کد خبر: ۹۱۹۵۲۶
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
خوبی انتخابات در این بود که نه یک روحانی رئیس جمهور شد، نه یک نظامی

منتظر باشیم که صداوسیما، ائمه جمعه و دیگران با حمله به پزشکیان، کام مردم را تلخ کنند؟

بزرگ‌ترین مشکل کشور، بحران اقتصادی است. ایران به رئیس جمهوری نیاز دارد که بتواند این بحران را برطرف نماید و مردم را از تنگنای معیشتی نجات دهد. با استفاده از اقتصاددانان هم می‌توان از عهده این کار برآمد، ولی اولویت با اینست که در کشوری با شرایط بسیار سخت اقتصادی یک اقتصاددان آشنا با جهان عهده‌دار مسئولیت اول اجرائی کشور باشد.
منتظر باشیم که صداوسیما، ائمه جمعه و دیگران با حمله به پزشکیان، کام مردم را تلخ کنند؟
آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در باره انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور نهم، توجه به دو موضوع از اهمیت خاصی برخوردار است. موضوع اول اینست که او به وعده‌های خود عمل کند و تغییرات واقعی در مواردی که مورد نظر مردم است به وجود بیاورد. رسیدن به این هدف مستلزم دقت فوق‌العاده وی در افرادی است که با او همکاری خواهند کرد. 

در این واقعیت نباید کمترین تردیدی شود که از هم‌اکنون اشتهای سیری‌ناپذیر افراد فرصت‌طلب برای اشغال پست‌ها و مقام‌ها بشدت تحریک شده و این عناصر در تکاپوی رسیدن به مناصب مورد نظر خود هستند و کاری به مشکلات مردم ندارند. روشن است که رئیس جمهور جدید با این افراد موفق به ایجاد تغییرات لازم نخواهد شد و در آنصورت نمی‌تواند انتظارات مردم را برآورده کند. 

موضوع دوم مقاومت‌هائی است که در برابر ایجاد و تغییر صورت خواهد گرفت. تردیدی وجود ندارد که عده‌ای با هرگونه تغییری که به چیدمان آن‌ها لطمه وارد کند مخالفند و سخت در برابر آن مقاومت خواهند کرد. رئیس جمهور جدید برای مقابله با این مقاومت دو راه در پیش دارد، یکی جدال و دیگری تلاش منطقی برای انجام آنچه باید انجام شود. قطعاً راه دوم ارجح است و اگر احتمال موفقیت وجود داشته باشد، در راه دوم قابل تصور است. این، کار دشواری است، ولی ناشدنی نیست.

نکته دیگری که باید در حاشیه این انتخابات مورد توجه قرار گیرد اینست که در انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری، دو طایفه از رسیدن به کرسی مقام اول اجرائی کشور بازماندند، نظامیان و رجال دین. این واقعه را باید به فال نیک گرفت و آن را وجه مثبت این انتخابات دانست.

در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بار‌ها تأکید کردیم نظامیان نباید وارد امور اجرائی شوند. برای این نقطه نظر دلایل زیادی داریم که در انتخابات ۱۴۰۰ مطرح کردیم و خوشبختانه مردم هم در چند انتخابات نشان دادند تمایلی به رئیس‌جمهور شدن نظامیان ندارند. به همین دلیل، انتظار اینست که افراد نظامی، اعم از بازنشسته و غیربازنشسته از این پس هوس کاندیدا شدن برای ریاست جمهوری نکنند و بدانند که مردم به آنان رأی نخواهند داد. این، به معنای نادیده گرفتن خدمات ارزنده نظامیان نیست بلکه بدین معناست که امور اجرائی اقتضائاتی دارد که تناسبی با نظامیان ندارد.

آقایان رجال دین و افراد معمم هم بیش از ۳۶ سال کرسی ریاست جمهوری را در اختیار داشتند و اگر قرار باشد فرصت‌های عادلانه بین اقشار مختلف تقسیم شود، این مقدار زمان، بسیار بیش از سهم رجال دین است. علاوه بر این، شرایط جامعه اکنون بگونه‌ایست که مردم نگاه مثبتی نسبت به تصدی امور اجرائی توسط افراد روحانی ندارند. اکنون زمان آنست که اقشار دیگر میزان کارائی خود را نشان دهند و مشخص شود می‌توانند انتظارات مردم را برآورده کنند یا نه. حق با امام خمینی بود که از اول معتقد بودند روحانیون وارد کار‌های اجرائی نشوند. ایکاش این تصمیم نقض نمی‌شد و افراد روحانی وارد کار‌های اجرائی نمی‌شدند.

اکنون بزرگ‌ترین مشکل کشور، بحران اقتصادی است. ایران به رئیس جمهوری نیاز دارد که بتواند این بحران را برطرف نماید و مردم را از تنگنای معیشتی نجات دهد. با استفاده از اقتصاددانان هم می‌توان از عهده این کار برآمد، ولی اولویت با اینست که در کشوری با شرایط بسیار سخت اقتصادی یک اقتصاددان آشنا با جهان عهده‌دار مسئولیت اول اجرائی کشور باشد.

منتظر باشیم که صداوسیما، ائمه جمعه و دیگران با حمله به پزشکیان، کام مردم را تلخ کنند؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلب دیگری نوشت: پیروزی مسعود پزشکیان در این انتخابات نفس‌گیر ریاست جمهوری چهاردهم بسیار دلچسب و دارای پیامی عمیق بود و موجبات خرسندی اکثریت مردم ایران را فراهم نمود و با این نتیجه، کام همه دوستداران این مرز و بوم شیرین و کام براندازان تلخ گشت و بار دیگر وجهه جمهوریت نظام قد علم کرد.

امّا دل نگرانی‌ها چیست که در ذهن‌ها سو سو می‌زنند و مسیر دولت منتخب را مبهم می‌کنند. آیا کفن پوشان دوباره برای اخلال در کار دولت منتخب فعال خواهند شد؟ آیا کارشکنی مجلس و سایر نهاد‌های حاکمیتی در کار ریاست جمهوری شروع خواهد شد؟ آیا صدا و سیمای جمهوری اسلامی مانند سوابق گذشته خود با توجیه آزادی بیان بمباران خود را بر ریاست جمهوری شروع خواهد کرد؟

آیا نهاد‌های مقدس نماز جمعه و ائمه محترم جمعه جبهه گیری و تقابل را شروع خواهند کرد؟ آیا نهاد‌های نظامی از درِ همکاری و همراهی با سیاست‌های دولت گام‌های خود را تنظیم خواهند کرد؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
12
19
باز نمیذارن و نشد شروع شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
13
12
چنین جراتی ندارند
Mona
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
40
10
چرا الکی جوسازی می کنی؟ نامردی نکن. خودت خوب می دونی اینطوری نیست و اونایی داری مردم رو ازشون می ترسونی، به ضرر مملکت و مردم کاری نمیکنن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
26
19
باز هم شروع شد بهانه های نمیذارن ووو بابا تو را خدا جمع کنید دیگه این بساط دیگه هیچ کس حوصلتون نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
13
6
منم مناظر ناملایمتیها بودم اما فردای انتخابات همگان همکاری خوبی داشتند و این امیدوار کننده بود
ناشناس ۵
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
8
49
حمله صدا و سیما و ائمه جمعه به هر شخصی باعث محبوبیت آن شخص میشه اگر پزشکیان به خواسته های مردم توجه کنه .
Nima
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
7
40
... امیدوارم در آینده نزدیک شاهد باشیم عمده اختیارات اقتصادی و نظامی ...به رییس جمهور واگذار شود تا کارآمدی دموکراسي را بچشیم.
ارغنون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
3
17
تو که نظرات کاربران را منتشر نمیکنی
بیخود میکنی نظر خواهی میکنی ...
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۷
6
22
اگر کمک نکنند همه ضرر میکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
36
14
منتظر باشید که پزشکیان بگه
نذاشتن کار بکنم
نشد
نمیشه
امکان نداره
من استعفا میدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
41
10
دست از این رفتار منافقانه بردارید چنین گفتاری دست پیش گرفتن برای پس نیفتادن است این سیاست ...اصلاح طلبان را بدیگران نسبت ندهید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
5
22
شک داری؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین