«گل گندم»، «عزیز جون»، «لیلا لیلا»، «جان مریم»، «لالایی» و «سنه ده قالماز» از جمله آثاری هستند که او برای ساز گیتار تنظیم و نشر «ماهور» هم آن را منتشر کرده است.
به گفته لیلی افشار، این پنج آواز منتخبی از موسیقی فولکلور ایرانی است که در تنظیم قطعات فرم اصلیشان حفظ شده است. آوازها از نواحی مختلف ایران که لهجههای و گویشهای گوناگون دارند، نشأت گرفته است.
این نوازنده قطعات را با همان نوآنس و تزئینهایی که خواننده میتواند اجرا کند، تنظیم کرده است و همه آوازها با مقدمهای کوتاه آغاز میشود که معرفی تمپو و حس هر قطعه محسوب میشود.
لیلی افشار در مقدمه این کتاب مینویسد: «این پنج آواز منتخبی از موسیقی فولکلور ایرانی است که در این تنظیم فرم اصلیشان حفظ شده است. مردم ایران با این قطعات کاملاً آشنا هستند و با وجود قدیمی بودنشان تا به امروز نزد ایرانیان قطعات محبوبی بودهاند. آوازها از نواحی مختلف ایران که لهجهها و گویشهای گوناگون دارند نشأت گرفتهاند. تلاش کردهام قطعات را با همان نوآنس و تزئینهایی که خواننده میتواند اجرا کند تنظیم کنم. همهی آوازها بهجز دَرِنهجان / عزیزجون با یک مقدمه کوتاه آغاز میشود که معرفی تمپو و حس هر قطعه است. در قطعهی «جان مریم» اجرای آهستهی ملودی تقلیدی است از ترمولوی زهی. تنظیم قطعه لالایی نیز ملهم از نسخهای است برایکُر، اثر روبن گرگوریان. علاوه بر پنج آواز محلی، قطعه دیگری به نام سنه دهقالماز، اثر توفیق قلییف، برای مجموعه تنظیم و بدان افزوده شده است.»
لیلی افشار، نوازنده ایرانی گیتار کلاسیک است. وی نخستین نوازنده زن در جهان است که در رشته اجرای گیتار کلاسیک به درجه دکترا دست یافته است. او استاد موسیقی در دانشگاه ممفیس آمریکا است.