کد خبر: ۸۷۴۲۸۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۱
بلندترین زنگ خطر ممکن را در مورد کرانه باختری اشغالی

جنگ فلسطین| ۱۱۴۷۰ نفر در غزه کشته شده اند؛ ۴۴۰۷ نفر از آن‌ها کودک هستند

تعداد کشته شدگان فلسطینی تا ۱۵ نوامبر به ۱۱۴۷۰ نفر می‌رسد که گفته می‌شود ۴۴۰۷ نفر از آن‌ها کودک هستند. بیش از ۲۹ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. در میان کشته شدگان ۲۰۲ کادر پزشکی دیده می‌شود و بیش از ۲۰۰ پرسنل بهداشتی نیز زخمی شده‌اند. بر طبق این آمار، بیش از ۳۶۴۰ غیرنظامی تا ۱۵ نوامبر مفقود شده‌اند، از جمله ۱۷۷۰ کودک که گمان می‌رود زیر آوار گیر افتاده یا کشته شده اند.
جنگ فلسطین| ۱۱۴۷۰ نفر در غزه کشته شده اند؛ ۴۴۰۷ نفر از آن‌ها کودک هستند
آفتاب‌‌نیوز :

ارتش اسرائیل در چهل و یکمین روز جنگ با حماس با ادامه گلوله باران باریکه غزه اعلام کرد که سربازانش همچنان در شفاء، بزرگترین بیمارستان نوار غزه، مستقر هستند.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید که تا حدودی نسبت به احتمال آزادی بیش از ۲۰۰ گروگانی که حماس در حمله ۷ اکتبر از اسرائیل به غزه برد، امیدوار است.

ارتش اسرائیل با انتشار ویدئویی که به طور مستقل تایید نشده است می‌گوید سلاح‌ها و تجهیزات حماس را در بیمارستان شفاء کشف کرده است. اما حماس می‌گوید حمله اسرائیل به بیمارستانی که صد‌ها غیرنظامی در کنار بیماران و کارکنان در آن پناه گرفته‌اند، جنایت جنگی است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد برای نخستین بار پس از آغاز جنگ اسرائیل و حماس خواستار برقراری «وقفه‌های بشردوستانه» چند روزه در نوار غزه شد.

بورل: وحشت و هراس‌افکنی، رفتاری مشابه را توجیه نمی‌کند

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه از اسرائیل خواست که در واکنش به حمله ماه گذشته حماس دچار خشم نشود و چشم به روی همه چیز نبندد.

رئیس دپیلماسی اتحادیه اروپا همزمان با ادامه بمباران‌های مرگبار غزه و در حالیکه ارتش اسرائیل برای «عملیاتی زمینی با هدف نابودی کامل حماس» وارد این بخش محاصره شده از سرزمین‌های فلسطینی شده، تاکید کرد: هراس‌افکنی رفتاری مشابه را توجیه نمی‌کند.

آقای بورل در نخستین سفر خود به اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر، هنگام بازدید از شهرک‌های اسرائیلی واقع در نزدیکی مرز نوار غزه تلاش کرد با میزبانان خود به دلیل آنچه در جریان حمله حماس بر آن‌ها گذشته ابراز همبستگی کند.

وی در عین حال نگرانی جامعه بین‌المللی نسبت به شمار بالای تلفات غیرنظامیان فلسطینی در غزه را مورد تاکید قرار داد.

این رویکرد بورل به نوعی نشان دهنده تلاش وی برای پایبندی به موضع ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا است که بعضا بر سر بحران مناقشه اسرائیل و فلسطین اختلافات عمیقی دارند.

حوزپ بورل که الی کوهن، وزیر امور خارجه اسرائیل وی را همراهی می‌کرد پس از بازدید از کیبوتصی که در پی حمله هفت اکتبر ویران شد؛ از تجربیات شخصی خود درباره زندگی و کار در یک کیبوتص طی دهه ۱۹۶۰ گفت.

وی سپس خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط افراد به گروگان‌گرفته شده توسط حماس شد و تاکید کرد که اتحادیه اروپا خواستار آتش‌بس فوری و ایجاد کریدور‌های بشردوستانه برای تسهیل در امر کمک‌رسانی به غیرنظامیان در غزه است.

هشدار سازمان ملل: «خطر فوری قحطی» در غزه جدی است

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد روز پنجشنبه نسبت به «خطر فوری قحطی» و وخامت شرایط انسانی در غزه هشدار داد.

این هشدار در حالی مطرح می‌شود که باریکه غزه، بخش تحت محاصره ارتش اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی با کمبود شدید آب و سوخت روبرو است و از کمبود مواد غذایی نیز به شدت رنج می‌برد. 

مدیر اجرایی این آژانس تحت نظارت سازمان ملل متحد ضمن طرح این هشدار در بیانیه‌ای تاکید کرد: «با توجه به نزدیک شدن فصل سرما، وجود پناهگاه‌هایی نامطمئن و شلوغ، و کمبود آب بهداشتی در غزه، غیرنظامیان با خطر فوری گرسنگی مواجه هستند.» 

ارتش اسرائیل: جسد یک گروگان را پیدا کردیم

ارتش اسرائیل روز پنجشنبه ادعا کرد که جسد یکی از افرادی که توسط جنبش حماس در جریان حمله ۷ اکتبر ربوده شده بود، در نزدیکی بیمارستان الشفا در غزه پیدا کرده است.

در بیانیه ارتش اسرائیل آمده است گروگانی که جسد او پیدا شده زن و از ساکنان یکی از کیبوتص‌ها بوده است که در حمله حماس ربوده شده بود.

مقامات نظامی اسرائیل مدعی شده اند که جسد این فرد از سازه‌ای در مجاورت بیمارستان الشفا بیرون کشیده شده و سپس به اسرائیل منتقل شده است.

به ادعای ارتش اسرائیل در این سازه همچنین سلاح و تجهیزات نظامی از جمله راکت‌انداز و اسلحه کلاشینکف کشف شده است.

تشدید بمباران‌ها و حملات متقابل در مرز لبنان و اسرائیل

بمباران‌ها و حملات متقابل موشکی و توپخانه‌ای میان شبه‌نظامیان حزب‌الله و نظامیان ارتش اسرائیل شامگاه پنجشنبه با شدت بیشتری ادامه یافت.

نیرو‌های حزب‌الله اعلام کردند که هشت موضع را در آنسوی مرز‌های جنوبی لبنان با موشک هدف قرار دادند و از سوی دیگر ارتش اسرائیل نیز پاسخ به این حملات با آتش توپخانه خبر داد.

حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌هایی اعلام کرد که در حملات موشکی روز پنجشنبه هشت موضع از جمله محل تجمع گروهی از سربازان اسرائیلی، یک پادگان و چند پست نظامی دیگر را در آنسوی مرز هدف قرار داده است.

به گفته یک منبع امنیتی لبنانی، ارتش اسرائیل روز پنجشنبه ده‌ها روستای مرزی را بمباران کرد و با هواپیما‌های بدون سرنشین، مناطقی در امتداد مرز را هدف قرار داد.

حمله به بیمارستان «الاهلی عرب»

جمعیت هلال احمر فلسطین عصر روز پنجشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل بیمارستان الاهلی عرب غزه را هدف حملات خود قرار داده است.

فرانس‌پرس در گزارشی به نقل از هلال احمر فلسطین آورده است که این حمله از سوی تانک‌های اسرائیلی صورت گرفته که چندی است بیمارستان الاهلی را محاصره کرد‌ه اند.

این حمله در حالی به گفته منابع فلسطینی انجام می‌شود که ارتش اسرائیل از چند روز گذشته تاکنون کنترل خود را بر غزه و به ویژه بر بیمارستان‌های آن تشدید کرده است.

توسط تانک‌های اسرائیلی که بیمارستان اهل عرب در شهر غزه را «محاصره» کردند، در حالی که ارتش اسرائیل چندین روز است کنترل خود را بر این شهر و به ویژه بیمارستان‌های آن تشدید کرده است، خبر داد.

هلال احمر که مدیریت بیمارستان «الاهی عرب» غزه را بر عهده دارد می‌افزاید: تیم‌های امدادی قادر به حرکت و رسیدن به مصدومان نیستند.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت حماس روز پنجشنبه مدعی شد که ارتش اسرائیل چندین بخش بیمارستان الشفا را در همین شهر مورد حمله قرار داده است.

سازمان ملل از قطع دوباره ارتباطات در غزه خبر داد

سازمان ملل متحد می‌گوید به دلیل کمبود سوخت کلیه ارتباطات با غزه بار دیگر به طور کامل قطع شده است.

رئیس آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل متحد، آنروا روز پنجشنبه این موضوع را در جریان یک نشست خبری در ژنو اعلام کرد.

این در حالیست که شرکت مخابراتی فلسطین نیز از قطغ کلیه خدمات تلفن همراه، اتصال تلفن ثابتو اینترنت در نوار غزه به دلیل نبود سوخت خبر داده است.

فیلیپ لازارینی در این کنفرانس خبری پس از اطلاع‌رسانی شفاهی به کشور‌های عضو سازمان ملل در خصوص شرایط جاری در این بخش محاصره شده از سرزمین‌های فلسطینی، گفت: «غزه بار دیگر از قطعی کامل ارتباطات رنج می‌برد و (..) دلیلش هم این است که سوخت وجود ندارد.» 

وی همچنین با اشاره به شرایط بسیار دشوار ناشی از محاصره کامل نوار غزه توسط ارتش اسرائیل و موانع موجود در راه امدادرسانی به غیرنظامیان و آوارگان فلسطینی تاکید کرد: «من معتقدم که تلاشی عمدی برای از کار انداختن کامل عملیات ما و فلج کردن آنروا در جریان است.»

ارتش اسرائیل مدعی کشف «تصاویر مربوط به گروگان‌های حماس» در بیمارستان الشفا شد

یک مقام ارتش اسرائیل روز پنجشنبه اعلام کرد که سربازان در جریان عملیات هدفمند در بیمارستان الشفا غزه تصاویر مربوط به افراد به گروگان گرفته شده توسط حماس در حمله روز هفت اکتبر را یافته اند.

ارتش اسرائیل مدعی است که این تصاویر در رایانه‌هایی پیدا شده که پیش‌تر در جریان مداخله نظامیان اسرائیلی در بیمارستان شفا توقیف شده بود.

این مقام ارتش اسرائیل با اشاره به اینکه تصاویر یاد شده در تجهیزاتی «متعلق به حماس» یافت شده است افزود که عملیات روز پنجشنبه در بزرگترین مرکز پزشکی غزه که محل اسکان صد‌ها بیمار، کارمند و غیرنظامی است، همچنان ادامه دارد.

به گفته همین منبع، «سربازان در حال جستجوی طبقات و ساختمان‌های این مجتمع پزشکی هستند، در حالی که صد‌ها بیمار و کادر پزشکی هنوز در این مجتمع حضور دارند.»

از سوی دیگر، وزارت بهداشت حماس از حملات متعدد ارتش اسرائیل به بیمارستان شفا خبر می‌دهد و یادآور شده است که چندین بخش درمانی در این مجتمع تاکنون هدف حمله قرار گرفته‌اند.

سخنگوی وزارت بهداشت حماس در همین راستا به خبرگزاری فرانسه گفت: «آن‌ها (اسرائیلی‌ها بخش رادیولوژی را تخریب و بخش سوختگی و دیالیز را بمباران کردند.»

نیرو‌های ارتش اسرائیل همچنان در بیمارستان شفاء حضور دارند
 
یک مقام نظامی اسرائیل روز پنجشنبه خبر داد که کماندو‌های اسرائیلی در حال جستجوی تمام ساختمان‌ها و تمام طبقات مجتمع بیمارستانی شفاء در غزه هستند، حال آنکه صد‌ها بیمار و کادر پزشکی نیز همچنان در این بیمارستان به سر می‌برند.

با گذشت بیش از ۳۶ ساعت از حمله به بیمارستان شفاء غزه، سخنگوی ارتش اسرائیل به سی‌ان‌ان خبر داد که نیرو‌های اسرائیلی همچنان «در داخل و اطراف مجتمع بیمارستانی» فعال هستند.

سخنگوی ارتش اسرائیل گفت: «نیرو‌های ویژه در حال (انجام) عملیات بسیار مشخص و مهارشده هستند.» وی ادعا کرد که این عملیات بدون ایجاد مزاحمت برای بیماران انجام می‌شود.

اسرائیل تحت فشار فزاینده بین‌المللی برای افشای شواهد و مدارکی است به ادعای آن از وجود مرکز فرماندهی و کنترل حماس در زیر بیمارستان خبر می‌دهد.

نیرو‌های اسرائیلی تاکنون توانسته سلاح‌های گرم، جلیقه‌های ضدگلوله و یک لپ‌تاپ حاوی مطالب حساس را به عنوان اقلام یافت شده در بیمارستان ارائه کنند. اما هنوز هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که نیرو‌های اسرائیلی تونل‌های زیرزمینی را پیدا کرده باشند. 

ادعای وجود تونل در زیر این مجتمع بیمارستانی توسط گروه حماس و مسئولان بیمارستان تکذیب شده است.

وزارت فلسطینی بهداشت: از مجموع ۳۵ بیمارستان غزه، ۲۶ بیمارستان بلااستفاده شدند
 
عملیات نظامی اسرائیل در بزرگترین بیمارستان غزه یعنی بیمارستان شفاء در حالی انجام می‌شود که وزارت فلسطینی بهداشت، مستقر در رام الله، اعلام کرده است که ۲۶ بیمارستان از ۳۵ بیمارستان غزه، دیگر فعال نیستند. ۹ بیمارستان باقی مانده نیز فقط تا حدودی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

آخرین آمار ارائه شده توسط وزارت فلسطینی بهداشت از اوضاع غزه به شرح زیر است:

تعداد کشته شدگان فلسطینی تا ۱۵ نوامبر به ۱۱۴۷۰ نفر می‌رسد که گفته می‌شود ۴۴۰۷ نفر از آن‌ها کودک هستند. بیش از ۲۹ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند. در میان کشته شدگان ۲۰۲ کادر پزشکی دیده می‌شود و بیش از ۲۰۰ پرسنل بهداشتی نیز زخمی شده‌اند. بر طبق این آمار، بیش از ۳۶۴۰ غیرنظامی تا ۱۵ نوامبر مفقود شده‌اند، از جمله ۱۷۷۰ کودک که گمان می‌رود زیر آوار گیر افتاده یا کشته شده اند.

مقامات بهداشتی فلسطینی اعلام کردند به دست آوردن آمار دقیق تلفات غزه دشوارتر می‌شود.

«بلندترین صدای زنگ خطر در کرانه باختری

اسرائیل درخواست کمیسر عالی حقوق بشر را رد کرد

اسرائیل روز پنجشنبه درخواست کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل را رد کرد. هیات دیپلماتیک اسرائیل در مقر سازمان ملل در ژنو در پاسخ به سوالی درباره درخواست «فولکر تورک» برای بازدید از اسرائیل گفت: «اسرائیل در حال حاضر هیچ مزیتی در سفر کمیسر عالی نمی‌بیند.»

مسئول حقوق بشر سازمان ملل اوایل روز پنجشنبه موارد جدی نقض قوانین بین المللی در جنگ اسرائیل و حماس را تقبیح کرد و گفت که لازم است در این زمینه تحقیقات بین المللی صورت گیرد.

آقای «فولکر تورک» در مقر سازمان ملل در ژنو، ضمن ارائه گزارش سفر اخیر خود به خاورمیانه گفت: «اتهامات مطرح شده و بسیار جدی در مورد نقض متعدد و عمیق قوانین بین‌الملل بشردوستانه نیازمند تحقیقات دقیق و پاسخگوبودن کامل است، حالا می‌خواهد هرکسی باشد که آن‌ها را مرتکب شده است.»

وی همچنین گفت که بلندترین صدای زنگ خطر را در مورد وضعیت «انفجارگونه» در کرانه باختری اشغالی را به صدا در می‌آورد.

آقای تورک گفت: من عمیقا نگران تشدید خشونت و تبعیض شدید علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی از جمله قدس شرقی هستم. به نظر من، این یک وضعیت انفجارگونه ایجاد می‌کند و من واضح می‌گویم که ما بسیار فراتر از سطح هشدار اولیه هستیم. من بلندترین زنگ خطر ممکن را در مورد کرانه باختری اشغالی به صدا در می‌آورم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از اسرائیل خواست تا «اجازه ندهد خشم بر آن مستولی شود»
 
در حالی که اسرائیل در حال کشتار کودکان و زنان بی گناه در غزه است، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر خود به اسرائیل، روز پنج‌شنبه از آنها خواست تا در جنگی که از هفتم اکتبر علیه حماس در نوار غزه به راه انداخته است، «خود را غرق خشم نکند.»

وی گفت «من ترس و درد شما [اسرائیلی‌ها]را درک می‌کنم. من عصبانیت شما را درک می‌کنم. اما از شما می‌خواهم که اجازه ندهید خشم شما را فرا گیرد.»

بورل در سفر روز پنجشنبه به اسرائیل، ضمن دیدار با الی کوهن وزیر امور خارجه اسرائیل، از کیبوتص‌های نزدیک مرز غزه که در روز‌های ابتدایی مورد حمله حماس قرار گرفته بود نیز دیدن کرد. او همچنین خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط کسانی شد که توسط حماس گروگان گرفته شده‌اند.

ارتش اسرائیل مدعی است کنترل لنگرگاه غزه را به دست گرفته
 
ارتش اسرائیل روز پنجشنبه اعلام کرد که «کنترل عملیاتی» لنگرگاه شهر غزه، که محل پهلوگیری قایق‌های ماهیگیری صیادان فلسطینی بود را به دست گرفته است.

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این بندر در کنار فعالیت‌های ماهیگیران، به عنوان مرکز آموزش جنگجویان حماس مورد استفاده قرار گرفته می‌شد. ارتش اسرائیل همچنین آورده است که نیرو‌های نظامی اسرائیل در بخشی از این عملیات توانسته‌اند تعداد ده تونل زیرزمینی حماس را منهدم کنند.

هنوز نمی‌توان به طور مستقل ادعا‌های ارتش اسرائیل یا محل دقیق نیرو‌های آن‌ها را تایید کرد.

بیم از گسترش حمله به جنوب باریکه غزه

نیروی هوایی اسرائیل بامداد پنجشنبه اعلامیه‌هایی را در آسمان مناطق شرقی خان یونس در جنوب نوار غزه پخش کرد که بر روی آن نوشته شده بود که مردم برای امنیت خود آنجا را ترک کنند. این می‌تواند حاکی از انجام عملیات نظامی قریب‌الوقوع در این منطقه باشد.

اعلامیه‌های مشابهی نیز حدود دو هفته پیش منتشر شده بود. به گزارش رویترز، تفاوت در این نوبت این است که توزیع این اعلامیه‌ها بلافاصله با گلوله‌باران شدید تانک‌های اسرائیلی در مناطق شرقی خان یونس همراه بود.

ده‌ها هزار نفر از آوارگان شمال غزه به خان یونس در جنوب پناه برده‌اند که همین موضوع سبب ازدحام شدید مردم و کمبود غذا و آب شده است. 

در این اعلامیه‌ها نام مناطقی که افراد باید آنجا را ترک کنند به ترتیب خزاعه، عبسان، بنی‌سهیلا، و القراره عنوان شده و آمده است که «برای امنیت خود، باید فورا محل سکونت خود را تخلیه کنید و به پناهگاه‌های معلوم بروید. هر کسی که در نزدیکی تروریست‌ها یا تاسیسات آن‌ها باشد، زندگی خود را به خطر انداخته و هر خانه‌ای که توسط تروریست‌ها استفاده می‌شود هدف قرار می‌گیرد.»

از زمان آغاز حملات اسرائیل به شمال باریکه غزه، مناطق جنوبی نیز در امان نبوده و شاهد حملات گاه و بیگاه ارتش اسرائیل بوده است.

پلیس آلمان به مقر گروه‌های اسلام‌گرای مظنون به طرفداری از حزب‌الله یورش برد

وزارت کشور آلمان اعلام کرد که مقامات این کشور صبح روز پنجشنبه ۵۴ مکان مرتبط با مرکز اسلامی هامبورگ را در هفت ایالت این کشور تفتیش کردند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مرکز اسلامی هامبورگ مظنون به «اقدام برخلاف موازین قانون اساسی» و همچنین حمایت از حزب الله است.

در جریان این سرکشی‌ها که برای به دست آوردن مدارک و شواهدی در ارتباط با حمایت احتمالی مرکز هامبورگ و گروه‌های وابسته از حزب‌الله صورت گرفت، هیچ فردی بازداشت نشده است.

آلمان در سال ۲۰۲۰ حزب‌الله را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد و فعالیت‌های آن را در خاک آلمان ممنوع کرد.

خانم نانسی فزر، وزیر کشور آلمان که خودش از اعضای حزب سوسیال دموکرات‌های چپ میانه است گفت: «به‌ویژه در برهه کنونی و در زمانی که بسیاری از یهودیان احساس خطر می‌کنند، مهم است که نشان دهیم که ما تبلیغات اسلام‌گرایانه یا تحریک‌های یهودی‌ستیزانه و ضداسرائیلی را تحمل نمی‌کنیم.»

سرویس‌های اطلاعاتی داخلی آلمان بر این باورند که مرکز اسلامی هامبورگ که به نوعی تحت نظارت ایران عمل می‌کند، نفوذ زیادی بر مساجد و انجمن‌های خاص مستقر در آلمان دارد یا حتی آن‌ها را کنترل می‌کند.

شمار تلفات جانی سربازن ارتش اسرائیل در حمله زمینی به غزه به ۵۰ رسید

ارتش اسرائیل از کشته شدن دو سرباز در نبرد‌های روز چهارشنبه در شمال نوار غزه خبر داد. با این احتساب، شمار تلفات سربازان اسرائیلی در حمله زمینی به غزه به عدد ۵۰ رسید. هر دو سرباز اسرائیلی ۲۲ سال داشتند.

از سوی دیگر و به گفته نهاد‌های بهداشتی فلسطینی، بیش از ۱۱ هزار و ۲۵۵ فلسطینی نیز از هفتم اکتبر تا ۱۴ نوامبر در غزه کشته شده‌اند. دست‌کم ۴۶۰۹ کودک در بین کشته شدگان هستند.

سه فلسطینی در کرانه باختری کشته شدند

سرویس‌های اورژانس اسرائیل روز پنجشنبه اعلام کردند که سه مهاجم فلسطینی، مظنون به تیراندازی در یک ایست بازرسی در جاده اصلی بین بیت‌المقدس و شهر بیت لحم در کرانه باختری، شش نفر را زخمی کردند.

به گفته مقامات پلیس اسرائیل گفت که نیرو‌های امنیتی به سوی مهاجمان تیراندازی کردند. بنا بر اعلام پلیس اسرائیل، این سه توسط نیرو‌های امنیتی مستقر در گذرگاه کشته شدند. این اتفاق پس از ورود آن‌ها با یک خودروی مشکوک به ایست بازرسی و تیراندازی به سمت نیرو‌ها رخ داد.

سرویس اورژانس اسرائیل اعلام کرد که میزان جراحت یکی از افراد شدید است.

از سوی مقامات فلسطینی هنوز هیچ اظهارنظری در این باره ارائه نشده است.

رهبر اپوزیسیون اسرائیل: زمان جایگزینی نتانیاهو فرا رسیده است
 
یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل روز پنجشنبه در توئیتی نوشت، زمان آن فرا رسیده است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و کابینه راست افراطی او جایگزین شوند.

لاپید در این زمینه در توئیت خود نوشت: «صدا‌هایی را می‌شنوم که می‌گویند وقتش نیست.» ما ۴۰ روز منتظر ماندیم، دیگر زمانی نداریم. آنچه ما در حال حاضر به آن نیاز داریم این است که دولتی مستقر شود که جز تامین امنیت و اقتصاد کار دیگری نداشته باشد. ما نمی‌توانیم تا سال آینده و برگزاری انتخابات صبر کنیم.»

حمله ارتش اسرائیل به خانه رهبر حماس در غزه
 
ارتش اسرائیل روز پنجشنبه اعلام کرد که جنگنده‌های اسرائیلی شب گذشته خانه اسماعیل هنیه، یکی از رهبران ارشد حماس را در غزه بمباران کردند.

ارتش اسرائیل در توئیتی در همین رابطه ادعا کرده است که خانه آقای هنیه که در زمان حمله خالی از سکنه بوده «به عنوان یک زیرساخت تروریستی مورد استفاده قرار می‌گرفت و اغلب محل ملاقات رهبران ارشد حماس برای هدایت حملات تروریستی علیه غیرنظامیان اسرائیلی و سربازان اسرائیلی بوده است.»

بایدن: اشغال غزه «اشتباه بزرگ» خواهد بود

اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهوری اسرائیل اعلام کرد که برای جلوگیری از ظهور مجدد گروه حماس، شاید لازم باشد که در آینده نزدیک، همچنان یک «نیروی بسیار قوی» در غزه مستقر بماند. در همین حال جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا هشدار داد که اشغال غزه «یک اشتباه بزرگ» خواهد بود.

هرتزوگ در مصاحبه‌ای با روزنامه فایننشال‌تایمز که روز پنجشنبه منتشر شده است گفت: «اگر ما عقب‌نشینی کنیم، پس چه کسی مسئولیت [در غزه]را بر عهده خواهد گرفت؟ ما نمی‌توانیم [در غزه]فضای خلاء ایجاد کنیم. باید به این فکر کنیم که سازو کار بعدی چیست؛ خیلی از ایده‌های [موجود]بی‌محابا مطرح شده‌اند.»

جو بایدن روز چهارشنبه گفت که به صراحت به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفته است که راه‌حل دو کشوری تنها راه حل مناقشه اسرائیل و فلسطینیان است و اشغال غزه یک «اشتباه بزرگ» خواهد بود.

بایدن همچنین ادعا کرد که حماس با قرار دادن مقر نظامی خود در زیر بیمارستان شفاء مرتکب جنایت جنگی شده است.

ژاپن؛ خودرویی در توکیو به مانع نزدیک سفارت اسرائیل کوبید

به گزارش رسانه‌های ژاپن خودرویی روز پنجشنبه به مانع نزدیکی ورودی سفارت اسرائیل در توکیو کوبید و یک مرد ۵۳ ساله در محل بازداشت شد. گفته می‌شود یک مامور پلیس نیز در این حادثه زخمی شده است. 

یکی از مقامات سفارت اسرائیل با بیان این که پلیس ژاپن این حادثه را بررسی می‌کند از اظهار نظر بیشتر خودداری کرد. سخنگوی پلیس نیز گفت در حال حاضر نمی‌تواند اظهار نظری قطعی کند.

در هفته‌های اخیر تظاهرات حامی فلسطینی‌ها در مقابل سفارتخانه‌های اسرائیل در سراسر جهان از جمله در توکیو در اعتراض به بمباران نوار غزه توسط ارتش اسرائیل برگزار شده است.

یک ماه پیش، اندکی پس از آنکه اسرائیل بمباران غزه را در تلافی حملات ۷ اکتبر شبه نظامیان حماس به جنوب اسرائیل آغاز کرد، گروهی از معترضان حامی فلسطین در مقابل سفارت اسرائیل در توکیو تظاهرات کردند. 

در همان زمان، یکی از کارکنان سفارت اسرائیل در پکن در خیابان مورد حمله قرار گرفت و در بیمارستان بستری شد.

ارتش اسرائیل اعلام کرد سربازانش همچنان در بیمارستان شفا مستقر هستند

ارتش اعلام کرد روز پنجشنبه نیز به عملیات خود در بیمارستان اصلی غزه، که صد‌ها غیرنظامی در کنار بیماران در آن پناه گرفته‌اند، ادامه خواهد داد. اسرائیل ادعا می کند که بیمارستان شفا محلی استراتژیک برای حماس است. 

سرلشکر یارون فینکلمن شامگاه چهارشنبه در کانال تلگرامی ارتش گفت: «امشب در حال انجام یک عملیات هدفمند در بیمارستان شفا هستیم و ادامه می‌دهیم.»

این در حالی است که رسانه‌ها پیشتر خبر داده بودند که نیرو‌های اسرائیلی چهارشنبه شب از مجتمع بیمارستانی شفا در غزه «خارج شدند.»

ارتش اسرائیل بامداد پنجشنبه به خبرگزاری فرانسه تأیید کرد که «سربازانش» همچنان در این بیمارستان مستقر هستند.

شفا بزرگترین بیمارستان غزه طبق گزارش سازمان ملل متحد، حدود ۲۳۰۰ بیمار و کادر درمان و نیز غیرنظامیانی را که در آن پناه گرفته‌اند، در خود جای داده است.

وزارت بهداشت حماس در بیانیه‌ای کوتاه به زبان عربی اعلام کرد: «بولدوزر‌های اسرائیل بخش‌هایی از ورودی جنوبی بیمارستان را تخریب کردند».

اسرائیل، حماس را متهم می‌کند که از زیرزمین بیمارستان شفا به عنوان پایگاهی نظامی استفاده می‌کند. ارتش اسرائیل مدعی است که «مهمات، سلاح و تجهیزات نظامی» حماس را در این بیمارستان پیدا کرده است.

ارتش اسرائیل تصاویری از سلاح‌ها، نارنجک‌ها و سایر تجهیزات یافت شده در این بیمارستان را منتشر کرده است.

وزارت بهداشت حماس با تاکید بر «غیر مجاز» بودن نگهداری تسلیحات در مراکز خود، این ادعای اسرائیل را رد کرده و گفته است آن‌ها «نه سلاح و نه هیچ تجهیزات نظامی» دیگری را در بیمارستان شفا پیدا نکرده‌اند.

شفا، بزرگترین مجتمع بیمارستانی باریکه غزه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
0
6
واقعا جای تعجب دارد آنهایی که سنگ فلسطین را به سینه میزدند شده اند تماشاگر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
0
12
کلا دو میلیون جمعیت داره ولی ٣۵ بیمارستان داره از شهرهای ما مجهز تره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۶
10
1
اول نابودی افتاب نیوز سپس اسراییل
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین