وی افزود: تعداد شکات این پرونده یکهزار و ۱۴۴ نفر و مبلغی که از آنها کلاهبرداری شده بیش از ۹۰۷ میلیارد ریال بوده است.
رئیسکل دادگستری اصفهان تعداد متهمان پرونده را ۱۲ شخص حقیقی و یک شخص حقوقی اعلام و خاطرنشان کرد: این اشخاص که همگی متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی بهصورت عمده و کلان هستند طی سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ با تأسیس شرکت هرمی و جعل رایانهای با استفاده از رمزارزهای جعلی خودساخته و بدون پشتوانه (فیک و تقلبی و شیتکوین) اقدام به کلاهبرداری از شکات متعدد کردهاند.
جعفری گفت: بررسیها حاکی از این است که شکات با تبلیغ اشخاص بالادستی ترغیب به ورود به چرخه این شرکت هرمی شدهاند و بیشتر بهصورت خانوادگی و فامیلی با خرید جایگاه به زنجیره تشکیلات وارد شده اقدام به واریز وجه به حسابهای بانکی کردند و حسب اظهارات شکات پرداخت وجه بابت اموراتی از قبیل ارائه خدمات بیمهای، ایجاد سوابق بازنشستگی و فروش پکیج محصولات بهداشتی و به آنها بوده و در عمل خدماتی ارائه نشده است.
رئیسکل دادگستری استان اصفهان در پایان خطاب به همه مردم استان تصریح کرد: بسیاری از سودجویان و کلاهبرداران با شگردهای جدید همواره در کمین هستند تا افرادی را که بهطمع سود زیاد حاضر به سرمایهگذاری هستند به دام بیندازند. مردم با مواجه شدن با پیشنهادهایی از این دست با استعلام از مراجع قانونی از صحت اطلاعات و ادعاهای مطروحه اطمینان حاصل کنند.