایان از احمدی نژاد گفت: «برخی گفتهاند که ما در جلسات خود از احمدینژاد عبور کردهایم، اما بنده بار دیگر اعلام میکنم که ما نه در جلسات خصوصی، نه محرمانه و نه عمومی و نه در هیچ جلسهای با هر عنوانی که دارد هرگز چنین مسئلهای را مطرح نکردهایم و ما در حزب موتلفه تا امروز هیچ گونه مصداق مشخصی اعلام نکردهایم و امروز هم یعنی در این جلسه اعلام نخواهیم کرد؛ چرا که میخواهیم با همه اصولگرایان گام به گام پیش برویم تا یک نامزد واحد داشته باشیم».
دبیرکل حزب موتلفه در ادامه اظهار داشت: «تا زمانی که همه اصولگرایان به توافق نهایی برای اعلام یک نامزد واحد نرسیدند نباید مستقل از دیگر اصولگرایان اعلام موضع کنیم تا به یک موضع نهایی و یک نامزد واحد برسیم».
حبیبی با اشاره به یکی دیگر از دلایل عدم اعلام نامزد مورد حمایت حزب موتلفه گفت: «با توجه به سابقه 45 سالهای که یک موقعیت ویژه را برای حزب موتلفه ایجاد کرده، مطمئنا میتوان نقش یک میانجی را در صورت بروز چند کاندیدایی در میان اصولگرایان ایفا کنیم اما اگر خودش در ابتدا یک نفر را به عنوان نامزد انتخاباتی معرفی کند دیگر نمیتواند نقش میانجی را برای به وحدت رساندن اصولگرایان داشته باشد».
وی افزود: «در هفتههای آینده نامزد خود را معرفی خواهیم کرد، اما این نامزد مجزا از نامزد همه اصولگرایان نیست بلکه یک نامزد واحد برای همه اصولگرایان و مورد توافق همه آنها است چرا که اگر رئیس جمهور ما در انتخابات دهم ریاست جمهوری یک اصولگرا باشد این نه تنها پیروزی موتلفه بلکه پیروزی همه اصولگراها است».
آیا شما قبول دارید هتاکی و تهمتهای بعضی نشریات و سایتها از جمله خانم رجبی که از منسوبین دولت است به حساب همه شما گذاشته شود؟ و آیا هتاکیهای ایشان به رجال سیاسی و مذهبی که توسط منافقین فرقان ترور شدند دل منافقین را شاد نمی کند؟ چرا شما گروه موتلفه از ایشان برائت نمی جویید؟
شما به عنوان یک اصولگرا و قائدتا پیرو اخلاق نبوی چقدر پای دردل جوانان دانشجو غیر حزبی نشسته اید و چقدر تحمل بعضی رفتارهای آنها را که لازمه جوانی است را کرده اید و به یک خطا آنها را بیگانه پرست ننامیدید.
اما تحصن اینکه بیگانگان از اختلافات درونی کشور ما سوء استفاده کنند امری طبیعی است ولی این دلیل نمی شود که بگوییم تحصن در جهت خوشنود کردن دل بیگانه بوده خصوص که بین آنها آزاده ای بوده که تلویزیون فقط پای قطع شده او و دمپایی و عصاهایش را در حالی که در دام زندان صدام است به نمایش می گذارد.
بیایید یک یک دولتمردان و مدیران در دولت اصلاحات و دولت نهم را سوابقشان را به مردم ارائه دهیم تا معلوم شود کدامین مبارز و انقلابی،جبهه رفته و شهید داده است و کدام دولت در مدیریت و وزارت از عناصری با کمترین سوابق استفاده کرده و بعد از شادی و رضایت خانواده شهدا دم بزنیم و نیز آمار بگیریم که خانواده سرداران شهدا به کدام سو گرایش دارند و قطعا این نه به خاطر خطاهای اصلاح طلبان بلکه به جهت گوش شنوا داشتن آنان است که در دولت نهم یافت نمی شود.
شما نیز اگر با پیشداوری و کم تحملی نسبت به مردم رفتار نکنید مرجع آنها شده نه صرفا مرجع عده ای همفکر خود که این هنر نیست هنر آنست که غیرخود را هم قبول داشته باشید و از ترس انگ عده ای بین خود و دیگر اقشار و صنوف فاصله ایجاد نکنید.