مسعود پزشکیان پس از ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، گفت: برای اینکه بتوانم به شکلگیری مشارکت پرشور در انتخابات کمک کنم، وارد عرصه انتخابات شدم.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری، اظهار کرد: مشکل ما این است که آنچه سیاستهای کلی مقام معظم رهبری و قانون برنامه است را کنار میگذاریم. باید در داخل کشور وحدت و انسجام بین تمام گروهها و جناحها ایجاد شود. باید بپذیریم کسانی که در این مملکت زندگی میکنند بر اساس توان، مهارت، تجربه و علمی که دارند باید جایگاهها را به دست بگیرند نه بر اساس حزب و گروه و جناح.
پزشکیان با بیان اینکه باید به دنبال کسانی برویم که علم و مهارت و تجربه دارند، اظهار کرد: موظف هستیم سیاستهای کلی را عملیاتی کنیم، کسی که قدرت را به دست میگیرد و پاسخگو نیست برخلاف سیاستها عمل میکند. باید در داخل کشور وحدت و انسجام بین تمام گروهها و جناحها بر اساس تقوا ایجاد شود. تقوا یعنی حرکت بدون خطا در اقتصاد، در صنعت کشاورزی، فرهنگ. برای حل مشکلات کشور باید به عالمان و دانشمندان و انسانهای توانمند متکی شویم. باید وحدت و انسجام داشته باشیم و با هم در مسیر اهداف و سیاستها قدم برداریم.
داوطلب انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری افزود: با عرض تسلیت در پی سانحه سقوط بالگرد که به شهادت رئیس جمهور و همراهانشان ایجاد شد، برای اینکه بتوانیم به مشارکت پرشور در انتخابات کنیم، وارد صحنه رقابت شدم. کاری که باید ما و مجریان کشور انجام دهیم، ارائه حرفهای جدید یا راه حلهای جدید نیست بلکه مشکل ما این است که آنچه سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب و قانون برنامه است، را کنار میگذاریم و بعد از خودمان حرفهای تازه درمی آوریم.
پزشکیان با بیان اینکه قرار بوده ایران کشوری توسعه یافته شده و جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری با هویت اسلامی انقلابی باشد، اظهار کرد: عناوینی که از سیاستهای کلی نظام باید پیگیری میشد؛ برخورداری از سلامت، رفاه، امنیت غذایی، تأمین اجتماعی، فرصتهای برابر، توزیع مناسب درآمد، نهاد مستحکم خانواده و به دور از فقر و تبعیض و ایجاد محیط زیست مطلوب. میتوانستیم در منطقه جایگاه برتر را داشته باشیم؛ باید کاری میکردیم تا مردم از سلامت کامل برخوردار بودند، باید روندی را طی میکردیم که آموزش بر اساس عدالت بود؛ اما نکردیم.
داوطلب انتخابات ریاستجمهوری با تاکید بر ایجاد امکانات عادلانه و فرصتهای برابر و رفع تبعیض ناروا در مناطق مختلف کشور، گفت: آیا الآن مناطق مختلف کشور از نظر عدالت، دسترسی و امکانات برابرند؟ آیا مدیران ما بر اساس این برابری اقدام کرده اند؟ قانون برنامه باید اجرا میشد؛ روندی که هست باید عمل میشد؛ ارتباط منطقی با دنیا باید برقرار میکردیم؛ چرا نشده؟