احمد علیرضا بیگی، نماینده مجلس، درباره قطع شدن مکرر سامانهها و ضعفهای اینترنتی به خبرنگاران گفت: من هم در برخوردهای متعدد هنگام کارهای اداری در ثبت اسناد و خرید کردن و.. با قطع بودن سامانه مواجه بوده ام. شهروندان نیز همواره با این چالشها مواجه اند. موضوع اینترنت و ضعفهای زیرساختی مردم را کلافه کرده است. از طرفی قیمت اینترنت را افزایش میدهد که موجب عوامل نارضایتی شده است؛ از طرفی سرویس خدمتی هم در مقابل این افزایش قیمت نداده اند. مردم خود را با کشورهای همسایه مقایسه میکنند و احساس میکنند که به حقشان نرسیده اند.
وی در ادامه درباره پیگیری مجلس از وزارت ارتباطات در این حوزه بیان کرد: چندین بار از وزیر ارتباطات سوال شد و فکر میکنم بیش از چهار بار سوال از وزیر رای آورد، اما مجلس ملاحظات خود را داشت که نتوانست اراده خود را در پاسخگو کردن وزارت ارتباطات به سرانجام برساند و این مشکل را یک بار بالاخره حل کند یا از وزارت ارتباطات پاسخ بخواهد.
بیگی درباره راه حل عبور از بحران ضعفهای سیستمی و اینترنتی گفت: اینترنت و قطعی سیستمها جایگزین ندارد. شما وقتی آب خانه تان قطع شود از یک جا آب تهیه میکنید یا برق را با موتور برق تهیه میکنید و اگر گاز قطع شود آتش روشن میکنید، اما اینترنت وقتی قطع شود هیچ کاری نمیشود کرد. اینترنت جز انحصار وزارت ارتباطات است و مردم کاری نمیتوانند در مقابل ضعفهای سیستمی انجام دهند. امکان رقابت هم در این حوزه وجود ندارد و مردم را بیشتر از قبل کلافه کرده است. تنها را تغییر نگرش کلی درباره انحصار و اقتصاد است. باید اقتصاد از انحصار دولت خارج شود و هرکجا دولت بازیگر اصلی اقتصاد است، این نقصها و مشکلات به وجود میآید.