آفتابنیوز :
آفتاب: مهندس میرحسین موسوی در جمع کثیری از مردم کرمانشاه در مسجد جامع این شهر از معطل ماندن بسیاری از پروژههای بزرگ کشور انتقاد و تاکید کرد که دولت یا نباید قول بدهد یا وقتی قول میدهد، باید عمل کند.
به گزارش آفتاب، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با اقشار مختلف مردم کرمانشاه در مسجد جامع این شهر با بیان این مطلب اظهار کرد: «دولت باید با مردم صداقت داشته باشد و صریح صحبت کند زیرا هر نوع تعهدی از سوی دولت دورنمای مردم را عوض میکند و متاسفانه امروز دورنمای درستی برای مردم خود نداریم».
وی تاکید کرد: «دورنمای درست و روشن زمانی ایجاد میشود که ثبات مدیریت و سیاست گذاریها، شفافیت اطلاعات و صداقت در تعهدات در کشور وجود داشته باشد و در چنین حالتی مردم هم به کمک دولت میآیند که این کمکها از مجموعه سرمایههای دولت بیشتر است. من این مساله را به خوبی شاهد بودم و شهادت میدهم که مردم با صبر، ایثار و استفاده از ابتکارات خود نقشی به سزا در اداره جنگ داشتند و یقیناً سهم دولت در این میان بسیار ناچیز است».
موسوی با بیان اینکه توطئه در کشور با توزیع امکاناتی که ایجاد اشتغال نمیکند و ما اسم آن را اقتصاد صدقهای میگذاریم، صورت نمیگیرد، تصریح کرد: «اگر بتوانیم صدها پروژه بزرگ و درازمدت را در کشور ایجاد کنیم، آن وقت است که میتوانیم مشکل بیکاری را حل کنیم. در این کشور در زمان جنگ صدها پروژه آغاز شد که بخشی از آنها در همان دوران و بخشی در دولتهای بعدی به سرانجام رسید. ما باید آن خط توسعه و پیشرفت را ادامه میدادیم تا شرمنده نگاهها و محبتهای مردم نباشیم».
وی با تاکید بر اینکه به صلاح کشور نیست که هر روز به دلایل سیاسی مدیران خود را دلسرد یا عوض کنیم، اظهار کرد: «بزرگترین دستگاه پولی کشور بانک مرکزی است و در بسیاری از کشورها مدیریت چنین دستگاهی به 15 سال هم میرسد اما در کشور ما در عرض چهار سال سه مدیر در بانک مرکزی عوض شده است یا در بانک ملی، استانداران، فرماندارن و روسای کارخانههای مختلف نیز چنین اتفاقی افتاده است؛ برای مثال فردی را از یک خبرگزاری برمیداریم و به عنوان رییس یک خودروسازی منصوب میکنیم و بعد هم از آنجا برمیداریم و در جای دیگر به کار میگیریم».
موسوی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی عدم ثبات مدیریت در کشور سرمایهگذار خارجی جذب کشورمان نخواهد شد، تصریح کرد: «به نظر من برای رونق و توسعه کشور، دقت مردم سهم بسیار بالایی دارد که برای سرنوشت هر منطقه و برای تعیین سرنوشت کل ملت ما مهم است».
میرحسین موسوی با بیان اینکه متاسفانه امروز در کشور ما آماری درست و روشن وجود ندارد، اضافه کرد: «چیزی که ما در کشور کم داریم، برنامهریزی و سرمایهگذاری در زیرساختها و استفاده از نیروهای کارشناسی و ثبات در سیاستگذاریها است».
وی ادامه داد: «تمام نقاطی که در جهان پیشرفتهای بزرگی داشتند بدون استثناء از ثبات مدیریت و سیاست برخوردار بودهاند ولی متاسفانه برعکس این مسأله عمل کردیم که هم دولت و هم ملت ما از این مساله ضربه خوردند».
موسوی بر لزوم گردش آزاد اطلاعات در کشور تاکید و اظهار کرد: «سرمایهگذاری در جایی صورت میگیرد که گردش آزاد اطلاعات و نظارتی وجود داشته باشد».
وی اظهار کرد: «مردم باید بدانند که در وزارت نفت یا دیگر وزارتخانهها چه میگذرد و باید بدانند که نزدیک به 300 میلیارد دلار چگونه در کشور هزینه شده است. نظارت و آگاهی مردم، نخبگان و کارشناسان امکان برنامهریزی درست را به ما میدهد».
وی بر لزوم برنامهریزی در کشور تاکید کرد و گفت: «در کشور ما بعد از مشروطیت نهادهایی برای تصمیمگیری شکل گرفت و در هر کجا هم که بخواهیم شجاعانه عمل کنیم، در مقابل این ساختارها باید محتاط باشیم.»
موسوی گفت: «نشستن و برخاستن در یک شب و منحل کردن سازمان مدیریت و برنامهریزی یا ادغام و منحل کردن دهها شورای تصمیمگیری کشور، همین مشکلات فراوان و تورم 25 درصدی را به وجود میآورد».
میرحسین موسوی در بخش دیگری از سخنان خود به قدمت تاریخی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: «این استان همواره منطقهای حساس در مرز ما با کشوری دیگر است در شرایطی که این مرز همیشه با بحران مواجه بوده و مردم این منطقه در طول این تاریخ پرتلاطم، مرز را حفظ کردهاند که نمونه آن هشت سال دوران دفاع مقدس است».
وی بیان کرد: «من شهادت میدهم که همه مردم کرمانشاه دست در دست هم از وحدت ملی و خاک مقدس ایران دفاع کردند».
موسوی با اشاره به گذشت 20 سال از جنگ اظهار کرد: «انتظار داریم استانی با این تاریخ و این مردم با محبت، وضعیت بهتر و آبادتری داشته باشد و مردم بتوانند نه تنها مشکلاتی نظیر بیکاری را در منطقه خود حل کنند بلکه به کل کشور ما نیز کمک کنند».
وی با بیان اینکه کرمانشاه در نقطهای حساس قرار گرفته است و میتواند به اقتصاد کل کشور کمک کند گفت: «از نظر فرهنگی نیز نزدیکی و تسامحی که در بین اقوام گوناگون در این استان وجود دارد، نمونهای از یک جامعه مداراگر را نشان میدهد».
آخرین نخست وزیر ایران، فرصتهای توسعه در عراق را فرصتی برای دو کشور ایران و عراق دانست و گفت: «سقوط رژیم صدام حادثهای بزرگ است و فارغ از بحثهای سیاسی میتواند تحول بزرگی را در اقتصاد و نوع معیشت مردم ما ایجاد کند؛ اقتصادی که هم برای مردم عراق رونق بخش باشد و هم کشور ما متحول کند».
وی با اشاره به جمعیت و ذخایر نفتی عراق و دورنمای آینده آن کشور بیان کرد: «ما زیرساختهایی در کشور خود داریم که میتوانیم در سازندگی آن کشور ایفای نقش کنیم و در عین حال به اقتصاد کشور خود نیز کمک کنیم».
موسوی در ابتدای سخنانش ضمن ادای احترام به شهید اشرفی اصفهانی و 10 هزار شهید کرمانشاه و نیز دهها هزار جانباز این استان و کل مردم این منطقه، به ابراز محبت مردم نسبت به خود اشاره کرد و گفت: «من جزء کوچکی از امواج میلیونی مردم در اول انقلاب بودم و بیش از این نبوده و نیستم».
وی گفت: «من در مقابل عظمت مردم، امام (ره) و شهیدان هیچگاه خود را کسی حس نکردهام و الان نیز چنینم».
جمع کثیری از مردم کرمانشاه از ساعتها پیش از آغاز مراسم سخنرانی میرحسین موسوی در داخل و بیرون از مسجد جامع این شهر گرد آمده بودند.
در طول برگزاری این مراسم، جمعیت حاضر با سر دادن شعارهایی نظیر "موسوی موسوی حمایتت میکنیم"، "سلام بر موسوی درود بر خاتمی" و "موسوی رزمنده رییسجمهور آینده" حمایت خود را از میرحسین موسوی ابراز کردند.
تعداد زیادی از جمعیت حاضر در مسجد جامع کرمانشاه پوسترهایی از مهندس موسوی در دست داشتند و جمع کثیری پارچههای سبز که رنگ و نماد ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی است به بازوهای خود بسته بودند.
در این مراسم پیش از سخنرانی میرحسین موسوی بیژن زنگنه و حجتالاسلام و المسلمین اشرفی اصفهانی در سخنان کوتاهی از مهندس موسوی حمایت کردند.
بخشهای مختلف سخنان مهندس موسوی با تشویق های مردم همراه می شد.
موسوی با بیان اینکه توطئه در کشور ....
اشتباه دارید
توسعه نه توطئه
یا علی
""" آقای موسوی این را چرا نمی گویی ؟؟؟ """
ما بسیجی ها در منگنه قرار گرفتیم ، ولی مطمئنا اگر اصولگرایی دیگر نیاید ما به موسوی رای داده ، چون هیچ چیز منفی در دوران نخست وزیری اش به ثبت نرسانده.
اینجای دنیا مخالفت با رهبر هم دیده شده....
وای بر ما که این بی حرمتی ها ببینیم ولی عکس العمل انجام ندیم....