آفتابنیوز : آفتاب: مراسم هفتمين روز ارتحال مرجع عالی مقام جهان تشيع، آيتالله العظمی محمدتقی بهجت، شب گذشته با حضور جمعی از شخصيتها و مراجع در صحن اتابكی حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد.
در اين مراسم كه آيتالله جوادی آملی، آيتالله زنجانی، مصباح يزدی، مسعودی خمينی، گرامی و نمايندگان بيوت مراجع عظام، استاندار قم همچنين حجت الاسلام سعيدی، امام جمعه موقت قم حضور داشتند، حجتالاسلام والمسلمين ابوترابی، نايب رييس مجلس شورای اسلامی در اين مراسم طی سخنانی ضمن تسليت ارتحال اين مرجع بزرگوار گفت: «شخصيتهايی مانند آيتالله بهجت محصول كارخانه اهل بيت عصمت و طهارت و ثمره شجره طيبه قرآن كريم هستند».
وی افزود: «آيتالله بهجت دنيايی از كرامت بود اما برای آنكه ديگران دكان نگشايند ابراز نمیكرد؛ كرامت او سلوک علمی، رفتار منطبق با شرع و قلب مالامال از عبوديت و بندگی خدا بود».
ابوترابی با اشاره به بياناتی از حضرت علی(ع) در نهج البلاغه تصريح كرد: «متقين خويشتن را در مسير هدايت علم و دانش قرار داده و به آيه شريفه "لا تقف ما ليس لک به علم" با همه وجود جان سپردهاند».
نايب رييس مجلس عنوان كرد: «اين گونه افراد از ميان علوم و معارف بهترين علم را در سايه برهان و استدلال عقلانی برگزيدهاند و به حوزه توحيد و معرفتالله گام نهادهاند».
وی افزود: «آيتالله بهجت افتخارشان اين نيست كه در طول عمرشان غبار گناه بر چهره پاک و ملكوتی او ننشسته است اما افتخار ايشان اين بود كه از آغاز نوجوانی مراقب بوده است كه لحظه و آنی از ياد خدا غافل نشود».
ابوترابی اظهار كرد: «آيتالله بهجت قبل از بلوغ در جوار حرم ملكوتی امام حسين(ع) سير عرفانی خود را آغاز كرد و در نمازش به مكاشفاتی رسيد چه رسد به اينكه 96 سال اين مسير نورانی را طی كرده باشد».
وی افزود: «همه كمالات ايشان، ثمره مبارک پيروی از علم بود، وی در حاليكه 18 سال سن داشت به قلههای معرفت و آستان علمی مراجع و علمای تراز اول گام نهاد و از محضر بزرگانی چون؛ ابوالحسن اصفهانی، ميرزای نائينی، محمدكاظم شيرازی و ....بهرههای فراوان برد».
نايب رييس مجلس شورای اسلامی تاكيد كرد: «اين عبد صالح خدا و استوانه اجتهاد و فقاهت حوزههای علميه را تنها گذاشت و قلبی كه بيش از 80 سال مشتاق لقاء حق بود به لقاء خداند شتافت و اين مقام، ثمره سلوک علمی و عقلانی بود».
وی ادامه داد: «آيتالله بهجت به شاگردانش توصيه میكرد به آنچه میدانيد عمل كنيد، آنجا كه علم داريد پا گذاريد، آنجا كه علم نداريد نبايد پا بگذاريد و اگر در جايی ترديد داشتيد توقف نمائيد تا وعده الهی كه لنهدينهم سبلنا است به سراغ شما بيايد».
ابوترابی در پايان گفت: «كسانی مانند امام و آيتالله بهجت تكليفگرا بودند، آيتالله بهجت از روی عادت به زيارت حضرت معصومه(س) نمیرفت بلكه از روی تكليف بود همانطور كه امام میفرمودند، تكليف اگر در نجف است در نجف میمانم و اگر در تركيه و فرانسه است به آنجا میروم».