آفتابنیوز : آفتاب: نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی، پیدا کردن نقاط مشترک و رسیدن به یک میثاق ملی و همافزایی و همگرایی همه گروههای سیاسی را مهمترین اولویت سال 88 عنوان کرد.
امیدوار رضایی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب، با تاکید بر اینکه همه جناحها وگروههای سیاسی در سال 88 برای کم کردن چالشهای داخلی باید راهکارهایی را پیدا کنند، گفت: «باید نقاط مشترک گروهها در راستای پیشرفت و عدالت کشور و نظام احیاء شود هر چند که ممکن است اختلاف نظر و اختلافات عقیده بین گروههای مختلف و دیدگاههای متفاوت وجود داشته باشد».
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه همه باید به دیدگاهها و نظرات یکدیگر احترام بگذارند، گفت: «در همه کشورها علیرغم اختلاف نظرها و دیدگاههایی که بین احزاب مختلف وجود دارد نقاط مشترک ملی نیز بعضا لحاظ میشود لذا مهم این است که در سال 88 همه گروهها و احزاب سیاسی پراکندگیها را کاهش داده و به دور از تخریبها و احترام گذاشتن به اختلاف سلایق در کنار هم تنها منافع ملی را در نظر داشته باشند».
رضایی گفت: «متاسفانه بعضاً برخی در داخل کشور با یک دشمن خارجی بیشتر دوست میشوند تا یک گروه داخلی که با آن اختلاف نظر دارند لذا پیدا کردن نقاط مشترک و بستن یک میثاق به عنوان خطوط قرمز از مهمترین اولویتها است».
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هرگونه تخریب علیه کاندیداها را ناپسند دانست و گفت: «تخریب یک حرکت غیرانسانی و غیرقانونی است و از عوامل مهمی است که مانع همگرایی میشود».
وی با تاکید بر اینکه ساماندهی فعالیتهای انتخاباتی سیاسی باید با حفظ حرمتها و اختلاف نظرها و دیدگاهها باشد، در عین حال درباره سخنان اخیر فاطمه رجبی همسر سخنگوی دولت درباره سیدمحمد خاتمی گفت: «من معمولا به حرفهای ایشان گوش نمیدهم چرا که خداوند فرمودهاند ما در مقابل دیدن، شنیدن و زبانمان مسئولیم لذا نباید ظرفیت ذهنمان را با هر حرفی پر کنیم».
نماینده مسجد سلیمان در مجلس در پاسخ به این سوال که ایام عید را چطور میگذارنید و به چه فعالیتی مشغولید؟ گفت: «بخشی از وقت ما در این ایام متعلق به خانواده است و ما در این بخش تابع آنها هستیم و بخشی هم متعلق به حوزه انتخابیهمان است که قطعاً نیمی از ایام نوروز را در آنجا سپری خواهیم کرد و بخش دیگری از عید را هم در تهران به کارهای ملی میپردازیم».
رضایی در بخش دیگری از این گفتگو درباره برخی اخبار مبنی بر اینکه اصولگرایان به یک مدل اجماعی رسیدهاند، گفت: «تا آنجا که معطلعام هنوز نشستهای جدی در راستای این اجماع صورت نگرفته و ما هم منتظر این قضیه هستیم».
وی رسیدن اصولگرایان به اجماع را وابسته به شرایط کشور دانست و گفت: «اگر شرایط انتخابات به سمت دو قطبی شدن بروند اصولگرایان هم مجبور خواهند بود که با اجماع برسند که یکی از عوامل موثر در این قضیه وضعیت اصلاحطلبان و نحوه حضور آنها در صحنه انتخابات است».
این نماینده مجلس همچنین در خصوص احتمال حضور محمدباقر قالیباف در صحنه انتخابات گفت: «حضور ایشان نیز بستگی به شرایط دارد و آقای قالیباف هم فعلاً بالقوه در صحنه انتخابات هستند».