امیرحسین سلیمانی امروز، ۱۰ تیرماه با اعلام این مطلب گفت: مردی ۴۲ ساله با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و بیان کرد پس از ثبت آگهی فروش گوشی موبایل خود در یکی از سایتهای فضای مجازی به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال، فردی با من تماس گرفت و پس از توافقات اولیه و مراجعه به درب منزل اقدام به خرید و ارائه یک رسید بانکی کرد که پس از گذشت چندین ساعت متوجه عدم واریز وجه به حساب خود و جعلی بودن رسید شدم که مراتب جهت رسیدگی در دستور کار افسران سایبری قرار گرفت.
وی بیان کرد: ماموران پلیس فتا با انجام تحقیقات تخصصی و بررسیهای فنی، متوجه این موضوع شدند که متهم با هویتهای جعلی برای دریافت کالای درج شده در سایت آگهی محور به درب منزل افراد مراجعه و با ارائه یک رسید بانکی جعلی که نشانگر مبلغ واریزی از طریق اینترنت به حساب آنان بوده کالا را تحویل و محل را ترک میکرده است.
رئیس پلیس فتا فارس گفت: کارشناسان با اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم در کمترین زمان ممکن شدند و با هماهنگی قضایی وی را در یکی از محلات شیراز دستگیر کردند.
سلیمانی با بیان اینکه متهم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به جرم خود اقرار کرد، گفت: متهم برای ناشناس بودن از سیم کارتهایی با هویت جعلی استفاده میکرده است.
وی تصریح کرد: با بررسیهایی که تاکنون صورتگرفته متهم با همین شگرد اقدام به کلاهبرداری ۷ میلیارد ریالی از ۱۰ شهروند کرده که هماستانیهای عزیز برای جلوگیری از اینگونه کلاهبرداریها باید سامانه پیامکی حسابهای خود را فعال کنند تا با دریافت پیامک از طرف بانک مربوطه از انجام عملیات بانکی مورد نظر اطمینان حاصل کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاعرسانی پلیس فارس، رئیس پلیس فتا استان فارس به هموطنان توصیه کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir (بخش گزارشات مردمی) و یا با شمار تماس ۰۹۶۳۸۰ با همکاران در میان بگذارند.