کد خبر: ۸۵۸۴۸۳
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۳

توصیه‌هایی برای مراقبت از کودکان در سفر اربعین

مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه بهتر است از بردن کودک بیمار به سفر اربعین خودداری شود، گفت: خانواده‌ها باید در طول سفر، به علائم بیماری‌ در کودک توجه داشته باشند و در صورت مشاهده علائم بیماری، کودک را به واحد یا پایگاه ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی منتقل کنند.
توصیه‌هایی برای مراقبت از کودکان در سفر اربعین
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مژگان قاسمی با اشاره به مراقبت‌های ویژه کودکان در راهپیمایی اربعین حسینی اظهار کرد: در چنین شرایطی باید اقدامات بهداشت عمومی و اجتماعی در اولویت قرار گیرند تا خطر انتقال بیماری به کودکان پنج ساله و کمتر به حداقل برسد.  

وی با بیان اینکه توصیه می‌شود حتما آموزش‌های لازم در خصوص رعایت بهداشت مکرر دست به کودکان ارائه شود، افزود: استفاده از ماسک پزشکی برای کودکان دارای نقص ایمنی، برای کودکان مبتلا به فیبروز کیستیک یا برخی بیماری‌های دیگر به عنوان مثال سرطان توصیه می‌شود.

قاسمی گفت: کودکان و خردسالان در برابر ریزگردها نسبت به سایر افراد آسیب‌پذیرتر هستند، بنابراین باید از آن‌ها بیشتر مراقبت کرد.

وی با بیان اینکه خانواده باید قبل از سفر، از واکسیناسیون کودک مطمئن شوند، افزود: کودکان باید قبل از سفر اربعین، واکسن‌های ضروری و ایمن را دریافت کنند.

مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خوزستان گفت: خانواده‌ها باید در طول سفر، برای کودک خود از کرم ضد آفتاب استفاده کنند زیرا پوست آن‌ها بسیار حساس است. همچنین خانواده باید در طول سفر کودک خود را در محل امن و دور از حادثه قرار دهد و هر چند ساعت به کودک استراحت دهد.

وی عنوان کرد: در طول سفر، قبل از دادن آب و مواد غذایی به کودک باید حتماً از سالم بودن آن مطمئن شد. خانواده‌ها باید در طول سفر، به علائم بیماری‌ در کودک توجه داشته باشند و در صورت مشاهده علائم بیماری، کودک را به واحد یا پایگاه ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی منتقل کنند.

قاسمی افزود: در صورت مشاهده علائم خطر عفونت تنفسی مانند سرفه، تنفس تند یا تو کشیده شدن قفسه سینه، بالا بودن دمای بدن، بی‌قراری، علائم خطر اسهال مانند خروج آبکی مدفوع، بی‌حالی، فرو رفتگی چشم‌ها، عدم توانایی نوشیدن، بی‌قراری، علائم خطر عفونت گوش مانند درد گوش، خروج ترشحات چرکی از گوش، علائم خطر گزش حشرات و جانوران موذی مانند درد و سوزش محل گزش، بی‌قراری، خارش موضعی یا خارش عمومی بدن، علائم خطر مسمومیت غذایی مانند اسهال، استفراغ، دردهای شکمی باید کودک به واحد یا پایگاه ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی منتقل شود.

وی با بیان اینکه بهتر است از بردن کودک بیمار به سفر اربعین خودداری شود، افزود: در صورت بیمار بودن کودک، خانواده باید داروهای مصرفی روزانه کودک را همراه ببرند و داروهای کودک را به موقع به او بدهند. همچنین لازم است لباس متناسب فصل برای کودک همراه ببرند.

مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت خوزستان افزود: تاکید می‌شود در طول سفر، کودک شیرخوار همچنان با شیر مادر تغذیه شود و تا حد امکان از تغذیه با شیر مصنوعی خودداری شود.

وی گفت: باید در طول سفر از قرار دادن کودک در معرض تشعشعات، دود سیگار، افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی و عفونی، محیط‌های آلوده و غیربهداشتی، گزش حشرات و جانوران موذی خودداری شود.

قاسمی با بیان اینکه خانواده‌ها باید مکمل‌های دارویی کودک را همراه خود ببرند، گفت: باید یک ساک دستی شامل لباس اضافه و مناسب فصل، پوشک و وسایل مورد نیاز تعویض آن، تنقلات مورد علاقه، داروها و مکمل ها، اسباب بازی برای کودک خود در سفر همراه داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین