آفتابنیوز : آفتاب- سرویس بینالملل: در صورتی که رأیدهندگان ایرانی، محمود احمدینژاد را ماه آینده از صحنه سیاسی کشور کنار بزنند، این امر ممکن است بیشتر به دلیل عملکرد اقتصادی او رخ دهد، تا عوامل دیگر.
احمدینژاد که 53 سال سن دارد، در انتخابات سال 84 در ایران، 62 درصد از آرای مردم را تصاحب کرد و رییسجمهور ایران شد.
احمدینژاد با حمایت ایرانیان فقیر و مذهبی و به خصوص کسانی که در مناطق روستایی زندگی میکردند، به قدرت رسید. ایرانیانی که احمدینژاد را انتخاب کردند، این احساس را داشتند که توسط دولتهای قبلی نادیده گرفته شدهاند. آنها به وعدههای احمدینژاد مبنی بر آوردن نفت بر سر سفرههایشان، علاقه نشان دادند.
احمدینژاد در سفرهای استانی خود، وام، پول و سایر کمکها را میان مردم تقسیم کرده است؛ اما منتقدان وی بر این عقیدهاند که سیاستهای احمدینژاد منجر به افزایش شدید تورم شده است. آنها همچنین میگویند احمدینژاد بدون آن که بیکاری را کاهش داده باشد، درآمدهای نفتی بیسابقه کشور را هدر داده است.
بنا بر آمارهای رسمی، از زمانی که احمدینژاد به قدرت رسیده است، قیمت خوراک، سوخت و سایر نیازهای اساسی، سر به آسمان گذاشتهاند. این مسئله، موجب وارد شدن ضربه به بیش از 15 میلیون نفر خانوار ایرانی که درآمدی کمتر از 600 هزار تومان در ماه دارند، شده است.
محمود احمدینژاد، فرزند یک آهنگر است و در روستای «آرادان» - در 100 کیلومتری جنوب شرقی تهران – به دنیا آمده است. زمانی که محمود بچه بود، خانوادهاش به تهران نقل مکان کردند.
همچنین نوشته است احمدینژاد مردی کوچکاندام است که پیراهن و کاپشن خاصی بر تن میکند. وی بعد از انقلاب ایران در سال 57، به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.
در طول دوره ریاست جمهوری احمدینژاد، شورای امنیت سازمان ملل متحد سه قطعنامه و تحریم علیه ایران به تصویب رسانده است. رقبای احمدینژاد در انتخابات بر این باورند سخنان آتشین ضد غربی وی، منجر به انزوای دیپلماتیک ایران شده است.