کد خبر: ۸۹۵۵۱۵
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۲
این طور نشود که منطقه دشتیاری را آب برده باشد و مسئولین مرکز نشین را خواب

بارندگی‌های وحشتناک در سیستان و بلوچستان/ ۴۰۰ هزار نفر درگیر سیل هستند

سیل در جنوب سیستان فاجعه آفریده است و مردم در راهبدان این سیل گرفتار شده‌اند. از طرفی مدیریت بحران استان و دیگر نقاط کمک قابل توجهی به بازسازی مسیر‌ها نکرده و طبق شنیده‌های محلی، نیاز به بالگرد برای انتقال بیماران و بسته‌های معیشتی جدی است.
بارندگی‌های وحشتناک در سیستان و بلوچستان/ ۴۰۰ هزار نفر درگیر سیل هستند
آفتاب‌‌نیوز :

معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: متأسفانه با بارندگی‌های وحشتناک اخیر که از توفان گونو هم سخت‌تر بود. در شهرستان‌های جنوب استان به شدت دچار سیل هستیم. زیرساخت مدیریت بحران وجود ندارد و از طرفی هم تمام راه‌های اصلی مخصوصا در شهرستان‌های چابهار و کنارک و قصر قند مسدود شده‌اند. در این شرایط ما انتظار داریم که مقداری به مردم توجه کنند و انتخابات همه چیز را تحت تأثیر قرار ندهد. من از هلال احمر و مدیریت بحران تقاضا دارم که عنایت داشته باشند و انتظار داریم ارتش با بالگرد‌هایشان مردم را تنها نگذارند. اینطور نشود که منطقه دشتیاری را آب برده باشد ومسئولین مرکز نشین را خواب؛ من خواهش دارم که توجه کنند و در بحث بالگرد و زیرساخت‌های لازم در حوزه بازکردن معابر و کمک‌های معیشتی که به شدت لازم داریم کمک کنند.

وی درباره تلفات این سیل بیان کرد: تا این لحظه فوتی نداشتیم، اما بحث جدی این است که مسیر‌ها، چون مسدود هستند، امکان یک دسترسی جدی وجود ندارد و شاید اتفاقاتی افتاده باشد، اما گزارشی نرسیده باشد. مردم به شدت پای کار هستند، ما قایق‌ها را آوردیم از طرف مجموعه‌های دست اندر کار کمکی نشده است. مادران باردار و بیماران به شدت دچار مشکل هستند.

او در رابطه با فقدان بالگرد اظهار داشت: وجود بالگرد باعث می‌شود بیماران حاد و مخصوصا مادران باردار نجات پیدا کنند. بالگرد دانشگاه علوم پزشکی خراب است و دوستان هلال احمر هم نتوانستند بالگرد ارسال کنند. ارتش و سپاه هم که بیشترین بالگرد‌ها را دارند هم انتظار داریم تمام مجموعه‌ها امکاناتشان را به میدان بیاورند. شرایط لحظه به لحظه سخت‌تر می‌شود و حجم آب گرفتگی به گونه ایست که مردم آن را تجربه نکرده اند. زیرساخت مدیریت بحران کلا وجود ندارد و جاده‌ها و پل‌ها زیر آب هستند. کانون بحران در دشتیاری بزرگ است که شامل بخشی از تلنگ و پیرسهراب و دمپک می‌شود. مجموع جمعیت افرادی که درگیر سیل هستند نزدیک ۴۰۰ هزار نفر هستند. ۱۵۰ روستا به شدت دچار چالش هستند.

سعیدی درباره نیاز‌های سیستان گفت: شرایط معیشتی بسیار سخت شده و مردم در بحث نان و بسته‌های غذایی به شدت دچار مشکل هستند و من همین الان سازمان هلال احمر برای پیگیری این قضایا آمده‌ام. نگرانی ما این است که با وجود انتخابات جان مردم را در نظر نگیرند و انتظار داریم تمام مجموعه‌ها در حوزه بحران کشور و سازمان حلال احمر کمک کنند. خواستم خواهشی کنم از عزیزانمان که در انتخابات هستند؛ ضمن آرزو یک انتخابات پرشور، انتظار داریم از عزیزانی که از فضای مجازی استفاده می‌کنند، بعدا دنبال محدود کردن فضای مجازی نباشند و از این بستر بتوانند برای کمک به مردم استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین