آفتابنیوز :
آفتاب: آیتالله یزدی با انتقاد از بیحاصل بودن همایشها در کشور گفت: «اگر خوشبینانه به برگزاری همایشها نگاه کنیم فقط 15 درصد ثمره دارد و بیشتر به صورت شعار درآمده و با عمل همخوانی ندارد».
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب، آیتالله یزدی در دیدار دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش، این ستاد را مایه خوشحالی بیان کرد و گفت: «بعد از انقلاب، حوزه علمیه از تمام ظرفیتهای خود برای نظام خرج کرده و تا حدودی شهرستانها از حضور علمای بزرگ و تاثیرگذار خالی مانده است».
وی افزود: «سیکل تربیتی کشور از خانواده تا دانشگاه که برای ساخته شدن شخصیت فرد است باید از سوی مسوولان مراقبت شود».
رییس جامعه مدرسین گفت: «اولین دانشگاهی که حوزه تاسیس کرد، برای تربیت معلم در آموزش و پرورش بود و در اساسنامه آن هم تصریح شده اما در ادامه با بهانهگیریهای مسوولان به رده سایر دانشگاهها پیوست».
آیتالله یزدی افزود: «اعلام یک حکومت اسلامی و تغییر ظواهر کافی نیست، باید بیشتر به فکر استمرار و تحکیم زیربناها و انقلابی که هدف آن ساختن انسانها است مورد توجه قرار بگیرید».
دبیر شورای عالی حوزه تصریح کرد: «تقویت نیروی انسانی از خانواده شروع میشود و رفتار پدر و مادر در شکل دادن به شخصیت بچهها نقش اساسی دارد در حالی که خانوادهها به این مساله کمتر توجه دارند».
وی خاطرنشان کرد: «باید نظام و حکومت اسلامی به نقش پدر و مادر در تربیت فرزندان بیشتر توجه کند و خوشبختانه در آموزش و پرورش به بحث خانه و مدرسه توجه بیشتری شده است».
آیتالله یزدی گفت: «رسانههای عمومی و ابزارهای ارتباطی شکل عامل تربیتی پیدا کردهاند و باید به مساله خانوادهها بیشتر بپردازند».
وی با انتقاد از صدا و سیما افزود: «بارها به صدا و سیما تذکر دادهایم که تجملگرایی را تبلیغ نکند اما آن را به طور نامحسوس تبلیغ میکنند، چون همه خانوادهها امکاناتی را که صدا و سیما نشان میدهد ندارند و باید حداقل در تبلیغات و برنامههای خود در سطح خانوادههای متوسط نشان دهند».
رییس جامعه مدرسین بعد از خانواده، مدرسه را مهمترین مکان تربیتی بیان و خاطرنشان کرد: «اگر برنامههای مدرسه همراه با مبانی الهی باشد خود به خود شکوفا و به نتیجه خواهد رسید».
دبیر شورای عالی حوزه گفت: «توسعه فضای معنوی آموزش و پرورش به عهده روحانیت است که باید کارهای زیادی در این زمینه انجام دهیم».