کد خبر: ۸۵۹۵۱۸
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۲

جنایتکاران مخوفی که در ایران دست به قتل‌های سریالی زدند/ کلثوم؛ دومین قاتل سریالی زن ایران

جنایت‌های قاتلان زنجیره‌ای را از اصغر قاتل تا کلثوم که در مازندران شوهران صیغه‌ای خود را می‌کشت، مرور کرده‌ایم.
جنایتکاران مخوفی که در ایران دست به قتل‌های سریالی زدند/ کلثوم؛ دومین قاتل سریالی زن ایران
آفتاب‌‌نیوز :

قاتل سریالی پیرمردان مازندرانی در حالی در بازداشت به سر می‌برد که احتمال دارد تعداد قربانیان او بیش از هفت نفر باشد. به همین دلیل کارآگاهان همچنان سرگرم تحقیق از این قاتل سریالی هستند.

کلثوم که اولین بار در ۱۱ سالگی ازدواج کرد، بعد از فوت شوهر اولش صیغه مردان مسن و پولدار می‌شد. او در مدت حدود ۹ سال به عقد موقت ۱۱ مرد درآمد که هفت نفر از آنها را با دارو مسموم کرد و کشت و مهریه‌‌اش را از خانواده آنها گرفت.

این زن معمولاً مهریه‌های خود را از شوهران پولدارش به صورت ملک دریافت می‌کرد و آنها را به نام تنها دخترش سند می‌زد.

مهین؛ اولین زن قاتل سریالی ایران

کلثوم دومین قاتل سریالی زن ایران است و پیش از او مهین قدیری چنین جنایت‌هایی را مرتکب شده بود.

مهین قدیری اولین قاتل سریالی زن ایرانی است که تنگنای مالی انگیزه او برای قتل‌ها بود. او که در قزوین زندگی می‌کرد پنج زن و یک مرد را قربانی کرد تا به گفته خودش مشکلات مالی‌اش را حل کند. او اولین قاتل سریالی زن تاریخ ایران است. او پس از قتل پنج زن و یک مرد در اردیبهشت ۱۳۸۸ دستگیر و آذرماه ۱۳۸۹ اعدام شد.

قاتل سریالی که یک ماه قبل از کلثوم دستگیر شد

یک ماه قبل از اینکه کلثوم دستگیر شود مردی جنایتکار به همراه همدستش به اتهام قتل دو کارگرد در شهرستان قروه دستگیر شدند. متهم اصلی این پرونده اعتراف کرد در مجموع با کمک همدستش ۶ نفر را در تهران و کردستان با انگیزه سرقت به قتل رسانده است. انگیزه این مجرمان از اترکاب جنایت، سرقت بود. آنها در اکثر قتل‌ها خودروهای مسافرکش را کرایه می‌کردند، راننده را می‌کشتند و دست به سرقت می‌زدند. آنها غیر از دو جنایت آخر سایر مقتولان را در شهرهای اطراف تهران به تله مرگ انداختند.

اصغر قاتل؛ قاتل ‌سریالی مخوف

علی‌اصغر بروجردی، معروف به اصغر قاتل، اولین قاتل سریالی ایران بود که ۲۵ کودک عراقی و هشت کودک ایرانی را تا قبل از سال ۱۳۱۳ به قتل رساند. او خانواده آشفته و بدنامی داشت. این قاتل سریالی به بهانه فروش بامیه با کودکان ارتباط برقرار و آنان را اغفال و سپس به آنها تجاوز می‌کرد و برای اینکه ردی از خود باقی نگذارد، آنان را به قتل می‌رساند.

جنایات او در عراق شروع شد تا اینکه برای فرار از دست پلیس به ایران گریخت. در ایران هم به دستفروشی جلوی مدارس مشغول شد و دوباره به اغفال کودکان و نوجوانان پرداخت و بعد از قتل آنها، اجسادشان را در کوره‌پزخانه‌ها و قنات‌های جنوب تهران رها می‌کرد. او در ایران هفت فقره قتل و تجاوز مرتکب شد.

در ۱۰ اسفند ۱۳۱۲ در حوالی چاه‌های قنات امین‌آباد، پلیس آگاهی به حضور مرد میانسالی که یک پیت حلبی و پشته حمالی به همراه داشت، مظنون شد. بعد از تفتیش و یافتن لباس و چاقوی خونین در بساطش، او دستگیر و زندانی و مشخص شد آن لباس خونین متعلق به نوجوانی است که متهم ادعا می‌کرده برادرش است. او در سال ۱۳۱۳ اعدام شد.

هوشنگ ورامینی نامی مخوف در تاریخ جنایی ایران است. وقتی صحبت از قاتل سریالی می‌شود نام اصغرقاتل به عنوان شاخص‌ترین قاتل سریالی ایران به میان می‌آید اما جالب است بدانید هوشنگ ورامینی که به هوشنگ امینی نیز مشهور است قاتل سریالی است که بیشترین قتل‌ها را مرتکب شده است.

هوشنگ ورامینی زمانی که بازداشت شد 26ساله بود. او بعد از اعتراف به قتل 67 نفر به اعدام محکوم و در ملاء عام اعدام شد. هرچند فقط جسد 23 نفر از جمله 10 راننده پیدا شد و جسد دیگر قربانیان هرگز پیدا نشد.

قربانیان هوشنگ ورامینی بیشتر پسربچه بودند اما در میان قربانیان، زن و مرد هم وجود دارند که نکته مشترک همه این قتل‌ها تجاوز است. هوشنگ ورامینی از این رو که یک تبعه آلمانی را هم به قتل رسانده بود بسیار در کانون توجه بود.

مجید سالک محمودی، قاتل سریالی زنان

مجید سالک محمودی را نخستین قاتل سریالی زنان در ایران می‌دانند. این قاتل مخوف، خیانت همسرش را دلیل اصلی ارتکاب قتل‌هایش بیان کرده بود. او به محض اطلاع از خیانت زنی به شوهرش، آن زن را پیدا می‌کند و به قتل می‌رساند. تمام مقتولان به شیوه مشابه هم و با طناب سفیدرنگ یک‌متری خفه شده بودند.

مجید سالک طی سال‌های ۵۹ تا ۶۴ به ۳۰ تا ۴۹ فقره قتل متهم شد. اظهارات خواهر یکی از قربانیان این قاتل زنجیره‌ای، سرنخی برای دستگیری او بود. این زن خبر داد که آخرین بار خواهرش را سوار یک شورولت رویال سبزرنگ با پلاک ارومیه دیده است. این اظهارات شاهد، سرنخی شد برای پلیس تا به دنبال خودرویی با این مشخصات باشد که دست‌آخر در میدان بهارستان خودرویی با این مشخصات که در صندوق آن تعداد زیادی لباس زنانه و طناب سفیدرنگ یک‌متری وجود داشت، سوءظن پلیس را برانگیخت و به دام افتاد. او در سال ۱۳۶۵ قبل از اینکه به طناب دار آویخته شود در زندان قصر خودکشی کرد.

خفاش شب؛ قاتلی خوفناک

غلامرضا خوشرو، معروف به خفاش شب، قتل‌های سریالی‌اش را از سال ۱۳۷۱ آغاز کرد. این قاتل با یک خودرو سرقتی اقدام به مسافرکشی زنان و دختران جوان می‌کرد. خوشرو بعد از سوار کردن مسافران، آنها را به مکان خلوتی می‌کشاند و طلاها و اموال‌شان را به سرقت می‌برد و در برخی موارد بعد از تجاوز، جسد قربانیان را می‌سوزاند.

او در تمام قتل‌های خود لباس سیاه به تن داشت و به این دلیل تا قبل از شناسایی هویتش به خفاش شب معروف شد. او تمام ۹ فقره قتلش را انکار کرد و گفت همه آن جنایات را همدستش «ح.ر» مرتکب شده و جرم او تنها سرقت بوده است. اما سرانجام حکم اعدام این قاتل سیاه‌پوش، در سال ۷۶ اجرا شد.

جنایت‌های قاتل عنکبوتی

شاید یکی از بحث‌برانگیزترین پرونده‌های جنایی معاصر کشورمان مربوط به سعید حنایی معروف به قاتل عنکبوتی باشد. او طی یک سال، ۱۶ زن را در مشهد به قتل رساند. این قاتل ادعا می‌کرد برای از بین بردن فحشا دست به قتل زنان بدکاره می‌زده است.

حنایی که می‌بیند نمی‌تواند با مردان مزاحم و بدکاره مقابله کند تصمیم می‌گیرد از زنان انتقام بگیرد. قربانیان ضعیف‌تری که ساده گول می‌خوردند، قدرت کمتری داشتند و راحت‌تر به قتل می‌رسیدند! جالب اینجاست که او ادعا می‌کرد هدفش پاک‌سازی شهر مشهد از وجود افراد فاسد بوده است.

سعید حنایی مقتولان را بعد از خفه کردن با روسری یا دست، درون پارچه سیاهی می‌پیچید و در نقاط مختلف شهر رها می‌کرد. حنایی گفته بود، اگر دستگیر نشده بودم، باز هم این کار را ادامه می‌دادم تا تعداد مقتولان به ۱۵۰ نفر برسد. او سال ۸۱ در محوطه زندان مرکزی مشهد به دار مجازات آویخته شد.

بیجه؛ جنایتکار بی‌رحم

محمد بیجه، قاتل 17 کودک و سه زن و مرد بزرگسال بود که انگیزه‌اش را از ارتکاب این جنایات، انتقام خواند. او در پاکدشت در خانواده‌ای فقیر و آشفته زندگی می‌کرد و بعد از دستگیر گفت به دلیل کمبود توجه در کودکی و دو بار مورد تجاوز واقع شدن دست به چنین جنایت‌هایی زد. بیجه اسفند سال ۱۳۸۳ اعدام شد.

قاتل سریالی زنان در کرج

امید برک یکی از مخوف‌ترین جنایتکاران ایران است، مردی که ۱۰ زن را به قتل رساند و اموال آنها را سرقت کرد. هشت نفر از قربانیان این قاتل سریالی زنان کرجی بودند که در سال‌های ۸۶ و ۸۷ در دام این مرد افتادند و مورد آزار جنسی نیز قرار گرفتند. دو نفر از مقتولان نیز در شمال کشور به دست امید به کام مرگ کشانده شدند.

پرونده این جنایتکار در سحرگاه چهارم بهمن سال ۱۳۸۹ با اعدام او در میدان قدس شهر کرج بسته شد. این در حالی بود که زمان اجرای حکم، همسر این مرد به جرم همدستی با او در زندان به سر می‌برد.

قاتل دوچرخه‌سوار، یکی دیگر از قاتلان سریالی ایران

قاتل دوچرخه‌سوار لقب جنایتکاری سریالی بود که بعد از 16 قتل سرانجام ۲۲ آبان ۱۳۸۹ در اهواز به دار مجازات آویخته شد. اتهام او که به خاطرش محاکمه و مجازات شد قتل ۱۵ زن و دختر و یک پسربچه بود. این مرد در سال‌های ۸۳ تا ۸۷ ترس و وحشت را برای مردم شهرهای بهشهر،‌ آبادان و خرمشهر به جای گذاشت و نام خود را به عنوان یکی از قاتلان سریالی ایران ثبت کرد.

این جنایتکار ۴۰ساله نیز مانند بسیاری دیگر از مجرمان انتقام از زنان را انگیزه اقدامات مرگبار خود اعلام کرد.

خفاش شب گیلان

خفاش شب گیلان لقب مردی جنایتکار است که هفت نفر را به قتل رساند و در نهایت به دار آویخته شد. این مرد که فرزاد نام داشت جنایت‌های خود را در مدت ۹ سال انجام داد و سرانجام در دی‌ماه ۱۳۹۹ اعدام شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین