کد خبر: ۸۸۷۳۷
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۸

آیت‏الله مکارم: مسائل مملكت بايد مدبرانه و عاقلانه پیش برود

ما در انتخابات بی‌طرفيم
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آيت‌الله مكارم شيرازى گفت: «مرجعيت يک قدرت است كه بايد برای آن اهميت قائل شد و آن را حفظ كرد».

آيت‌الله مكارم شيرازی در ديدار محسن رضايی با وی اظهار داشت: «مرجعيت يک نيروی مردمی و قوی و مورد اعتماد توده‌های مردم است كه در مواقع حساس خود را نشان می‌دهد». 

وی با بيان اين‌كه «من يقين دارم اگر امام(ره) مرجع نبود انقلاب به جايی نمی‌رسيد» تصريح كرد : «امام(ره) چون مرجع بود، مردم فرمان وی را به عنوان يک واجب شرعی عمل می‌كردند».
 
وی افزود: «برای حفظ اين مملكت بايد نيروی مرجعيت حفظ شود».
 
اين مرجع تقليد تصريح كرد: «هنوز اين نهاد درست تعريف و شناخته شده نشده و نه نقش آن برای حفظ نظام و مملكت درست مشخص نشده است و به همين دليل گاهی به آن بی‌توجهی می‌شود».
 
وی تاكيد كرد: «ما بايد هوشيار باشيم و بدانيم كه اين نهاد چقدر زحمت كشيده تا به اين‌جا رسيده و بايد جلوی آسيب‌هايی كه ممكن است به آن برسد گرفته شود».

وی خاطرنشان كرد: «وهابيت تكفيری مرجعيت را هدف قرار داده و برای تضعيف آن می‌كوشد و ما بايد اين خطر را جدی بگيريم».
 
مكارم شيرازى افزود: «حوادثی كه در مدينه و بعضی نقاط كشور می‌گذرد، خطری است كه بايد جدي‌تر با آن برخورد كرد».
 
وی افزود: «اين تروريست‌ها و وهابيت‌های تفكيری از مدارس علوم دينی‌شان برمی‌خيزند و در آن مدارس است كه به آن‌ها ياد می‌دهند كه كسانی كه زيارت قبور می‌كنند، كافر و جان و مال آن‌ها مباح است».

وی افزود: «تنها ما نيستيم كه زيارت اهل قبور می‌كنيم بلكه اهل تسنن هم معتقد هستند اما وهابی‌ها فرمان قتل همه مسلمين غير از خود را صادر می‌كنند».
 
اين مرجع تقليد ادامه داد: «همه اين مسائل در مدارس دينی آن‌ها به آن‌ها آموخته می‌شود و بايد فكری كرد كه اين مدارس تحت كنترل صحيح دربيايد».
 
وی تصريح كرد: «ما می‌دانيم اهل تسنن هم با اين افراد مخالفند، آن‌ها بايد نظارت قوی را بر مدارس آن‌ها بپذيرند كه چه چيزی در آن مدارس خوانده و چه چيزی تعليم داده می‌شود».
 
وی با بيان اين‌كه «مشكلات جوانان روزافزون است» نيز گفت: «ما امروز در دنيايی قرار داريم كه مشكلاتش روبه فزونی است، مخصوصا در بعد اقتصادی و بايد با يک برنامه صحيح كه عملی و ريشه‌ای باشد و نه روبنايی و سطحی مشكلات مردم را حل كرد».
 
مكارم شيرازی با بيان اين‌كه «ما در انتخابات بی‌طرفيم» گفت: «مردم بايد خود تحقيق كنند و هوشيارانه انتخاب نمايند». 

اين مرجع تقليد افزود: «مسائل مملكت بايد مدبرانه،‌ عاقلانه و هوشيارانه و با مشورت با تمام نخبگان و دور از هرگونه يكسونگری پيش برود كه اگر نيت خالص باشد خداوند نيز كمک خواهد كرد».

بنا بر این گزارش دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام نیز در این دیدار گفت: «اگر پشتوانه مرجعيت نباشد ما حكومت دينی و اسلامی را نخواهيم داشت». 

گفتنی است محسن رضايی كه به قم سفر كرده است در ديدار با آيت‌الله مكارم شيرازى اظهار كرد: «مرجعيت و روحانيت ركن اساسی در انقلاب و جامعه دينی ماست و همان‌طور كه مرجعيت از دل روحانيت بيرون می‌آيد، رهبری نيز از دل مرجعيت بيرون می‌آيد».

وی ادامه داد: «شايد چيزی كه بر خلاف صدر اسلام انقلاب ما را تضمين می‌كند اين است كه ما در صدر اسلام از اين نهاد بی‌بهره بوديم و اين نهاد می‌تواند اسلام را تضمين نمايد و حفظ اين پشتوانه مهم است».
 
وی با بيان اين‌كه  «دولت نقش مهمی در پشتوانه دينی و معنوی حكومت دارد» خاطرنشان كرد: «جزء برنامه‌های ماست كه با كمک مراجع دستور كار جدی درباره رابطه دولت و مرجعيت تعريف شود».
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: «دولت فقط نمی‌تواند به فكر آب و نان باشد بلكه دولت امكان خوبی برای اسلام است؛ چراكه اسلام می‌تواند از طريق دولت اشاعه يابد».

وی خاطرنشان كرد: «برای ما مهم است كه اگر دولت را در اختيار ما بگذارند آن را در اختيار مرجعيت و روحانيت قرار می‌دهيم، من خود رابط شما با دولت خواهم بود. آرزوی من اين است كه اين كشوری كه شهيد و جانبازهای بسياری داده دولتش رسالت خود را در برابر مرجعيت انجام دهد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین