نماینده مردم ورامین در مجلس گفت: ما اعتقاد داریم چه بایدن باشد چه ترامپ همه شان یک سیاست را دنبال میکنند و آن دشمنی و مخالفت با ایران است. حالا یک طرف در ظاهر سرو صدای بیشتری دارد و دیگری سر و صدایی کمتر، اما سیاستهای آمریکا همان سیاستهای شیطانی و مبتنی بر چهارچوبهای سابق خودشان است.
حسین نوش آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «با توجه به کاهش مشارکت مردم در انتخابات اخیر و تفسیرهای که تحلیلگران نسبت به آن ارائه میدهند و از آنجا که بهنظر میرسد احتمال بازگشت تندروها در آمریکا قوت گرفته، به نظر شما چه اقداماتی باید در دستورکار سیاست خارجی دولت در سال ۱۴۰۳ باشد؟»، گفت: با وجود شیطنتها و دسیسههای دشمن و دروغهای تبلیغاتیشان برای اینکه مردم پای صندوقهای رأی نروند و مرتب هم بر طبل ناامیدی میکوبیدند و مردم را مایوس میکردند، اما حضور مردم قابل قبول بود. حالا متفاوت بود در برخی شهرها بیشتر و در برخی کمتر؛ ما بعضی از شهرستانها و مناطق را داریم که مشارکت بالای ۶۰ درصد بوده است. منتها در مجموع قابل قبول بوده است.
وی ادامه داد: آنچه که اهمیت دارد این است که ما باید مجددا امید به آینده را در دل مردم احیا کنیم، مردم را امیدوارتر و با نشاطتر کنیم، مسائل اقتصادی در درون کشور را ساماندهی کرده و مدیریتها را توانمند کنیم، مانع از تداوم روند کاهش قدرت و ارزش پول ملی شویم و این مساله را مدریت کنیم.
نماینده مردم ورامین در مجلس با بیان اینکه «ثبات قیمت ارز از نکاتی است که در سال جاری باید مورد توجه قرار گیرد»، تصریح کرد: بحث تولید داخلی و بحث فعال کردن تجارت خارجی هم دو موضوعی هستند که از اهمیت بالایی برخودارند و مورد اشاره مقام معظم رهبری هم بودند. از سوی دیگر رهبر انقلاب در سال گذشته به اهمیت رشد تولید تاکید و بیان فرمودند که این امر با مشارکت مردمی تحقق پذیر است، اما ایشان در سال جدید مساله مشارکت مردم را حتی در شعار سال قرار دادند و این نشاندهنده اهمیت این مساله است که باید همه مسئولان نسبت به اجرا، تقویت و پررنگ کردن نقش و حضور مردم در اقتصاد اهتمام داشته باشند.
وی با اشاره به نقشههای دشمنان برای فضای اجتماعی داخلی، اظهار داشت: انسجام ملی امر مهمی است که باید نسبت به آن توجه شود، به هرحال مقبولیت نظام در شرایط کنونی کشور دچار خدشههایی شده و آنچه که دشمن میخواهد این است که رابطه بین مردم و حاکمیت و نظام کاهش پیدا کند لذا ما باید برای این مساله و برنامهها و نقشههای دشمن چارهای بیندیشیم.
نوشآبادی در ادامه به تحولات آمریکا و انتخابات ریاست جمهوری این کشور در آبان ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: مسئله بعدی تحولاتی است که در آینده ممکن است اتفاق بیفتد و روی سیاست خارجی و بینالمللی ما تاثیرگذار باشد بحث انتخابات آمریکا و احتمال بازگشت جریان افراطی در این کشور را داریم. ما باید برای این مساله برنامه داشته باشیم و باید بتوانیم دیپلماسی خودمان را در حوزههای دیگر دنیا فعالتر کنیم و خیلی چشم به غرب ندوزیم؛ در بحث کشورهای آسیای شرقی، آسیای دور، آسیای میانه همسایگان و بحث کشورهای اسلامی، کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین باید فعالتر عمل کنیم.
وی گفت: اگر بتوانیم در حوزه اقتصادی در داخل و حوزه تجارت خارجی خود را تقویت کنیم، به نظرم اتفاق خاصی با انتخابات آینده آمریکا که البته معلوم هم نیست چه سرنوشتی داشته باشد رخ نخواهد. ما اعتقاد داریم چه بایدن باشد چه ترامپ همه شان یک سیاست را دنبال میکنند و آن دشمنی و مخالفت با ایران است. حالا یک طرف در ظاهر سرو صدای بیشتری دارد و دیگری سر و صدایی کمتر، اما سیاستهای آمریکا همان سیاستهای شیطانی و مبتنی بر چهارچوبهای سابق خودشان است. ما باید متناسب با شرایط برنامهریزی خودمان را داشته باشیم.