کد خبر: ۸۷۹۰۴۴
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۵
تبلیغات

آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟ از شایعه تا واقعیت!

آیا ایمپلنت دندان سرطان زاست؟ در این مطلب از سایت به بررسی این مورد که آیا کاشت ایمپلنت می تواند باعث سرطان شود می پردازیم و به طور کامل آن را بررسی می کنیم.
آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟ از شایعه تا واقعیت!
آفتاب‌‌نیوز :

ایمپلنت یک روش جراحی دندان است که برای افرادی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست‌داده‌اند، روش جایگزین مناسبی است. اما آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود؟ این سؤالی است که ممکن است به جهت اطلاعات غلطی که به ما داده شده در ذهن بعضی از ما به وجود بیاید. در پاسخ این سؤال می‌توان صراحتاً گفت خیر. این روش درمانی عوارضی مانند سرطان ندارد. در ادامه می‌خواهیم کمی در این باره بیشتر توضیح دهیم.

آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود؟

ممکن است که ایمپلنت دندان عوارض گذرا و موقتی داشته باشد که بسیاری از آن‌ها معمولاً نادر هستند، اما اگر بپرسید که آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود؟ باید بگوییم که به‌هیچ‌وجه ایمپلنت سرطان یا مشکلات جدی سلامتی ایجاد نمی‌کند. این روش جراحی دندانی، در تمام دنیا تأیید شده است و تمامی مواد مورداستفاده و مراحل انجام کار از لحاظ سازمان‌های جهانی بهداشت و درمان تأیید شده هستند و در طول سال‌های تحقیقات انجام شده نیز بر این ادعا صحه گذاشته اند.

"نکته قابل توجه اینکه بسیاری از افراد سرطانی پس از طی دوره‌های درمانی نظیر شیمی درمانی و پرتو درمانی و کنترل روند بیماری اقدام به کاشت ایمپلنت کرده‌اند و جراحی‌های آن‌ها موفقیت‌آمیز بوده است. این امر نیز نشان می‌دهد که ایمپلنت‌های دندانی نه تنها آسیبی به بدن نمی‌رسانند، بلکه با جایگزین شدن به جای دندان‌های از دست رفته، اصلاح طرح لبخند و زیبای چهره را برای افراد به ارمغان می‌آورند."

مزیت‌های استفاده از ایمپلنت

ایمپلنت یک روش جراحی زیبایی در بخش دندان‌ها است. این عمل کاشت دندان، کاملاً بدون خطر است و اتفاقاً مزایای زیادی هم دارد. از جمله مزیت‌های اصلی این روش کاشت دندان، بهبود ظاهر شما و ثبت لبخندی ماندگار و جذاب است. ایمپلنت همچنین منجر می‌شود کیفیت زندگی شما بهبود پیدا کند و اگر به خاطر مشکل در دندان نمی‌توانید مواد غذایی را خوب بجوید این مسئله هم حل می‌شود.

ایمپلنت همچنین از کوچک شدن استخوان فک جلوگیری می‌کند و سلامت استخوان و دندان‌های اطراف را حفظ می‌کند. یکی از مزیت‌های جالب ایمپلنت دندانی این است که علاوه بر ایجاد یک‌دندان سالم و جدید، از دندان‌های مجاور هم مراقبت می‌کند و مانند یک محافظ در اطراف دندان‌ها قرار گرفته و مانع از لق شدن یا کج شدن آن‌ها می‌شود.

عوارض کاشت ایمپلنت

ایمپلنت دندان را می‌توان یکی از جراحی‌هایی دانست که همیشه موفق بوده است. بااین‌حال، در برخی موارد امکان دارد شاهد مشکلاتی باشید که خبر از شکست ایمپلنت می‌دهند. اگر عوارض ایمپلنت را بشناسید، می‌توانید به‌موقع و در صورت بروز مشکل اقدامات درستی انجام دهید و جلوی خسارات بیشتر را بگیرید

پس از کاشت ایمپلنت ممکن است برخی از عوارض رخ دهد. برخی از این عوارض کوتاه مدت است و خیلی زود رفع می‌شود و برخی عوارض هم ممکن است طولانی مدت باشد که این مورد ناشی از حاذق نبودن پزشک و یا رعایت نکردن دستورات دندان‌پزشک پس از کاشت رخ می‌دهد. در ادامه عوارض را ذکر کرده‌ایم:

  • درد در ناحیه یک عارضۀ طبیعی و کوتاه مدت است.
  • تورم و کبودی در فک‌ها و مقداری خونریزی در ناحیه، هم از عوارض کوتاه مدت پس از کاشت است.
  • عفونت یکی از عوارض نادر است که ممکن است پس از ایمپلنت بروز پیدا کند که ممکن است به خاطر رعایت نکردن دستورات دندان‌پزشک یا متخصص نبودن دندان‌پزشک رخ دهد.
  • در حین انجام عمل ایمپلنت هم اگر پزشک حاذق نباشد ممکن است به بافت‌های اطراف آسیب وارد کند و منجر به سوراخ‌شدن سینوس شود.
  • همچنین ممکن است دندان به‌خوبی روی دندان‌های دیگر جفت نشود یا احساس لق بودن و پیچ‌خوردگی در دندان ایمپلنت به وجود بیاید.

کارسینومای دهان چیست؟

کارسینومای دهان

کارسینومای دهان یک نوع سرطان است که در بافت‌های دهان و لب‌ها شکل می‌گیرد. در پاسخ به این سؤال که آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود باید بگوییم خیر. در واقع این بیماری به علت آسیب به سلول‌های بافت دهان و تبدیل آن‌ها به سلول‌های بدخیم رخ می‌دهد. عواملی مانند مصرف دخانیات، مصرف الکل، عفونت با ویروس HPV و ناهنجاری‌های ژنتیکی می‌توانند عوامل مؤثر در بروز این بیماری باشند.

علائم کارسینومای دهان شامل: زخم‌ها، آفت‌ها، تورم، خونریزی، درد و سختی در بلعیدن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها است. تشخیص این بیماری اغلب از طریق بررسی بالینی و تصویربرداری از ناحیۀ درگیر انجام می‌شود. برای درمان کاریسنومای می‌توانید از روش‌های درمانی مانند جراحی یا رادیوتراپی استفاده کنید. البته شیمی‌درمانی هم در برخی موارد توسط پزشک توصیه می‌شود

کلینیک مهرآوید، بهترین کلینیک کاشت ایمپلنت در شرق تهران

جراحی ایمپلنت دندان یک عمل حساس است و اگر دندان‌پزشک نتواند این جراحی را به‌درستی انجام دهد، ممکن است عمل شکست بخورد. در کلینیک مهرآوید این جراحی با تیمی از متخصص‌ترین دندان‌پزشکان انجام می‌شود. ما در مهرآوید بیش از ۳۳ دندان‌پزشک متبحر و حدود ۷۰ متخصص زیبایی دندان در حوزۀ پروتز، ارتودنسی، ایمپلنت و روش‌های دیگر جراحی زیبایی و ترمیمی دندان داریم. همچنین این مرکز از بهترین نوع ایمپلنت در کار خود استفاده می‌کند.

آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟ از شایعه تا واقعیت!

بهترین کلینیک کاشت ایمپلنت

در این کلینیک شما می‌توانید سطح بالای خدمات جراحی دهان و دندان را مشاهده کنید. رضایت بالای مشتریان و مراجعان ما، بیانگر کار دقیق و دلسوزانۀ متخصصین این مجموعه است.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به سؤال مهم شما یعنی آیا ایمپلنت باعث سرطان می‌شود پاسخ دهیم. با توجه به مطالب اشاره شده و همچنین آمار موجود از تعداد کاشت ایمپلنت در کشور و میزان موفقیت آن‌ها می‌توان گفت که کاشت ایمپلنت دندان هیچ ارتباطی با ابتلا به سرطان ندارد. در حقیقت این روش کاشت دندان، برای جایگزین کردن دندان از دست رفته یک روش ایمن بوده و تا به امروز نیز هیچ مستندی دال بر ابتلا به سرطان ناشی از کاشت ایمپلنت ثبت نشده.

مبنع: https://www.mehravidclinic.com/blog/implant-and-oral-carcinoma

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین