بخشهایی از گفتگو با صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری را بخوانید.
برآورد شما از عملکرد آقای قالیباف چگونه است؟
میشود به یک شکلی خروجی مجلس را منبعث از مدیریت دانست چرا؟ چون مدیریت در واقع خروجی از نمایندهها است و با رای نمایندگان، هیئت رئیسه انتخاب میشوند بنابراین آن شرحی که در رابطه با نقاط ضعف و قوت دادم نه اینکه بگویم صد درصد، ولی به یک شکلی به هیئت رئیسه هم برمیگردد.
پس مجموعاً شما خروجی فضا را مناسب میدانید؟
عرض کردم من نقاط قوت را گفتم نقاط ضعف را هم گفتم. برای مثال من یک سوال از شما بکنم: اگر این ساماندهی فضای مجازی به موقع تصویب میشد، فکر میکنید این آشوبها و اغتشاشهایی که سال گذشته صورت گرفت همان مقدار بود؟ قطع به یقین نبود. فراهم کردن بستر این آشوبها از طریق فضای مجازی بود.
ساماندهی به این معنی است که فضای مجازی نباید یله باشد، همانطور که حضرت آقا گفتند. یک مثال برای شما بزنم: ما الان از اینجا میخواهیم برویم کرج، چه میکنیم؟ از اینجا که راه میافتیم میبینیم یک جا چراغ سبز است، یک جا قرمز است، یک جا زرد است. اگر چراغ قرمز باشد و ما رد شویم کسی که از سمت دیگر میآید به ما میزند و یا بالعکس. درنتیجه تصادف میشود و به مقصد نمیرسیم.
همچنین یکجا میبینید حداکثر سرعت را نوشته ۵۰ یکجا نوشته ۸۰. در آنجایی که سرعت ۵۰ است اگر من با سرعت ۸۰ کیلومتر رانندگی کنم باز آسیبهای مشابه وجود دارد. فضای مجازی یک فضایی است که ما میخواهیم از یک نقطهای به نقطه دیگر برویم باید ضوابط و مقررات خودش را داشته باشد، باید قوانین و چهارچوبهای خودش را داشته باشد، باید ساماندهی خودش را داشته باشد، کجا سرعت زیاد است، کجا سرعت کم است، کجا میشود ورود کرد، کجا نمیشود ورود کرد.
دوستان ما الحمدلله فعال بودند و خدا را شاکر هستیم. ولی همه مشکلات را در این جلسه نمیتوان بیان کرد. با اینکه کارشکنیهایی در رابطه با اقدامات نمایندگان انقلابی در مجلس صورت گرفته، ولی در مجموع ما فکر میکنیم که نتیجه کار این مجلس در مقایسه قابل قبول است. انشاءالله باید برای دوره بعد آن ضعفها با دقت بیشتر و با انتخاب صحیح نامزدهای اصلح رفع شود.
از ۳۰ نفر نمایندگان فعلی تهران،۱۰ نفر از لیست ما حضور داشتند که سه نفر مشترک بود. از هفت نفر باقی مانده هم سه نفر عضو پایداری نبودند. یعنی از پایداری دوستانی بودند مثل دکتر سلیمانی که در لیست اولیه ما بود و در لیست ۳۰ نفره پایداری که اعلام کرده بودند هم بود به خاطر اینکه این شائبه نباشد که پایداری به دنبال افراد خودش است و یک پالسی به جامعه بدهیم که این ملاک نیست، سه نفر را حذف کردیم و به جای آن سه نفر که عضو پایداری نبودند و الان هم نیستند یعنی آقایان ایزدخواه، نوباوه و تقیپور را جایگزین کردیم.
آقای نبویان هم عضو جبهه پایداری نیستند دیگر ...
نه نیست آن دوره هم نبود. آقای نبویان جزو سه نفر مشترک لیست تهران بود. ایشان در دو دوره شورای قبلی پایداری نبوده است، ولی خب به عنوان یک نیروی انقلابی و مفید برای نظام قبولش داشتیم و الان هم قبول داریم. عدم شرکت ایشان در شورا هم به خاطر سکونت در قم و مسئولیتهایی که گرفت بود. ولی میخواهم عرض کنم فقط چهار نفر یعنی آقای آقاتهرانی، خانم لاجوردی، آقای خضریان و آقای رضوانی از اعضای پایداری بودند و آن ۶ نفر دیگر از ۱۰ نفر منتخب ما عضو پایداری نبودند.
ملاک پایداری برای انتخابات استانها
البته خوب یک تعداد از استانها هم نماینده داشتیم. ملاک ما برای استانها هم انتخاب اصلح بوده. به این معنی که اگر مجموع جریانهای انقلابی در حوزهای از استان یا شهرستان اصلح مورد نظر شما را انتخاب کردند، جبهه پایداری استان هم حتماً حمایت کند و حتما لیست واحد بدهد. اگر آنها اصلح را انتخاب نکردند، و با معرفی اصلح توسط شما ممکن است یک نامزد ناکارآمد و غیرانقلابی از طرف غربگرایان معرفی و رای بیاورد، در آن صورت کوتاه بیایید و نامزدتان را معرفی نکنید؛ و در غیراین صورت نامزد اصلح را اگر شانس رای دارد معرفی کنید. حالا در جمع خودتان تصمیم بگیرید.
تصمیم برای حوزههای مختلف انتخابات، اقتضایی باید باشد؛ و نمیتوان مثل دیگران گفت شورای فلان میگوید و ... پس اشتراک باید صفر باشد؛ این که شد حرف آنها که ما قبول نداریم. یعنی اگر یک نفر انقلابی است و وارد لیست کردند ما باید خوشحال باشیم که شورای فلان یا مثلاً حزب بهمان یا هر کسی و جماعتی که به صورت جریانی و حزبی کار میکنند و اینگونه عمل کنند باید خوشحال بشویم، اگر نشویم معلوم است که گیری در کارمان وجود دارد یعنی معلوم است که ما الکی میگوییم پایداری، رعایت اصولها و ارزشها.
در حال حاضر تحلیلتان نسبت به امسال چیست؟ اصولگرایان به لیست واحد میرسند؟
فکر میکنم الان شرایط در جامعه نسبت به قبل بیشتر روشن شده است و جریانهای انقلابی متوجه شده اند آن چیزهایی که دوره قبل میگفتیم درست بوده است. یعنی بایستی روی اصول و ارزشها بیشتر ایستاد. شما خودتان شاهد هستید مثلاً فرض کنید بعضی از دوستان میآیند میگویند سهم خواهی حرام است. در دور گذشته لیست نامزدهای تهران از طرف دوستان ائتلاف که خبرگزاری فارس اعلام کرد بعد از مدتی عوض شد! چرا لیست عوض شد؟ چه کسانی زیرِ میز زدند؟ خود همانهایی که در ائتلاف بودند. چرا؟ برای اینکه گفتند آنها از ما نیستند. این طرفدار آقای "ف" است، این یکی طرفدار آقای "ز" است، دیگری طرفدار مثلاً "ب" است یا مثلاً آن یکی طرفدار آقای "ح" است. این پنج نفر باید بیایند جای آن ۵ نفر را بگیرند و این کار را هم کردند.
خب اینکه میگویم فقط در شعار بدهید در عمل دچار تناقض میشوید اینها است. ولی همدیگر را باید به تقوا توصیه بکنیم «تَعاوَنُوا عَلَی البِرِّ وَ التَّقوی» شما به من تذکر بدهی که محصولی اینجا این کار بکن و یا ما به شما تذکر دهیم و باید به همدیگر کمک کنیم که آن تعاون رخ بدهد و کار جمعی این است دیگر. ما در جمع خودمان محال است که یک نفر برود یک موضعگیری بکند، یک رفتاری بکند یا یک اقدامی بکند خلاف موازین، و، چون از خودمان است با او برخورد نکنیم، حتی اگر لازم باشد باید او را عوض کنیم، حتی لازم باشد خداحافظی کنیم. این رویش و این ریزش همانطور که در کل مجموعههای انقلاب هست در احزاب هم میتواند باشد. علتش چیست؟ علتش این است که سعیمان بر این است که آن چیزی که ادعا میکنیم بتوانیم در عمل هم اجرا کنیم. شما رسانهای هستید از خودتان سوال کردید تا به حال چرا جبهه پایداری سیبل حملات دشمن است؟ این سوال را کردید؟ شما به عنوان یک رسانه به من بگویید. جبهه پایداری رسانه ندارد. چرا ما رسانه نداریم؟ چرا احزاب دیگر مثلا چندین مجله دارند، روزنامه دارند، سایت دارند. چرا ما یکی از اینها را نداریم؟ دلمان نمیخواهد داشته باشیم؟ چرا میخواهیم و اصلاً ما تمام تلاشمان بر این است که این حرف حق و حرف انقلاب و حرف نظام را به بیشترین تعداد برسانیم، ولی خب طبیعی است شما خودتان دستتان در کار است که یک روزنامه چقدر خرج دارد، اگر بخواهید پول کثیف وارد نکنید به این آسانی یک روزنامه اداره کردن امکانپذیر نیست.