این کارگردان سینمای ایران بیش از ۸ سال است فیلمی نساخته است و از آخرین فیلمهایش میتوان از «زیر سقف دودی» و «هیس دخترها فریاد نمیزنند» نام برد.
او در دوره مدیریت قبلی سازمان سینمایی؛ پروانه ساخت «هیس پسرها گریه نمیکنند» را گرفت اما به دلیل کرونا و شرایط خاص اجتماعی این فیلم ساخته نشد و طی چند ماه گذشته به گفتهی خودش درخواست تمدید پروانه ساخت را ارایه کرده که همچنان بلاتکلیف است.
درخشنده در جدیدترین اظهاراتش به ایسنا گفت: طی یکی دو روز گذشته در سازمان سینمایی و جلسات شورای پروانه ساخت حاضر شدم و توضیحاتم را بابت ساخت این فیلم که دغدغههای سالهای اخیرم هست را ارایه کردم و امیدوارم مسئولان دغدغهی یک سینماگر اجتماعی را که سابقه کاریاش مشخص است را متوجه باشند و بدانند که قصد سیاه نمایی ندارم.
او که فیلمهای چون «رابطه» و «پرنده کوچک خوشبختی» را در کارنامه هنریاش دارد تاکید کرد: موضوع آزار جنسی پسرها موضوع همیشگی است و من فیلمساز در جهت آگاهی جامعه قصد دارم، این فیلم را بسازم که اتفاقا یک موضوع جهانی است. همانطور که «هیس دخترها فریاد نمیزنند!» را ساختم و تاثیراتش را دیدیم که چگونه مخاطب با آن ارتباط برقرار کرد.
درخشنده باز هم تاکید دارد که قصد ندارد، فیلم گیشهای سخیف بسازد و ادامه داد: من فیلمساز اجتماعی هستم که دغدغه جامعه ام را دارم بنابراین همچنان صبر میکنم تا مسئولان پروانه ساخت «هیس پسرها گریه نمیکنند» را هر چه زودتر بدهند.
این در حالی است که پوران درخشنده طی چند روز گذشته در دومین اجلاس سراسری ایران، بانو، تجارت به عنوان فیلمساز تاثیرگذار اجتماعی مورد تقدیر قرار گرفت.
این کارگردان سینما در آن مراسم گفت: از برگزاری این اجلاس و حضور در میان کارآفرینانی که ضمن شناخت جامعه در قبال توسعه شغلی و کاستن بیکاری احساس مسئولیت کردند بسیار خوشحالم؛ در واقع این کارآفرینان براساس احساس درونی خود به این نتیجه رسیدند که باید قدم در مسیر موثری بگذارند و به خود باوری و توانمند سازی جامعه کمک کنند.
وی افزود : به اعتقاد من، زنی که توانمند و کارآفرین است و توأمان هدایت و رهبری درست خانواده را نیز برعهده دارد، می تواند نگاه درستتری به جامعه داشته باشد؛ ایرادات و اشکالات را با تلاشها و نگاه ریزبین خود اصلاح کند و جلو ببرد.
درخشنده ادامه داد: زنی که در جامعه، حضورِ فعالی دارد در واقع می تواند توجه و عملکرد بیشتر و بهتری را در جمع خانواده و فرزندان خود اعمال کند؛ او ضمن راهنماییهای بهتر خانواده، این توانایی را دارد که در راستای کشف نقطه ضعفها و یافتن راه حل برای مرتفع نمودن آنها و نیز دست یافتن به نقاط قوت گامهای مثمرثمری بردارد.
کارگردان فیلم سینمایی «هیس! دخترها فریاد نمیزنند» تصریح کرد: معتقدم، توجه به کارآفرینی در هر شغلی حتی پاک کردن سبزی در خانه، بافتن ژاکت و یا مشاغلی همچون پزشکی، پرستاری و تاسیس یک شرکت خدماتی و...که همه و همه در یک مسیر حرکت میکنند، مهم است چون آنها در جهت توانمند سازی جامعه حرکت میکنند و در واقع جامعهای که توانمند باشد، خیلی از مسائل و چالش های مختلف آن بویژه در حوزه اقتصادی مرتفع میشود. البته نباید از این امر غافل ماند که یک کارآفرین در وهله اول با توانمند ساختن خود میتواند در مسیر توانمند نمودن جامعه گام بردارد. به طور کل خیلی خوشحالم که توفیق حضور در این جمع ارزشمند و دوست داشتنی نصیبم شد و به همه کارآفرینان به خصوص کارآفرینان زن تبریک می گویم چراکه نقش بسیار حساس و پررنگی را در هدایت جامعه دارند.
این برنامه به همت موسسه فرهنگی و هنری «عصر گفتگوی قلم»، در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد و علاوه بر پوران درخشنده از «ناهید امیریان» دوبلور پیشکسوت، «هلیا سوهانی» نائب قهرمان آسیا در مسابقات آسیایی هاکی روی یخ، دلارام ذاکرانی مربی سابق تیم ملی دوچرخه سواری تقدیر بعمل آمد.