مراسم شب هفت داریوش مهرجویی و وحیده محمدیفر همسرش به همت کانون کارگردانان سینمای ایران در خانه سینمای شماره ۲ با حضور اعضای این کانون برگزار شد.
در ابتدای این مراسم محسن امیریوسفی، رئیس کانون کارگردانان سینمای ایران، گفت: امشب دور هم جمع شدیم تا یاد و خاطره داریوش مهرجویی را زنده نگه داریم. امیدوارم همانطور که در بیانیه کانون هم خوانده شده هر چه زودتر قاتل یا قاتلین دستگیر شوندو صحبتها در مورد قاتلین به بحثهای سخیف جاروبرقی و ۳۰ میلیون ختم نشود.
در این مراسم همچنین ثمین مسگران، خواهرزاده داریوش مهرجویی، پیامی را از طرف خانواده او قرائت کرد.
ابوالحسن داوودی در بخش دیگری از این برنامه گفت: در ابتدای مسیر کارمان داریوش مهرجویی راهگشای مسیر ما بود. این شانس برای من به وجود آمد در مقطعی با هم همکار و همصحبت باشیم. من از هیچ کسی به اندازه مهرجویی سینما نیاموختم. مهرجویی از کارگردانانی بود که هم دانش و هم مخاطب را با هم در فیلمهایش داشت. او بلد بود همه ادا و اصول، جاهطلبیها، تمایلات و خواستههایش را کنار بگذارد تا مخاطب شاهد فیلم او باشد. من سینما را از مهرجویی آموختم.
داوودی ادامه داد: نمیدانم آیا اراده بزرگی برای این قتل بوده یا نه، اما این را به تجربه میگویم که هر گاه ارادهای علیه سینما به وجود آمده اتحاد سینماگران بیشتر شده. باید بگویم این اتفاقات فقط اتحاد اهالی سینما را بیشتر می کند. ما به شفافیت نیاز داریم تا پاسخ درست به این اتفاقات بدهیم تا به فراموشی سپرده نشود.
در این مراسم چهرههایی نظیر بهمن فرمانآرا، علیرضا شجاعنوری، مونا زندی حقیقی، لاله اسکندری، ابوالحسن داوودی، محسن امیر یوسفی، ابراهیم شیبانی، علی حضرتی، سیفالله صمدیان، ابراهیم ایرجزاد، وحید موساییان، کیوان کثیریان، حجت قاسمزاده اصل، بیتا منصوری، حسینعلی لیالستانی، علی رویینتن، بیژن میرباقری، علی مردانه، مازیار میری، علی دهکردی، نیما جاویدی، دانش اقباشاوی، جمیل رستمی، فائزه عزیزخانی، ابراهیم نقاشزاده، منیژه حکمت و مصطفی آلاحمد حضور داشتند.
همچنین در خلال برنامه نوای موسیقی سنتور مهدی مرتضایی رفیق صمیمی داریوش مهرجویی شنیده شد.