آفتابنیوز :
آفتاب: نخستوزیر دفاع مقدس با ادای احترام به کرمان و فرهنگ تاریخ کهن آن گفت: «پرچم سبزی که در دست گرفتهاید، نشانه تعهد و مسئولیت سنگین و نشانه پایبندی به عدالتی است که اهل بیت مروج آن بودهاند».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، میر حسین موسوی که در در جمع پر شور مردم کرمان سخن می گفت، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه مساوات، برابری و عدل برای همه مردم است افزود: «رنگ سبز به معنای یکدلی و تلاش برای انجام تعهدی است که همه ما بر دوش میکشیم تا جامعه ای مطابق خاص معصومین بسازیم».
نخستوزیر محبوب امام (ره) با بیان اینکه مردم تمامی شعارها، وعدهها و مصوبات را به دقت زیر نظر دارند و منتظر اجرای آنها هستند تاکید کرد: «افرادی که در مقابل مردم وعده میدهند، باید بدانند این وعدهها در ذهن مردم پاک نمیشود و به دنبال اجرای عملی آنها هستند».
وی همچنین اظهار داشت: «
یکی از مهمترین مشکلاتی که اگر به آن نپردازیم، کشور با مشکلات بسیاری مواجه میشود، قانونگریزی و مقابله با قانون، خصوصاً در درون دولت است».
میرحسین نقض قانون را در جلوگیری از فساد و خودسری، تلف کردن بودجه، اجرای طرحهای خلقالساعه بسیار موثر دانست و گفت: «باید قانون و عقلانیت بر همه ارکان و جامعه و دولت حاکم شده و همه چیز طبق خواسته مردم براساس قوانین و مقررات پیش رود».
موسوی در ادامه گفت: «جای تاسف است،
در حالی که درآمد افسانهای نفت در دولت نهم میتوانست باعث رونق اقتصادی و تک رقمی شدن نرخ تورم شود، در آستانه انتخابات شاهد تورم 25 درصدی هستیم».
وی افزود: «این نرخ بالای تورم تولید را از بین میبرد، اقتصاد را نابود میکند و مردم را دچار مصیبتهای جبران ناپذیر خواهد کرد».
نامزد ریاست جمهوری دوره دهم ادامه داد: «فسادها، بداخلاقیها و ناامیدیها با افزایش نرخ تورم گسترش مییابد و دولت باید برای حل آن چاره اندیشی کند».
موسوی تاکید کرد: «دولت به جای آنکه به فکر مدیریت جهان و حل مشکلات آن باشد، باید مسائل کشور را حل کند و تا این حد با سخن گفتن درباره سایر نقاط جهان و مدیریت آنها وقت را تلف نکند».
وی به برنامههای اقتصادی خود اشاره کرد و گفت: «من برنامههایی را در کشور دنبال میکنم که براساس آمایش سرزمینی، قدرت اقتصاد ملی و نظریات کارشناسان طراحی شده باشد و به صورت خلقالساعه برنامهای را شروع نخواهم کرد».
نخست وزیر دوران هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: «این همان رویه و روحیهای است که از ابتدای انقلاب ایجاد شد، اما متاسفانه این مسئله اکنون فراموش شده است».
موسوی گفت: «چنین طرح هایی به سادگی عملی نمیشود بلکه، در چارچوب نگاه علمی و دستگاه برنامهریزی قوی امکانپذیر خواهد شد که من این مهم را، با احیا سازمان مدیریت و برنامهریزی و شوراهای کارشناسی منحل شده در دولت نهم و با حمایت از اقتصادی ملی و تولید ملی دنبال خواهم کرد».
وی افزود: «برایم دردآور است که در حالی که محصولات کشاورزی ایران روی درختها ماندهاند، انگورهای آفریقای جنوبی و پرتقال چینی با مارک اسرائیلی وارد بازار ملی ما شده است».
نخست وزیر دوران دفاع مقدس درباره سیاستهای خارجی دولت گفت: «ما با پایبندی به اصول میتوانیم سیاست تنشزدایی در جهان را پیش بگیریم و هیچ ضرورتی ندارد که دنیا را با خود دشمن کنیم».
موسوی تاکید کرد: «ما برای پیشرفت ایرانمان باید به دنبال متحد باشیم نه ایجاد خصومت و جو منفی که هزینه آن را مردم کشورمان میپردازند».
موسوی در ادامه با اشاره به ویژگیها اعضای کابینه خود گفت: «در کابینه من، وزیر چند صد میلیارد تومانی وجود ندارد چرا که توصیه حضرت امام (ره) بود که سفارش میکردند که از فرزندان ملت و مردم عادی در اداره امور استفاده شود».
وی افزود: «من به دنبال مدیرانی که فقط حرف گوش کن یکی دو و نفر هستند نیستم. بلکه مدیران سرافراز و توانمندی میخواهم که بتوانند در کشور کارهای بزرگ انجام دهند و با خلاقیت امور کشور را به پیش ببرند».
مهندس موسوی در جمع پرشور مردم کرمان گفت: «یکی از بزرگترین خسارتهای وارد شده به کشور در چهار سال گذشته، از دست دادن مدیران خلاق و توانمند کشور است؛ باید به این مدیران اجازه داد کارهای بزرگ را در کشور برعهده بگیرند».
وی سپس به اقدامات مدیران جوان در ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: «در همان روزهایی که خرمشهر آزاد شده بود، پس از سفر به خرمشهر به کرمان آمدم و در مراسم افتتاح مجتمع مس سرچمشه کرمان شرکت کردم که در همان زمان، در جمع متخصصان جوان ایرانی بودم و گفتم کار شما از آزادی خرمشهر کمتر نبوده است».
میرحسین در ادامه با بیان اینکه کشور را مدیران خلاق و توانمند میسازند تصریح کرد: «کشور در حال حاضر به جای تصمیمهای خلقالساعه، نیازمند تلاش مدیریت و کارشناسی همه مدیران توانمند لایق و متخصص است».
موسوی تصریح کرد: موسوی تصریح کرد: «بنده مدیری را که به کار میگیرم هر دو سه روز یکبار عوض نمیکنم. چرا که مدیران آبرو و ارزش دارند و نباید سرمایههای انسانی اینگونه برخورد کنیم».
وی تغییر پیاپی مدیران سیستم بانکی در دولت نهم را یکی از مصادیق بینظمی در عرصه مدیریت کشور دانست و گفت: «در دنیا مدیران در حوزههایی مثل بانک مرکزی سالها فعالیت میکنند اما در کشور ما، در مدت کوتاهی چندین بار عوض میشوند».
وی در بخش پایانی سخنانش گفت: «ما نباید با اقتصاد صدقهای به عزت و آبروی مردم لطمه وارد کنیم».