کد خبر: ۹۱۰۵۸
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۴

سرمقاله جمهوری اسلامی؛ خیز صهیونیستها برای سیطره همیشگی بر بیت‌المقدس

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: روزنامه جمهوری اسلامی ‌در سرمقاله امروز 31 تیر 88 آورده است:

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اقدامی‌توسعه طلبانه و خطرناک اعلام کرد یهودیان در سرتاسر بیت المقدس آزادی عمل دارند و می‌توانند در هر نقطه از‌این شهر که مایل باشند زمین خریداری کرده و اقدام به خانه سازی کنند.‌این صهیونیست کهنه کار و افراطی در ادامه اظهاراتش در جریان نشست هفتگی کابینه‌این رژیم افزود: «بیت المقدس به طور یکپارچه پایتخت اسرائیل خواهد بود و‌این حاکمیت غیرقابل بحث است . نتانیاهو اضافه کرد‌این موضعش را به اطلاع باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز رسانده است».

این رخداد تحولی بی سابقه در تاریخ تحولات سیاسی‌ این شهر مهم و حساس که حتی سازمان ملل و متحدین غربی رژیم صهیونیستی نیز آن را یک سرزمین اشغالی و متعلق به فلسطینی‌ها می‌دانند محسوب می‌شود و قطعا درصورت ادامه سکوت اعراب و دولت‌های اسلامی‌در‌اینده‌ای نه چندان دور‌این شهر به یک منطقه یهودی نشین تبدیل خواهد شد. آنچنانکه از شواهد موجود بر می‌اید کابینه نتانیاهو کاملا مصمم است منویات خود را در مورد‌این شهر به مرحله اجرا برساند.

صهیونیست‌ها از دیرباز و از زمان اشغال ‌این شهر سرسختانه در تلاش بوده اند‌این منطقه مهم و تاریخی را که به منزله قلب فلسطین اشغالی محسوب می‌شود به کلی تصاحب کرده و به یک شهر یهودی تبدیل سازند ولی به دلیل مقاومت‌هایی که از جانب فلسطینی‌ها صورت گرفت جامعه بین المللی و مجامع جهانی تاکنون مانع دست یافتن آنها به‌این هدف شوم شده اند. اکنون به نظر می‌رسد صهیونیست‌ها شرایط را برای تحقق هدف خود مناسب یافته و بیش از همیشه مصمم شده اند به آن جامه عمل بپوشانند. 

نتانیاهو از زمانی که زمامدار رژیم صهیونیستی شد محور سیاست‌های خود را بر بیت المقدس متمرکز ساخته است . تخریب منازل فلسطینی‌ها در بخش شرقی بیت المقدس به بهانه‌های واهی از جمله نداشتن مجوزهای قانونی و ساخت بیش از یک هزار و دویست واحد مسکونی یهودی نشین در شهرک‌های قدس شرقی که ساخت بخش عمده‌ای از آنها به پایان رسیده است از اقدامات نتانیاهو برای زدودن هویت تاریخی بیت المقدس بوده است . با‌ این حال آنچه خطر را بیش از همیشه جدی ساخته طرح شیطانی نتانیاهو برای اسکان بیش از یک میلیون یهودی در بیت المقدس تا 10 سال‌اینده است که به معنی‌این خواهد بود که تا آن سال بیت المقدس به طور کلی از ساکنان عرب و مسلمان تخلیه خواهد شد.

بیت المقدس اگرچه امروز هم تحت اشغال صهیونیست‌ها قرار دارد ولی وجود بافت جمعیتی آن با اکثریت مسلمانان مانع سیطره صهیونیستها براین شهر شده است . رژیم صهیونیستی بخش غربی‌این شهر را در سال 1327 و بخش شرقی آن را در سال 1346 به اشغال در آورد. هر چند سازمان ملل بخش شرقی بیت المقدس را جزو سرزمین‌های اشغال شده می‌داند ولی ملت فلسطین‌این تقسیم بندی را نپذیرفته و تمامی‌این شهر را غصب شده و متعلق به خود می‌داند.

سرنوشت بیت المقدس یکی از عوامل شکست چندین دور تلاش سازش درگذشته بوده است و حتی در یک برهه درحالیکه یاسر عرفات رئیس حکومت خودگردان و‌ایهود باراک نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مرحله نهایی برای امضای پیمان سازش رسیده بودند مخالفت رژیم صهیونیستی با واگذاری بخش شرقی آن به حکومت خودگردان مذاکرات را با شکست مواجه ساخت .

آنچه در مقطع فعلی صهیونیستها را به فکر عملی ساختن طرح دراز مدت یهودی سازی بیت المقدس انداخته است. ضعف و بی ارادگی مشهود دولت‌های عرب و کشورهای اسلامی ‌و وجود تفرقه در میان فلسطینی‌هاست . دولتهای عرب تحت تاثیر‌این توهم که دولت فعلی آمریکا با دولتهای پیشین تفاوت دارد و در مسیر دستیابی به صلح عادلانه در خاورمیانه حرکت می‌کند موضع کاملا منفعلانه و مغفولی در پیش گرفته اند.‌این دولتها اگرچه درگذشته نیز قدرت و شهامت اقدامات موثری در برابر توسعه طلبی و سیاستهای اشغالگرانه صهیونیستها نداشتند ولی اکنون خود را پشت اوباما و شعارهای فریبنده وی مخفی کرده اند تا از تیررس ملت‌های خود در امان باشند ولی واقعیت‌این است که اوباما هرگز در مسیری وارد نخواهد شد که به ضرر منافع رژیم صهیونیستی منجر شود و کارنامه پنج ماهه وی نیز‌این را به اثبات رسانده است .

با‌اینحال و علیرغم واقعیت‌های موجود هنوز راههای موثری برای مقابله با توطئه کثیف رژیم صهیونیستی در یهودی سازی بیت المقدس وجود دارد که قطعا اگر کشورهای عرب و مسلمان اراده کنند می‌توانند‌این توطئه خطرناک را خنثی نمایند. اعراب و مسلمانان باید برای بازداشتن رژیم صهیونیستی از حرکت اخیرش حامیان اصلی‌این رژیم یعنی آمریکا و اروپا را با اعمال فشارهای سیاسی و تحریم‌های اقتصادی تحت فشار قرار دهند و در‌این میان سازمان کنفرانس اسلامی‌اتحادیه عرب و کمیته بین المللی قدس می‌تواند نقش موثری‌ایفا نماید.‌این سازمان‌ها با افزایش تحرکات دیپلماتیک در سازمان ملل می‌توانند فشارها را بر رژیم صهیونیستی متمرکز سازند.

تفرقه و تشتت در صفوف فلسطینی‌ها عامل ضعف جبهه ضد صهیونیستی در سالهای اخیر شده که‌این خود گستاخ شدن صهیونیست‌ها و قدرت مانور افراطیونی همچون نتانیاهو را باعث گردیده است . از‌اینرو وحدت و یکپارچگی در صفوف فلسطینی‌ها در مقطع حساس کنونی یک الزام است و کسانی که مانع‌این وحدت هستند خواسته یا ناخواسته در مسیر خیانت به آرمان فلسطین حرکت می‌کنند. با ‌این حال هیچ کدام از‌این مسائل نمی‌توانند توجیه گر سکوت ملت‌های مسلمان در مقابل از دست رفتن قبله اول آنان باشد و سکوت امروز قطعا به عنوان یک ننگ در تاریخ برای مسلمانان ثبت خواهد شد چرا که صهیونیست‌ها مصمم به یهودی سازی بیت المقدس هستند و‌این حادثه درصورت تحقق در‌اینده به هیچ وجه قابل جبران نیست .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین