کد خبر: ۸۹۸۲۳۴
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۷
جوابیه روابط عمومی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور به اظهارات نماینده زاهدان:

برای تحقق کدام وعده رئیس جمهور تلاش نشده است؟

روابط عمومی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به اظهارات حسینعلی شهریاری واکنش نشان داد.
برای تحقق کدام وعده رئیس جمهور تلاش نشده است؟
آفتاب‌‌نیوز :

روابط عمومی معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور به اظهارات نماینده زاهدان جوابیه‌ای صادر کرد.

متن جوابیه روابط عمومی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به اظهارات حسینعلی شهریاری، نماینده زاهدان به شرح زیر است:

«انتخابات ۱۱ اسفند جلوه زیبایی از همدلی مردم با آرمان‌های انقلاب بود که وظیفه قوای سه گانه و نهاد‌ها را در خدمت و تلاش بیشتر برای تقویت نشاط سیاسی و امید آفرینی، مضاعف می‌کند. مع‌الأسف بعضاً شاهد برخی اظهار نظر‌ها و موضع گیری‌ها بر خلاف این رویه‌ی مورد انتظار هستیم از جمله می‌توان به سخنان آقای شهریاری نماینده محترم مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که در نطق خود در مجلس برخلاف جملات آغازین خود مبنی بر اینکه «باید فرمایشات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خودمان قرار دهیم، از این رو باید از موارد خلاف و تفرقه انگیز پرهیز کنیم و نمایندگان مجلس باید برای وحدت عملی و حل مشکلات مردم هم قسم شوند و این روز‌ها شاهد تخریب چهره‌های مختلف سیاسی هستیم که به جز مأیوس کردن مردم حاصلی نخواهد داشت و کام مردم را تلخ خواهد کرد»، در کمال تعجب در ادامه غیر منصفانه ادعا می‌شود: در حالی که یک سال و نیم دیگر انتخابات ریاست جمهوری فرا می‌رسد مردم یک کار عملی از دولت سیزدهم می‌خواهند! و سپس با تعبیر عجیب دیگری اعلام می‌شود: «جناب آقای رئیس جمهور، استان سیستان و بلوچستان هم در نقشه جغرافیای جمهوری اسلامی ایران، جزء خاک جمهوری اسلامی است»؟!

بعید است جناب شهریاری سیاستمدار با سابقه چند دوره نمایندگی در مجلس، از اقدامات گسترده و متنوع دولت مردمی در سراسر کشور از جمله سیستان و بلوچستان بی‌خبر باشد، مگر اینکه عوامل دیگری باعث ندیدن واقعیت‌ها شود، حداقل در این ایام خداقوتی به رئیس‌جمهور گفته می‌شد که پس از سفر الجزایر برای تشریک مساعی و نظارت بر کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان با حضور در جمع مردم خونگرم موجب تسکین خاطر آنان شد!

بهرحال ضرورت دارد تنها به فرازی از اقدامات اقتصادی صورت گرفته در استان سیستان و بلوچستان در دولت عدالت محور اشاره شود تا معلوم گردد این استان چه جایگاهی در دولت تحول‌گرا دارد:

نخستین سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان در ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ یعنی هفته دوم استقرار هیئت دولت سیزدهم صورت گرفت و رئیسی این استان را به عنوان دومین مقصد دور اول سفر‌های خود انتخاب کرد، سفری که نه تنها نشان دهنده اهتمام خاص دولت به این استان کمتر برخوردار بود بلکه عزم جدی دولت برای پیشرفت استان را به نمایش گذاشت.

تحقق وعده رئیس جمهور در گازرسانی به خاش، افتتاح ۲۲۳ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان، ساماندهی حاشیه نشینی در چابهار، راه اندازی قطار مسافربری خاش به زاهدان، طرح خودکفایی استان سیستان و بلوچستان در تولید گوشت مرغ، آغاز عملیات طرح انتقال آب از دریای عمان به استان سیستان و بلوچستان و در ادامه به استان‌های خراسان جنوبی و رضوی به منظور تأمین منابع آب پایدار برای استان سیستان و بلوچستان از طریق شیرین‌سازی آب دریا در کنار ده‌ها پروژه صنعتی، عمرانی، خدماتی، آموزشی و بهداشتی از جمله اقدامات دولت در سطح استان سیستان و بلوچستان بوده است.

در عرصه ملی نیز می‌توان به تامین اعتبار برای اجرایی شدن طرح رتبه‌بندی معلمان بعد از ۱۱ سال، تسهیل صدور مجوز کسب و کارها، ساماندهی انبار‌های اموال تملیکی و فروش خودرو‌های رسوبی در بنادر و تعیین تکلیف پرونده‌های بلاتکلیف چندین ساله، بیمه رایگان ۳ دهک پایین جامعه و پوشش بیمه سلامت بیش از ۵ میلیون نفر در سال ۱۴۰۱، آماده سازی زمین و آغاز عملیات ساخت برای ۲/۵ میلیون واحد مسکونی، افزایش قابل توجه حقوق کارگران پس از یک دوره بلند مدت، رشد اقتصادی مثبت ۴ درصدی پس از ۱۰ سال، جهش صادرات نفت خام و میعانات گازی، دستیابی به رکورد بالاترین میزان صادرات از سال ١٣٩٧ تاکنون، کاهش بیش از ۲۰ درصدی نرخ تورم، تأمین واکسن کرونای موردنیاز کشور، عضویت دائم در سازمان شانگ‌های پس از ۱۵ سال عضویت بصورت ناظر، بهبود روابط با کشور‌های همسایه، رفع قطعی مکرر برق در سال‌های گذشته با افزایش تولید بیش از ۷۰۰۰ مگاوات برق و تلاش برای برطرف کردن ناترازی در بخش انرژی و آب اشاره کرد.

این درحالی است که دولت در آغاز کار با کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، خزانه منفی، رشد اقتصادی حدود صفر درصدی، هزاران واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و آوار انواع مصائب و گرفتاری‌های ریز و درشت در حوزه‌های مختلف مواجه بود و به تعبیر عده‌ای از کارشناسان اقتصادی، یک جسد بی جان تحویل آیت‌الله رئیسی و دولت سیزدهم شد، اما به رغم همه تنگنا‌ها و موانع موجود، رئیس جمهور به همراه اعضای دولت کار و فعالیت با تلاش بی وقفه و مدیریت جهادی برای جبران کمبود‌های بجا مانده، وارد میدان شد و نشان داد به جمله‌ای که در جلسه رأی اعتماد مبنی بر اینکه «بازسازی اعتماد آسیب‌دیده در گرو عمل به وعده‌هاست و عمل به وعده‌ها می‌تواند اعتماد را بازسازی کند» کاملا متعهد است.

جناب شهریاری گرامی اظهار داشته‌اید «زمان وعده‌های گل و بلبل دادن تمام شده است»، الله الله فی‌الانصاف! گویی هنوز در حال و هوای نطق تبلیغات انتخاباتی مجلس هستید! اولین و مهمترین وعده دولت، صادق الوعد بودن اعلام شده است، کدام وعده را از آقای رئیس جمهور سراغ دارید که علیرغم تنگنا‌های مالی، برای تحقق آن تلاش نشده است؟ بسیاری از آن‌ها در جای جای کشور به نتیجه رسیده و بخشی هم در حال اجراست.

مناسب نیست این تصور به وجود آید که علاوه بر تخصص چشم پزشکی، تخصصی هم در شورآفرینی رسانه‌ای دارید و گویا از بازتاب گسترده اظهارت خود در رسانه‌های معاند غافل هستید و بر آن چشم پوشیده‌اید!

جنابعالی که می‌خواهید زبان مردم و حق گو باشید، بفرمایید چه تعداد واحد تولیدی معطل و نیمه فعال به چرخه تولید برگشته است؟ چه میزان پروژه‌های راکد و نیمه تعطیل به بهره برداری رسیده است؟ شما را به اظهارات محامی نماینده محترم، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در تاریخ ۳ اسفند سال جاری ارجاع می‌دهیم که بیان می‌دارد: «سیستان و بلوچستان تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است و در حال حاضر نیز با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و اهتمام رییس جمهور نسبت به توصیه‌های ایشان، تلاش مضاعف و شتاب پیشرفت‌ها در استان بیشتر شده است»؛ و در ادامه ضمن قدردانی از رییس جمهور اعلام می‌کند: «هم اکنون بودجه‌هایی که به این استان اختصاص داده شده به مراتب از سایر استان‌های کشور بیشتر است.»

جناب شهریاری عزیز، شما که چشم پزشک حاذقی هستید لطفاً چشم بدوانید تا به تماشا برسید! گفته اید «با دعوا کردن مشکلات کشور حل نمی‌شود»، سلمنا! جانا سخن از زبان ما می‌گویی، لطفاً این نسخه را برای خود هم بپیچید، تا خدای نکرده تلقی ضرب المثل «قربون برم خدا را، یک بام و دو هوا را» نشود!

شما که در دولت گذشته سطح توقعات خود را در حد «مبلمان شهری» کاهش داده و آن را مهمترین مشکل زاهدان برشمردید، چه شده است که به یکباره توقع دارید با شیوه‌ای محیرالعقول همه ناترازیها، تراز و همه مشکلات برطرف شود؟

جناب شهریاری پیش‌کسوت؛ علاقه و عاطفه مسئولان و مردم ایران به سیستان و بلوچستان به عنوان پاره‌ای از مام میهن زائدالوصف است که نمود آن را در اوج همدلی مردم در جریان سیل اخیر به چشم دیدید و نیز از عنایت مقام معظم رهبری نیز به آن خطه تاریخی مطلع هستید و شاهد اهتمام رییس جمهور محترم برای شتاب دهی به روند توسعه استان نیز هستید و مشاهده کردید که علاوه بر حضور وزیر کشور در استان در برهه‌ی حساسی که همه منتظر نتایج انتخابات بودند، رئیسی نیز در ۱۶ اسفند در دشتیاری در میان مردم سیل زده حاضر شد تا همه ظرفیت‌ها را برای رفع مشکلات استان بسیج کند.

رئیسی اخیرا بیان داشت: «استان سیستان و بلوچستان جزو اولویت‌های دولت است و توجه به این استان و رفع محرومیت‌های آن مورد تأکید رهبری و مجموعه دولت است و همواره دنبال شده است و مسائل مختلف در این منطقه از جمله مسکن، اشتغال و آب منطقه وجود دارد که در اولویت هستند».

جناب شهریاری نماینده محترم ادوار مجلس، همانگونه که شما باید از ارزیابی ۲۰سال حضور در سنگر وکالت استقبال کنید، دولت هم پاسخگوی عملکرد ۳۰ ماهه خود در استان سیستان و بلوچستان است و برای رفع انباشت مشکلات تاریخی و به ویژه دوره ۸ساله رخوت دولت قبل که به تعبیر خود شما «رکورد رکود» را در کارنامه خود ثبت کرده بود تلاش مجاهدانه می‌کند و چه خوب است شما هم برای این جهاد ارزشمند همدلی کنید و برای پیگیری مطالبات به حق مردم سربلند سیستان و بلوچستان از تعابیری استفاده کنید که شائبه تخریب رئیس جمهور و سیاه نمایی اقدامات نظام و دولتی که به تعبیر رهبر حکیم انقلاب «دولت کار و فعالیت» است، پیش نیاید که تنها رسانه‌های معاند را خوشحال کند.

در پایان بخشی از سخنان جنابعالی در سخنان اخیر خود در مجلس را یادآوری و تکرار می‌کنیم: «این روز‌ها شاهد تخریب چهره‌های مختلف سیاسی هستیم که به جز مأیوس کردن مردم حاصلی نخواهد داشت و کام مردم را تلخ خواهد کرد»»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین