آفتابنیوز : آفتاب: محمدرضا نعمتزاده گفت: «احمدی نژاد در خصوص مافیای نفتی باید پاسخگو باشد، او چند روز پیش اعلام کرد بیشتر این افراد اخراج شدهاند و مابقی را نیز اخراج خواهیم کرد».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، محمدرضا نعمتزاده، معاون سابق وزیر نفت و وزیر اسبق صنایع در جمع صنعتگران که به همت ستاد میر حسین موسوی در خانه کارگر اصفهان برگزار شد افزود: «مدتی پیش مصاحبهای با یک خبرنگار داشتم در پاسخ وی که خواسته بود شهید رجائی و احمدی نژاد را با یکدیگر مقایسه کنم، به عنوان وزیر صنایع دولت شهید رجائی آنچه را که دیده بودم گفتم».
عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه، تصریح کرد: «در نتیجه این مصاحبه شامل مهرورزی قرار گرفتم، شاید این کم تحملی برخی مقامات موجب شده تا موسوی را نگران کند و به صحنه بیاید».
نعمتزاده گفت: «در آن مصاحبه بیان کردم که شهید رجائی متواضع بود، احمدی نژاد نیز متواضع میباشد، اما رویه مدیریت این دو 180 درجه با یکدیگر تفاوت دارد، گاهی در خصوص یک موضوع ساعتها با شهید رجائی بحث میکردیم اما احمدی نژاد کمتر به حرف دیگران گوش میدهد».
مدیرعامل پیشین شرکت ملی پخش و پالایش فرآوردههای نفتی دولت نهم گفت: «در بحث سوخت و تبصره 13 مدتی با سایر مسئولان و کارشناسان بحث کردیم سپس رفتیم تا جمع بندی خود را به احمدی نژاد ارایه دهیم ولی او کلیه نظرات ما را وتو کرد».
نعمتزاده در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: «این دور از انتخابات متفاوت از گذشته است، راست و چپ مطرح نیست بحث بر سر این است که شرایط فعلی مطلوب است و باقی بماند یا نیاز به اصلاح و پیشرفت دارد».
وزیر صنایع دولت شهید رجایی و نیز دولت سازندگی، بیان داشت: «سطح مردم اینقدر پایین نیست که با پول دادن و در پاکت گذاشتن نظرشان عوض شود و من مطمئنم اصفهانیها اینقدر زرنگ هستند که پول را میگیرند ولی رای نخواهند داد، این پولها از کجا آمده وچکونه مجوز گرفتهاند که آن را اینطور توزیع میکنند»؟
وی نوع کنونی خصوصی سازی در این دولت را عوام فریبی دانست وگفت: «چگونه است که مجموعهای خصوصی میشود اما مدیر دولتی که بی لیاقت بوده یا 100 قانون دست وپای وی را بسته در مسند کار باقی بماند، بعد هم انتظار دارند بهره وری بالا برود»؟
وزیر کار شورای انقلاب، اظهارداشت: «
درآمد ارزی دولت نهم یک سوم درآمد ارزی صد سال گذشته ایران بوده است، در این دوره بیشترین هماهنگی بین سه قوه وجود داشته و رهبر نیز از دولت حمایت کرده، دشمنان منطقهای ما نیز به دست غیبی برداشته شدند، به علاوه آنان از زیرساختهایی که در سنوات گذشته به وجود آمده بهره برداری کردند».
وی گفت: «امروز در فروشگاهها چه مقدار کالای خارجی غیر ضروری وجود دارد، این پولها باید وارد صنعت میشد که نشده است».
وی تاکید کرد: «در بخش جوازهای تاسیس، آمار دولت نهم مثبت بوده است، اما سابقاً هر واحد برای 26.3 نفر اشتغال زایی میکرد که این عدد به 17.5 نفر رسیده است، سرمایه گذاری واحدها نیز از حدود یک میلیارد به حدود سیصد میلیون رسیده است، یعنی واحدها لاغرتر، کم ارزشتر و به قول مسوولان زودبازدهتر شدهاند»!
نعمتزاده گفت: «احمدینژاد در خصوص مافیای نفتی باید پاسخگو باشد، او چند روز پیش اعلام کرد بیشتر این افراد اخراج شدهاند و مابقی را نیز اخراج خواهیم کرد».
وی در پاسخ به فردی که گفت برخی مطرح میکنند نتیجه انتخابات از قبل تعیین شده است بیان داشت: «این حرفها را دشمن مطرح میکند زیرا نمیخواهد مردم به پای صندوقها بیایند، مردم با حضور خود در پای صندوقها باید این شایعات را منتفی کنند».
وی در خصوص مصرف بنزین زیاد در کشور و نیز اجرای طرح موفقیت آمیز سهمیه بندی سوخت یادآور شد: «مصرف بنزین طی ده سال گذشته به طور متوسط سالی 10 درصد افزایش داشته است و مجلس به این نتیجه رسید که این مقدار سوخت را نه میتوان تولید کرد و نه میتوان وارد نمود لذا طرح سهمیه بندی مطرح شد».
نعمتزاده ادامه داد: «پیشنهاد کردند در اجرای طرح از فناوری اطلاعات نیز سود برده شود که نتیجه آن کارتهای هوشمندی بود که در نتیجه آن روزانه بیست میلیون لیتر بنزین صرفه جوئی شد و نیز قرار بود سهمیهها کاهش یابد و قیمتها تا سال 90 تدریجا آزاد شود، به همین دلیل بود که امسال مجلس هیچ یارانهای برای بنزین و نفت گاز اختصاص نداد».
به گفته وی، دولت در این طرح به صورت غیرقانونی بنزین یارانهای خریداری کرده زیرا نمیخواست سهمیهها را تغییر دهد، اگر در واردات بنزین زیاده روی کنیم دشمن آن را به عنوان یک حربه خواهد شناخت، هرچند که معتقدم صحبتهای مطرح شده بیشتر تهدید هستند تا واقعیت، تنوع منابع عرضه کننده به حدی زیاد است که مشکلی پیش نخواهد آمد.
نعمتزاده درباره اینکه طرح انحلال سازمان برنامه و بودجه در زمان شهید رجائی مطرح شد، گفت: «تا آنجا که من به عنوان وزیر کابینه شهید رجائی اطلاع دارم، چنین چیزی نبوده، طرح انحلال این سازمان در دولت میرحسین موسوی مطرح شد که آن هم با مخالفت روبهرو شد و اجرایی نشد».