کد خبر: ۸۹۴۱۸
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۱:۲۴
ضمن انتقاد از تصویب‌نامه‌های صدتایی و دویست‌تایی دولت بیان شد

موسوی: با 300 میلیارد دلار چه کار بزرگی جز تورم ایجاد شد؟

دولت اطلاعات صحیح را از مردم گرفته و اطلاعات غلط می‌دهد
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد که بر همه واجب است تلاش کنند ایران و ایرانی به احترام و عزت پیشین خود برگردد.

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، مهندس میرحسین موسوی در ادامه سفر به اصفهان عصر شنبه در جمع چندین هزار نفری مردم اصفهان در مسجد سید این شهر حضور یافت و با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) و با گرامی‌داشت یاد و خاطره حماسه دوم خرداد، افزود: «در آستانه روز سوم خرداد و روز تبدیل خونین‌شهر به خرمشهر هستیم و آن را گرامی می‌داریم».

موسوی با بیان این که در 20 سال پس از جنگ، کشور ما با تهدیدات مختلفی مواجه بوده است و همه ما لحن کسانی که نسبت به این شهر طمع داشتند را شنیده‌ایم، تصریح کرد: «دلیل این‌که خواب آن‌ها تعبیر نشده این است که قدرت رزمندگان ما را در سوم خرداد و دیگر روزها دیده‌اند و دیده‌اند که مردم ما چه‌طور حاضر هستند برای ذره ذره این سرزمین، خون خود را نثار کنند».

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که از زمان جنگ ایران و روس در دوران فتحعلی‌شاه تا انقلاب اسلامی با هر تهاجمی قطعه‌ای از کشور ما جدا شد، تصریح کرد: «نقشه ایران در 200 سال اخیر به تدریج کوچک شد و وحشتی در دل ما نسبت به حملات خارجی ایجاد شد. آن‌چه این وحشت و خوف از مرگ را از بین برد رشادت‌ها و فداکاری‌های رزمندگان اصفهانی و رزمندگان کل کشور ماست. این‌ها به دلیل غلبه مردم ما بر خوف از مرگ است که رزمندگان ما به وجود آوردند».

وی خاطرنشان کرد: «گمان نکنیم که اثرات این جانفشانی‌ها در همان دوران خلاصه شده است؛ چرا که هنوز هم بزرگ‌ترین اسلحه و نیروی بازدارنده‌ای که در اختیار داریم همین خوف دیگران از ما به دلیل روحیه شهادت‌طلبانه است که آن عزیزان پایه‌گذاری کردند».

موسوی با بیان این‌که رزمندگان ما استقرار اسلام و ارزش‌های انسانی را می‌خواستند، تاکید کرد: «آن‌ها به دنبال یک ایران پیشرفته، مستقل و آزاد بودند. آن‌ها می‌خواستند نسل‌های جدید مقتدر، پشتیبان این کشور باشند و آن‌ها زمینه رشد این نسل‌ها را فراهم بیاورند».

او به نقش تاثیرگذار اصفهان در دوران دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: «نقشی که اصفهان در دفاع مقدس داشت قابل قیاس با هیچ شهری در کشور ما نبود. 23 هزار شهید که در میان آنان خرازی‌ها، همت‌ها و قوچانی‌ها فراوان بودند در دفاع مقدس پایه‌هایی گذاشتند که کشور ما هنوز در سایه امنیت سلحشوری آنان به سر می‌برد».

موسوی با بیان این که اصفهان یعنی ایران؛ اصفهان یعنی هویت فرهنگی و تاریخی ایران و اصفهان یعنی آبروی فرهنگ ایران در جهان، خاطرنشان کرد: «در این شهر جای پای تمدن بزرگی قرار دارد که می‌تواند هنوز نویدبخش جهانی پر از صلح، معرفت، فلسفه و حکمت باشد. شهر اصفهان فقط برای خود مردم اصفهان اهمیت ندارد بلکه شهری است تاثیرگذار بر یک تمدن بزرگ و تمدن‌های دیگر و به‌حق پایتخت فرهنگی جهان اسلام نام گرفته است. در این شهر سرمایه‌های گران‌بهایی وجود دارد و مهم‌تر از آن، این استان برخوردار از یک نیروی عظیم پرظرفیت است».

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که تمدن‌ها را انسان‌ها می‌سازند و توسعه و پیشرفت را انسان‌ها فراهم می‌کنند، اظهار کرد: «انسان‌های فرهنگی می‌توانند یک جامعه آزاد را بسازند و جامعه‌ای که غافل و جاهل است و فرهنگ عمیق ندارد نمی‌تواند کاری کند».

وی با بیان این که شایسته نیست که به پاسپورت‌های ما در حد پاسپورت‌های سومالی در جهان نگاه شود، اظهار کرد: «نام ایرانی و نام ایران باید باز هم با تکریم و احترام در سراسر جهان به کار برده شود».

موسوی با تاکید بر تمدن بزرگ و میراث عظیم ایران به عنوان یک کشور قابل احترام در جهان، اظهار کرد: «ما باید این احترام را دوباره احیا کنیم. ما با همه سیاست‌هایی که با ایجاد تنش، سوءظن و ایجاد سر و صداهایی که هیچ اثری برای کشور ما ندارد، همراه است، مخالفیم».

وی با تاکید بر این که "ما قبول نداریم که بی‌احترامی در یک کنفرانس بین‌المللی فقط بی‌احترامی به یک فرد است، بلکه بی‌احترامی به کل ملت ماست" افزود: «ما حتی بی‌احترامی به یک شهروند ایرانی در هر جای دنیا را نباید تحمل کنیم. این‌ها نشدنی است، مگر این‌که نشان دهیم این کشور را دوست داریم».

در این لحظه، جمع کثیر مردم یک‌صدا نام ایران را بارها به طور پی در پی فریاد زدند و موسوی در واکنش به ابراز احساسات مردم گفت: «بله "ایران"؛ "ایران" یعنی اسلام، ارزش‌ها و تمام میراث تمدنی ما».

موسوی در ادامه تاکید کرد: «هر سیاستی که معطوف به عظمت ایران و ایرانیان باشد، مورد تایید همه ملت ماست و هر سیاستی که موجب توهین به کیان ملی ما و ایرانیت ما باشد، محکوم است».

او اضافه کرد: «باید دوباره به تمام سیاست‌های خود از این زاویه نگاه کنیم و بپرسیم آیا این سیاست‌ها در جهت افزایش آبروی ایرانیان است یا در جهت کم کردن این آبرو است؟ آیا این کارها برای اغراض کوتاه مدت است یا در جهت عظمت ملت»؟

موسوی با بیان این که بحث امروز ما بر سر تعطیلی بیش از 1500 کارخانه در سال‌های اخیر، به خاک نشستن کشاورزان و بیکاری کارگران است، خاطرنشان کرد: «متاسفانه امروز تمام دروازه‌های کشور به قیمت نابودی بازارهای داخلی، بر روی کالاهای فرنگی باز است. آیا از این مساله بوی دوستی ایران می‌آید؟ از این زاویه انتقادهای جدی به دولت وارد است و باید این وضع اصلاح شود».

نخست وزیر دوران دفاع مقدس با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت نهم و با بیان این که مردم ما مشکل اقتصادی دارند و حتی آن‌ها را بیان می‌کنند، تصریح کرد: «کارگران و کشاورزان ما مشکلات اقتصادی فراوانی دارند ولی آن‌چه بیش‌تر آزارشان می‌دهد از بین رفتن عزت‌شان است. مگر ما نمی‌خواهیم کشور پیشرفته‌ای داشته باشیم که ایرانیان در سراسر جهان به آن افتخار کنند و همه جهان به آن احترام بگذارد»؟

وی هم‌چنین به اهمیت تولید ابریشم در کشور در دوران صفویه اشاره و خاطرنشان کرد: «در آن زمان ما 3 هزار تن محصول ابریشم داشتیم که از این طریق پول و نیروی فراوان جذب می‌کردیم. امروز ببینید این صنعتی که ریشه در کشور ما دارد و نام جاده ابریشم هم از آن گرفته شده است به چه وضعی افتاده است. آیا اصلاً ابریشمی داریم؟ در کشاورزی و صنعت هم همین وضعیت را شاهدیم. آیا این علاقه به ایران را می‌رساند یا بی‌اعتنایی را»؟

وی گفت: «سیاستی که در آن، کشور اقتصاد ضعیف داشته باشد، تولید آن در مقابله با بازارهای خارجی تحقیر شود و کشاورز نتواند محصولات خود را بفروشد، در جهت عظمت ایران نیست بلکه در جهت ذلت مردم است و مردم ما این را نمی‌خواهند».

موسوی با بیان این که کشاورز اصفهانی در زمان جنگ حاضر بود فرزندان خود را به جبهه بفرستد و پشتیبان جنگ باشد و بعد هم نه تنها چیزی از نظام نمی‌خواهد بلکه خود را بدهکار آن می‌داند و همه این کارها را برای عظمت کشور انجام می‌دهد، تصریح کرد: «کشاورزی که مورد تهدید قرار بگیرد و ببیند دولت به محصول او که همه زندگی او است بی‌اعتنایی می‌کند و برای اهداف زودگذر خود دروازه‌ها را به قیمت نابودی بازارهای داخلی باز می‌کند آینده خود را تیره و نابود می‌بیند و احساس می‌کند که این سیاست‌ها عزتش را مورد لطمه قرار داده است».

میرحسین موسوی در ادامه با تاکید بر وجود گردش آزاد اطلاعات در کشور افزود: «در جهان امروزی گردش آزاد اطلاعات یک حق برای مردم است. دانستن اطلاعاتی که در دست دولت است حق مردم است و مردم حق دارند بدانند چطور نفت قیمت‌گذاری می‌شود. آنان حق دارند دلایل سیاست‌های اقتصادی را به درستی بفهمند. حرف ما با دولت این است که شما این اطلاعات را از مردم گرفته‌اید و اطلاعات غلط می‌دهید».

این کاندیدای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این که بارها در سال‌های اخیر دیده‌ام که یک مسوول در زمانی اطلاعاتی را می‌دهد و همان مسوول در زمان دیگر اطلاعات متناقضی را عنوان می‌کند و ظاهرا از یاد می‌برد که مردم حافظه تاریخی دارند و ظاهرا نمی‌داند که در فضای امروز، تمام این وقایع و حرف‌ها ثبت و ضبط می‌شود، تصریح کرد: «اگر این مساله در کشور ما حل نشود مردم قدرت نقد درست دولت‌ها را نخواهند داشت و باید این مساله اصلاح شود».

او با انتقاد از افزایش بی‌رویه تعهدات دولت در چهار سال اخیر و با بیان این که هر دولتی که روی کار می‌آید موظف است تمام تعهدات دولت‌های قبلی را نقد و بررسی کند و اگر این تعهدات برای مردم است آنها را انجام دهد و کاری نکند که دولت‌های بعدی را تحت فشار قرار دهد، خاطرنشان کرد: «این دولت با تصویب‌نامه‌های صد تایی و دویست تایی آن‌چنان به این تعهدات اضافه کرده است که ضمن تعطیلی پروژه‌های اساسی کشور، برای دولت‌های بعدی نیز مشکلاتی را ایجاد کرده که گذر از این مشکلات بسیار دشوار خواهد بود».

موسوی اظهار کرد: «کلنگ زدن‌ها بسیار آسان است ولی به انجام رساندن آن‌ها مشکل است. پرسش ما از دولت این است که در این چند سال اخیر با صرف 300 میلیارد دلار چه کار بزرگی در این کشور انجام داده‌اید و چه کار بزرگی را آغاز کرده و به ثمر رسانده‌اید؟ جز این‌که یک تورم 25 درصدی بر دوش مردم گذاشته‌اید؟ من خسته نمی‌شوم از این‌که تکرار کنم 25 درصد تورم یعنی 25 درصد کاهش قدرت خرید مردم. 25 درصد تورم یعنی پایین آمدن امنیت، آموزش و سلامت مردم».

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که 25 درصد تورم یعنی اعتیاد، بداخلاقی و تیره شدن دورنما برای جوانان، افزود: «ما نباید جوانان خود را متهم کنیم، بلکه باید خودمان را متهم کنیم. بیش از 3 میلیون دانشجو در کشور داریم و این همه دانشجو چه امیدی برای آینده و بازار کار خود دارند؟ ما باید دورنمای آن‌ها را باز کنیم».

وی تاکید ‌کرد که باید فضای امید را با تغییر گسترش دهیم و افزود: «اگر در جامعه و کشور ما دولت صداقت داشته باشد، گردش آزاد اطلاعات باشد و مردم احساس کنند سیاست‌های درست در حال پی‌گیری است، من یقین دارم که همه ملت ما به این دولت کمک خواهند کرد و بزرگ‌ترین دلیل من تعداد کثیر شهدایی است که در این شهر تشییع جنازه شدند. مردم این شهدا را تقدیم کردند؛ چرا که به آینده و جهت‌گیری درست کشور اعتقاد داشتند».

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که مردم زمانی فداکاری می‌کنند، از جان خود می‌گذرند و با قدرت در صحنه حاضر می‌شوند که دورنمای آینده برای آنها روشن باشد اظهار کرد: «ما باید همه با هم این دورنما را روشن کنیم».

مهندس میرحسین موسوی در پایان از همه عشایر و قومیت‌های استان اصفهان و کل کشور قدردانی و تشکر کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۳
0
0
هنوز فراموش نکردیم دلار هفتادو÷نج ریال تحویل گرفتن وهزاروبانصد ریال رساندن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۳
0
0
شما را به خدا اخبار مربوط به احمدی نژاد را حذف کنید به اندازه کافی حالمان بد است!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین