کد خبر: ۸۸۷۷۶
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۰

صفار هرندی: موسوی بگوید 500 میلیارد دلار را چه کرده!!

اصلاحات همان انقلاب رنگی بود
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید براینکه دولت نهم پول‌هایش را برای تکمیل کارهای ناتمام مدعیان هزینه کرده است، ‌گفت: «القای گم شدن 300 میلیارد دلار درکشور مردم فریبی است».

به گزارش گروه سیاسی آفتاب،‌ محمدحسین صفار هرندی در جمع مدیران کل این وزارتخانه گفت: «بنده افتخار می‌کنم که شروع فعالیت‌های دولتی و حکومتی‌ام سپاه پاسداران بوده است و اگر قرار باشد خودم را کارمند بدانم دلم نمی‌خواهد که جدای از همان جایی که اول بار درش پذیرفته شدم جای دیگری کارمند باشم». 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: «الان وقتی خارجی‌ها نمایشگاه کتاب تهران را می‌بینند در بدو امر جا می‌خورند و با این پرسش مواجه می‌شوند که آیا ایران متهم به ستیزه با اندیشه و آگاهی و متهم به سانسور همین جاست که چنین صحنه زیبایی از همهمه حضور در آن مشاهده می‌شود»؟ 

صفار هرندی گفت: «به لطف الهی، انتخاب‌هایی که کردیم درست بوده و از آن دفاع می‌کنیم. تا جایی که بنده می‌دانم و آگاهی دارم برای جریان فرهنگی هنری کشور بازگشت به دوره نابسامانی‌ها دیگر متصور نیست».

وی افزود: «در دوره‌ای بعضی‌ها یک جنگی به راه انداختند، یک تلاش مذبوحانه ای کردند برای این که اساس را تغییر بدهند و نظام جمهوری اسلامی را از حالت دینی به حکومت عرفی تبدیل بکنند. بعد دیدند قانون اساسی اجازه نمی دهد؛ گفتند هیاهو راه می‌اندازیم تز فشار از پایین، چانه زنی در بالا. قانون اساسی که وحی منزل نیست. رهبر را مجبور می‌کنیم بیاید پای قانون اساسی حکم برگزاری رفراندوم تغییر را بدهد. دیدند نه ، بی خود در قانون اساسی پیش بینی نشده بود که یک مرد الهی بالای سر نظام باشد؛ برای این که جلوی بازی‌هایی را بگیرد که در مثل گرجستان واوکراین بعضی از کشورهای کوچک اطراف ما جواب داد اما وقتی رسید به سد استوار ولایت فقیه؛ تازه نه به خود این جایگاه بلکه به سر انگشت ولایت امر، اینجا دیگر جا زد. وقتی به لبنان رسید، مردی که دست پرورده مکتب امام و ولایت بود بازیشان را بهم زد؛ از همانجا انقلاب‌های رنگی رنگ باخت! تردید نکنید! این انقلاب‌های رنگی مضحکی که در بعضی کشورها صورت گرفت متاخر از آن چیزی بود که در کشور خودمان هم در دوره‌ای داشت انجام می‌شد. آن هم انقلاب رنگی بود، حالا اسمش را اینجا چیز دیگری گذاشتند». 

صفار هرندی ادامه داد: «آن جریان قابل برگشت نیست، جابجایی سیاسی در کشور خواهیم داشت ولی آن جابجایی از جنس سیاسی نبود؛ کودتای فرهنگی بود، دنبال تغییر مبانی بودند. اگر بعضی‌ها به دروغ و فریب روی نمی‌آوردند، ما همین مقدار حرف راهم نمی‌گفتیم و کار خودمان را می‌کردیم. بعضی وقت‌ها مجبورمان می‌کنند که شاهد بیاوریم و محاجه کنیم». 

وی در مورد تجدید نظر در چاپ مجدد کتاب‌ها گفت: «ما به آنها می‌گوییم که اگر سیئه‌ای در گذشته بنا نهاده شده، دلیل ندارد که الان هم تداوم پیدا کند. ممکن است کتابی را بگویید 14 بار تجدید چاپ شده، اما اگر اشکال داشته باشد، دور پانزدهم وقتی بخواهد برود تجدید چاپ، باید اشکالاتش رفع شود و با این همه رونق فرهنگ کم نشده، سهل است که جهش هم داشته است».
 

وی با اشاره به اظهارات برخی از کاندیداها گفت: «مثلا هر جا می‌نشینند می‌گویند و تیتر هم زده می‌شود که  300 میلیارد درآمد نفتی در این دوره چه شده است؟ قصه همان خسن و خسین هر سه دختران معاویه هستند! معلوم نیست این 300 میلیارد را از کجا آورده‌اند. دیروز با آقای وزیر اقتصاد صحبت می‌کردم، گفت ما مطابق دقیق ترین آماری که داریم این رقم چیزی حدود 208 میلیارد است. بعد هم خیلی مسخره است در مملکتی که سازمان حسابرسی است، سازمان بازرسی هست، دیوان محاسبات هست، دیوان محاسبات هم به طور ویژه دولت را زیر نظر دارد، مگر می‌شود تکلیف 300 میلیارد دلار نامعلوم بماند؟! در همه جا گشته اند، گفته‌اند حساب یک میلیارد دلار روشن نیست. که البته تکلیف آن هم روشن شد. محاسباتشان را یکدست کردند، چون بدیهیات این طرف یک چیز بود، بدیهیات آن طرف چیز دیگر. برای همین به اختلاف هم رسیده بودند. بدیهیاتشان را نشستند با هم یگانه کردند، حالا تکلیف یک میلیارد دلار هم روشن شد. در این شرایط جز مردم فریبی است که القا شود 300 میلیارد در این مملکت گم شده است؟ یعنی همه پول نفتی که ما گرفته بودیم معلوم نیست چی شده است»؟!
 
وی افزود:  «بنده عرض کردم که دولت براحتی می‌تواند بگوید که من پول‌ها را برای انجام کارهای ناتمام شما هزینه کردم. شما سال 61 رفته بودید در آمل کلنگ بیمارستان زده بودید. تا سال 84 که این دولت آمد سرکار، فقط 5 درصد پیش رفت. بنده خودم سر آن پروژه رفتم، ( در سال 85) در سفر استانی مازندران نماینده دولت در آمل بودم. 5 درصد ! چندی پیش از آقای لنکرانی سراغ گرفتم، گفت الحمدلله بیمارستان ساخته شد و دارد تجهیز می‌شود. 24 سال در دولت‌های قبل 5 درصد پیشرفت داشت، این دولت این کار را دست گرفت، شد صددرصد و الان تحویل مردم می‌دهد». 

صفار هرندی گفت: «من رفتم آمار درآوردم. 192 میلیارد دلار فروش نفت در دهه 60 بوده ، بیش از نیمی از این رقم مربوط به 4 سال نخست یعنی موقعی بود که قیمت نفت حتی به 40 دلار هم رسید. بیشترین قیمت نفت در آن دوران مال همین دوره اول همین 4 سال است که کمترین قیمت نفت در این دوره حدود 20 دلار بوده است. البته بعدها در سال 65 و 66 پایین آمد و تا 8 دلار هم رسید. ولی مجموعه‌اش بالاخره 192 میلیارد دلار بوده که بیش از 96 میلیارد دلار آن مال این 4 سال اول است. بنده از اقتصاددانان پرسیدم 96 میلیارد سال‌های 60، به قیمت ثابت چقدر می‌شود؟ حداقل رقمی که گفته شد ،پنج برابر بود. اقتصاددانان برجسته می‌گویند 5 برابر، یعنی آن نود و خورده ای میلیارد دلار را ضربدر پنج باید بکنید. با این حساب ارزش واقعی دلارهای کسب شده در آن دو دهه 450 تا 500 میلیارد دلار است. کسانی هم بودند که می‌گفتند 10 برابر»! 

صفار هرندی افزود: «اگر دولت فعلی الان درگیر کار و عملیات است، شما که بیکار یک گوشه نشسته اید بروید 25 سال گذشته را مطالعه کنید و بگویید که با حداقل رقم 500 تا 700 میلیارد دلار چه کردید».
 
وزیر ارشاد با اشاره به اینکه "گاهی عملیات روانی را چنان پرحجم اجرا می‌کنند که آن کسانی که خودشان در بحبوحه ماجرا هم بودند، اگر حواسشان نباشد، اگر خودشان را از این عملیات روانی نجات ندهند، تسلیم یک همچنین جوسازی‌هایی می‌شوند" گفت: « باید متواضعانه در برابر مردم اعتراف کرد که هنوز ما در خم کوچه نخست خدمتگزاری هستیم هنوز خیلی راه‌های نرفته باقی است مهم راه خدمت جانانه است که بحمدالله در این دوره به خوبی گشوده شد».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۵
0
0
واقعا خیلی حرفهای بی ارزشی زده
عوام فریبی محض
ناشناس
|
Japan
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۵
0
0
مثل اینکه آقای وزیر! نمی دانند در آن سال ها جنگ بوده!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۵
0
0
تمام بوجه صرف جنگ می شد آقای باهوش
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین