آفتابنیوز : آفتاب: شامگاه یکشنبه درست همان لحظهای که برخی سایتها خبر دادند محمود احمدینژاد تیمی را برای بازپس گرفتن فیلم انتخاباتیاش به خیابان ولیعصر فرستاده، مجلسیها به پاستور رفته بودند تا گزارش محرمانهای از آخرین وضعیت آرای وی در شهرستانهای مختلف را ارائه کنند.
هرچند تیم انتخاباتی احمدینژاد خبر بازبینی مجدد فیلم را به خاطر ناراحتی احمدینژاد از سخنان رقبا تکذیب کردند اما برخی از نمایندگانی که از ضیافت شبانه پاستور بازگشتند، حال نامساعد احمدینژاد را تایید کردند. البته بسیاری از بزرگان مجلس به آدرس نوشته شده در کارت دعوت احمدینژاد نرفتند اما همان نمایندههایی هم که به دیدار وی رفتند، روایت کردند احمدینژاد آنچنان از بازتاب سخنان رقبا در جمع مردم شهرهای مختلف ناراحت شده بود که جلوی نمایندگان خط و نشان کشیده که جواب رقبا را در همین فیلم انتخاباتی خواهد داد.
در همین راستا هم همان شب برخی سایتها خبر دادند که پس از پخش فیلم انتخاباتی میرحسین، محسن رضایی و سخنان اخیر کروبی فیلم احمدینژاد در اقدامی غیرقانونی از صدا و سیما بازپس گرفته شده تا جواب آخرین انتقادها در این فیلم گنجانده شود. البته احمدینژاد تهدید را فراتر برد و حتی دوستان اصولگرایش را که به او پشت کردند را هم یاران غیر حقیقی انقلاب نامید و هشدار داد 22 خرداد یاران حقیقی انقلاب مشخص خواهند شد؛ پیغامی که حتی دفتر امور رسانههای ریاست جمهوری هم ابایی ندید تا آن را علنی کند.
به این ترتیب از رقبای اصلاح طلب تا اصولگرایانی مانند لاریجانی، توکلی، حداد عادل و مصباحی مقدم که به این ضیافت نیامدند همه مورد خشم رئیس دولت قرار گرفتند و گروهی به جواب دادن تهدید شدند و گروهی از نگاه احمدینژاد بیرون از دایره انقلاب تعبیر شدند تا رئیس اصولگرای کابینه نهم در حلقه حامیانش به صراحت اعلام کند این روزها سنجش و معیار یاران انقلاب حمایت یا عدم حمایت از وی است.
کمتر از 100 نمایندهای که به ضیافت پاستور رفته بودند دیروز عنوان میکردند احمدینژاد همان ابتدا باب گلایه را گشوده و از اصولگرایانی که به او پشت کردند انتقاد تند کرده و هشدار داده هیچ یک را بیپاسخ نمیگذارد. اما آنچه این جلسه را بیشتر تحت الشعاع گذاشته گزارش محرمانهای بود که چند نماینده از کاهش مقبولیت احمدینژاد در حوزههای انتخابیهشان پس از سفر رقبا به آن شهرها ارائه کردند. این نمایندهها به رئیس دولت نهم هشدار دادند که باید برای انتقادات رقبا فکری کنند. احمدینژاد هم به گفته یحییزاده نماینده تفت و میبد با ابراز ناراحتی از افزایش مقبولیت رقبایش عنوان میکند کوتاه نمیآید و در صدا و سیما جبران خواهد کرد.
البته وی به همان میزان که از رقبا گلایه میکند خطاب به نمایندگان از بیمهری برخی از اصولگرایان هم شکایت میکند. به گفته نمایندگان حاضر در جلسه وی بدون آنکه نامی از این اصولگرایان نامهربان ذکر کند، اظهار داشته از برخی از نمایندگان اصولگرا انتظار نداشته این گونه به مخالفت او برخاسته و پشت میرحسین موسوی قرار بگیرند و پشت او را خالی کنند. رئیس دولت نهم آنقدر ناراحت بوده که برخی از نمایندگان عنوان میکنند چندین و چند بار تاکید کرده سکوت نمیکند و پاسخ همه را خواهد داد و آنها در صدا و سیما جوابها را بشنوند.
همزمان با این تهدیدها است که از ضبط برنامه تلویزیونی احمدینژاد هم اخباری منتشر شد که در ضبط اولین برنامه تلویزیونی پنج بار یک برنامه 30 دقیقهای ضبط مجدد شده است. البته بلافاصله شمقدری معاون هنری وی همه آن را رد کرد اما بازبینی مجدد را تایید و آن را حق احمدینژاد دانست و گفت احمدینژاد حتی برای یک بار ضبط کردن این برنامهها وقت کافی و لازم را در اختیار ندارد که بخواهد ضبط را تجدید کند. اما به جهت فنی این یک رویه عادی و شناخته شده است که برنامه قبل از پخش یک بار دیگر باید بازبینی شود و هدف از این بازبینی صرفاً کنترل نتیجه فنی ضبط برنامهها است تا از نظر تصویر و صدا عیب و نقصی نداشته باشد.
البته به اعتقاد اصولگرایان حاضر در آن جلسه مانند یحییزاده رئیس جمهور حق دارد عصبانی باشد چون در اردوگاه راست برخلاف آنچه انتظار میرفت اختلافها تا حدی بالا گرفت که حتی مجلس هشتم هم تمام قد به حمایت از وی نپرداخت و حتی تحفهای که رایحه خوشیها برای احمدینژاد برده بودند گویا او را نه تنها خوشحال نکرده بلکه رئیس دولت را به این فکر انداخته که چگونه به حمایت اصولگرایانی دل خوش کند که در همین ابتدا حداقل 90 اصولگرای مجلس نه تنها حاضر نشدند از او حمایت کنند بلکه چند ساعت قبل به صراحت به او رای منفی دادند.
البته صف کشی چهرههای شاخصی مانند احمد توکلی، علی لاریجانی، غلامرضا مصباحی مقدم، محمدرضا باهنر، حمیدرضا کاتوزیان و حدادعادل که حتی حاضر به رفتن به ضیافت احمدینژاد نشدند برای رئیس دولت نهم چندان هم غیرقابل پیش بینی نبود. او یک ماه است که تدریجاً شاهد کم شدن مقبولیتش در میان اصولگرایان است. همان زمانی که جامعه روحانیت گفت «سکوت» را بر «حمایت» از احمدینژاد ترجیح میدهد و بلافاصله لاریجانی هم از این نسخه کپی گرفت و با توجیه مصلحت مجلس حاضر نشد حتی یک جمله در حمایت از احمدینژاد به زبان بیاورد، برای رئیس دولت نهم محرز شد که از کنده اصولگرایان دودی بلند نمیشود.
به هرحال قهر بزرگان با احمدینژاد گویا یکشنبه شب به اندازه صف آرایی اصلاح طلبان برای او هزینه داشت تا شیرینی بیانیه فراکسیون در کام رئیس دولت آنقدر تلخ شود که ضیافت را به کام حامیانش تلخ کند و از آنها بخواهد هر کاری که میتوانند انجام دهند تا ریزش آرایش در شهرستانها متوقف شود؛ دستور کاری که نمایندگان رایحه خوشی را از دیروز به فکر فرو برده است که چگونه مقبولیت اصلاح طلبان را در روزهای سخت خرداد کاهش دهند.
جز اینه که ضایعشون کردی؟!
جز اینه که بهشون بی محلی کردی؟!
به خدا حق نیست دوباره باعث آزار مردم بشی.خودت با خوشی برو...
1. شرمنده
2. اشتباه شد
3. ببخشید
4. حلالمان کنید
در اخر بترسید از روز قیامت
کلید اتاق گناهان دروغ است لطفا دروغ نگویید
به جای تخریب این بنده خدا از برنامه های خود (که احتمال موجود بودنشان صفراست) بگویید
به امید پیروزی حق همیشه پیروز
والسلام
ولی اینکه دوستانش بهش پشت کردن یکی از این سه تاست:
1- خیلی نامردن!
2- درحقشون نامردی کرده!
3- عملکردش اونقدر بد بوده که حتی دوستانش هم به ضایع بودن ایشون پی بردن!
من که فکر نمیکنم مورد سوم درست باشه. چون ایشون (درسته که) خیلی از عملکردهاش اشتباه بوده، ولی لااقل به مردم کم درآمد اهمیت داده. همون سر زدنش به مناطق محروم واقعا بارزشه. کاری که بقیه رئیس جمهورهامون انجام ندادن و ابدا به ذهنشون هم نرسید. اگرم رسید بهش اهمیت ندادن!!!
هرند بقیه هم آدمن و عادلانه نیست که (مثلا) حقوق یه کسی با مدرک دکترا توی آموش و پرورش با حقوق یه خدمتگزار بیسواد افزایش برابر داشته باشه. چون میزان مسئولیت و بهره وری یه آدم تحصیلکرد بسیار متفاوته با بقیه.
به هرحال... این مطلبتون اگرم درست باشه، مث یه گفتگوی خاله زنکی می مونه. بهتر نیست مطالبتون عمیق تر و از موضع قوی تری باشه؟
ایشون روانتخاب نمی کنم. چون به نظرم رئیس جمهور خوبی نیست. ولی انسان خوبیه. اینجوری شخصیتش رو کوچک نکنید.
ممنون.