در این میان، محمدرضا باهنر، دبیرکل جبهه پیروان، در تحلیل عملکرد اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو گفته است که؛ «مطابق اخبار واصله اصلاح طلبان تا حدودی تهران به یک لیست واحد رسیدهاند و این میتواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.»
در همین راستا، علی صوفی، وزیر دولت اصلاحات گفت: «آقای باهنر خبر دارد که اصلاحطلبان به دلیل وجود نظارت استصوابی، قادر به برنامهریزی برای انتخابات نیستند.»
محمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاحطلب، نیز ضمن انتقادات تند از محمدرضا باهنر، گفت: «شاید در جیب آقای باهنر لیستی وجود دارد که اصلاحطلبان از آن بیخبر هستند.»
او همچنین تاکید کرد که؛ «تا آنجایی که من اطلاع دارم در بین اصلاحطلبان به غیر از تعداد محدودی، در انتخابات ثبتنام نکردند و حتی جوانان غیرشناخته شده نیز توسط هیاتهای اجرایی رد شدند.»
بخش هایی از گفت و گوی میرلوحی را در ادامه می خوانید:
از آقای باهنر بپرسید که چه مسئولیت، ماموریت و وکالتی از سوی اصلاحطلبان داشتند که همچین ادعایی را کردند. اصلاحطلبان اگر لیستی برای انتخابات داشتند که خودشان میگفتند اما وقتی ما کاندیدایی برای انتخابات نداریم، آقای باهنر از کجا علم و غیب پیدا کردند؟ شاید در جیب آقای باهنر لیستی وجود دارد که اصلاحطلبان از آن بیخبر هستند.
انتخابات مگر غیر از آن است که جناحها و دیدگاههای مختلف در صحنه کاندیدا داشته باشند تا بتوانند بازی کنند؟ مگر در فوتبال بدون بازیکن میتوان بازی کرد یا حتی نوجوانان هم به هنگام بازی به مانیتور یا یک دستگاه نیاز دارند. تا آنجایی که من اطلاع دارم در اصلاحطلبان به غیر از تعداد محدودی، در انتخابات ثبتنام نکردند و حتی جوانان غیرشناخته شده نیز توسط هیاتهای اجرایی رد شدند.
زمانی که آقایان مطهری یا پزشکیان توسط هیأتهای اجرایی رد صلاحیت میشوند آیا محلی برای حضور اصلاحطلبان در بازی باقی میماند؟ شاید یک نفر آقای باهنر را را دست انداخته یا به ایشان لیستی داده و او هم باور کرده است. البته اگر ایشان خوابنما شدهاند که حرف دیگری است و الا از کجا میدانند که اصلاحطلبان برای انتخابات لیست دارند.
مهمترین رکن اصلاحطلبی، جبهه اصلاحات است و تاجایی که بنده خبر دارم هیچ نشانی از کاندیداتوری و لیست دهی در این جبهه وجود ندارد. ۲۹۰ حوزه انتخابیه وجود دارد که جبهه اصلاحات حداقل باید ۵۰۰ کاندیدا داشته باشد که بتواند برای این ۲۹۰ حوزه انتخابیه لیست بدهد.
در زمان انتخابات مجلس یازدهم ۳۰۰ نفر ثبتنام کردند که ما توانستیم در تهران ۳۰ نفر را انتخاب کرده و لیست بدهیم. در انتخابات مجلس دوازدهم افراد سرشناس در صحنه حضور ندارند و برخی از نمایندگان ادوار هم رد صلاحیت شدند.
تاجایی که بنده از مواضع جبهه اصلاحات خبر دارم خبری از ثبتنام افراد و تایید صلاحیت آنان نیست. حتی اگر هم برخی از افراد توسط هیأت اجرایی تایید شده باشند، میتوان پیشبینی کرد که شورای نگهبان آنان را ردصلاحیت کند.
مسیری که من مشاهده میکنم، مسیر خالص سازی و یکدستی است. از قدیم گفتهاند تا سه نشود بازی نشود؛ از همین رو انتخابات امسال تکمیل کننده انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ است. همچنین بعید میدانم اعتدالیون هم از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند با این حال منتظر اعلام نتایج میمانیم تا ببینیم چه میشود.
میدانید که این حرف را که اصلاحطلبان به دنبال رایزنی با آقای بهزاد نبوی برای بازگشت به جبهه اصلاحات و روند تصمیم گیری در جریان اصلاحات هستند را چه کسی زد دیگر؛ یک رسانه وابسته به مراکز نظامی این ادعا را بیان کرده و شایعه است. متاسفانه، برخی از نشریهها توهمات و خیالات خود را پرورش میدهند. آقای نبوی فعال و در صحنه حضور دارند و این خبرها شایعه است.