آفتابنیوز : آفتاب: حبیبالله عسگراولادی گفت: «وظیفه ما در حال حاضر التیام بخشی و الفتپراكنی در كشور است».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، دبیر كل جبهه پیروان خط امام و رهبری كه در اجلاس سراسری دبیران استانهای حزب موتلفه اسلامی سخن میگفت، با اشاره به آیات پایانی سوره مباركه نحل اظهار كرد: «آیات پایانی سوره مباركه نحل كه مربوط به پس از جنگ احد در زمان پیامبر اكرم (ص) است، نسخهای برای جریانهای امروز در كشور است؛ زیرا پس از جنگ اختلاف و تنش بین صحابه و لشگر وجود داشت».
وی افزود: «پیامبر (ص) از سویی اختلاف در میان صحابه و لشگریان را پیش رو داشت و از سوی دیگر مقابله با مردمی كه بیگانه نبودند و در مقابل اسلام قرار گرفتند كه ایشان سه بار میفرمایند من اینها را مصلح میكنم».
عسگراولادی ادامه داد: «در آن شرایط خداوند دستورالعملی را كه دارای 10 جزء است میفرمایند كه پیامبر برای دعوت مردم به راه خدا برنامهریزی كن و اگر مجادله كردند باید به بهترین روش با آنها صحبت كرد».
دبیر كل جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح كرد: «زمانی كه انتخابات 40 میلیون رای بینظیر مثبت به ارمغان آورد و همچنین رییسجمهور با رای بسیار خوب 24 میلیونی انتخاب شد، این مساله باعث كلافگی دشمنان شد و آنها بسیار زیاد سرمایهگذاری كردند؛ زیرا این پیروزی نه تنها پیروزی ملت ایران بود بلكه پیروزی ملل اسلامی بود».
عسگراولادی تاكید كرد: «تنها فردی كه مسیر معالجه و طراحی بر اساس آیات قرآن را انجام داد مقام معظم رهبری بود و این در شرایطی است كه بین كسانی كه در انتخابات شركت كردند فاصله افتاده و هر دو طرف دیگری را به هر نسبتی كه دوست دارد نسبت میدهد».
وی ادامه داد: «مقام معظم رهبری نه تنها مورد هجمه دشمنان چندگانه قرار گرفتند بلكه با اختلافات چندگانه نیروهای خودی نیز مواجه شدند و خطابه پدرانه ایشان در نماز جمعه آموزش بود».
عسگراولادی افزود: «حزب موتلفه اسلامی با توجه به نام ائتلافی كه توسط حضرت امام خمینی (ره) بر آن نهاده شده وظیفه دارد میان جناحها و نیروهای خودی التیامبخشی و الفت را انجام دهد و ایجاد كند».
وی ادامه داد: «باید سخن گفتن به بهترین و زیباترین شكل باشد و اگر نخبگانی وجود دارند كه سخنی را قبول میكنند باید به بهترین شكل كه خداوند در قرآن به آن احسن نوع گفتار میفرمایند، سخن گفت».
عضو شورای مركزی حزب موتلفه اسلامی همچنین اظهاركرد: «در صحبتهایمان با معترضان نباید بوی خشونت، لجاجت، جاه طلبی و تكبر باشد بلكه باید به بهترین شكل ممكن سخن گفت».
عسگراولادی در ادامه با بیان این كه باز هم اعلام میكنیم دوران رقابت تمام و دوران رفاقت شروع شده است تاكید كرد: «اگر خواسته باشیم اسلام جهانی سامان بگیرد با روش تنگنظرانه امكان ندارد، بلكه باید روشها و منشهای مقام معظم رهبری تجلی پیدا كند».
وی در پایان سخنان خود خطاب به دبیران استانهای حزب موتلفه اسلامی گفت: «دبیران حزب موتلفه در استانها و شهرستانها باید آهنگ ولایت را دریافت و برای الفتپراكنی و التیامبخشی سرمایهگذاری كنند».
همچنین در این اجلاس اسدالله بادامچیان قائممقام دبیركل حزب موتلفه اسلامی گفت: «در حال حاضر و پس از برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رییسجمهور، آقای احمدینژاد رییسجمهور قانونی و شرعی كشور است و استراتژی ما این است كه آرامسازی و عادیسازی را به دور از تشنج، تنش و چالش ادامه دهیم».
وی افزود: «باید نیروهای خودی را دلگرم كنیم؛ زیرا برخی تصور میكنند ما در انتخابات تا روز 22 خرداد به خوبی عمل كردیم و پس از آن نتوانستیم، كه این طور نیست؛ زیرا در این انتخابات با هدایت رهبر معظم انقلاب 40 میلیون نفر به نظام جمهوری اسلامی رای دادند و ما آزادی را به تمام معنا به دیگر كشورها نشان دادیم».
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه تصریح كرد: «انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری به شكلی برگزار شد كه كسانی كه بحث تقلب را مطرح میكردند نتوانستند دلیل و مدركی بر تقلب قابل خدشه در اصل انتخابات بیاورند».
بادامچیان افزود: «در این انتخابات جنبش مخملی آمریكایی، انگلیسی چهره خود را نشان داد؛ زیرا این یك جنبش پنهانی بود و هر بار كه گفته میشد برخی اصلاحطلبان عامل آمریكا و انگلیس هستند كسی باور نمیكرد، حتی زمانی كه سردمداران آمریكا از این افراد حمایت كردند كسی قبول نكرد، اما در این انتخابات دست آنها رو شد».
وی افزود: «انتخابات 22 خرداد اقتدار ولایت فقیه را پدیدار كرد؛ زیرا دشمنان تمام تلاششان ضربهزدن به ولایت، ایجاد اختلاف و جداسازی مردم و مراجع، جدا كردن دولت از مردم و مردم از دولت بوده و اهدافشان را در تنها گذاشتن ولی فقیه میبینند كه باید بسیار هوشیار بود و با درایت با این موضوعات برخورد كرد».
بادامچیان افزود: «باید به جنبههای مثبت انتخابات نیز توجه كرد؛ زیرا دستاوردهای بسیاری را به دست آوردیم».
قائم مقام دبیركل حزب موتلفه اسلامی تصریح كرد: «در حال حاضر كه دولت و مجلس اصولگرا ادامه دارد، دوران طلایی است كه باید كار كرد تا معضلات كشور برطرف شود».
وی با بیان این كه دشمنان برنامه جدی برای تفرقهاندازی دارند و باید مراقب بود، تاكید كرد: «بسیاری به دنبال جداكردن آقای هاشمی از مجموعه نظام هستند كه با توجه به دیداری كه آقای عسگراولادی و برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت با ایشان داشتند و آقای هاشمی عنوان كردهاند هیچ كس را برای رهبری بهتر از «آقا» نمیشناسم و هیچ روحانی در كشور حتی جایگزین ایشان نیست نشان میدهد خط آقای هاشمی رفسنجانی از اصلاحطلبان جداست و ایشان در خط ولایت هستند».
در این اجلاس حمیدرضا ترقی معاون امور بینالملل حزب موتلفه اسلامی نیز گفت: «در شرایط فعلی انقلاب، جریان نفاق جدید در حال پوستاندازی است كه بیگانگان تلاش را برای مقابله با نظام دنبال میكنند».
وی همچنین با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع اعضای سپاه ولی امر اظهاركرد: «سخنان رهبر معظم انقلاب دارای نكات بسیار دقیق و ظرایفی بود كه توصیه به بصیرت است و اینكه بلاهایی كه بر ملت ما وارد میشود به دلیل بیبصیرتی است».
ترقی ادامه داد: «یكی از مهمترین وظایف نخبگان و خواص جامعه تبیین درست و ارائه تحلیل سالم از شرایط كشور است».
معاون امور بینالملل حزب موتلفه اسلامی اظهاركرد: «اعترافات آقای ابطحی در دادگاه كه عنوان كردند آقایان هاشمی، خاتمی و موسوی همپیمان شدهاند و پس از آن آقای هاشمی آن را تكذیب كرد نشان میدهد آنها در زندان به دنبال طرحی بودهاند كه نگذارند آقای هاشمی در مسیر نظام باشد؛ زیرا میدانستند با حضور آقای هاشمی در مسیر نظام پشتوانه سیاسی خود را از دست خواهند داد و آنها از این شرایط اختلافات به دنبال سوءاستفاده هستند».
ترقی همچنین درباره ارتباط اسفندیار رحیم مشایی با احمدینژاد تصریح كرد: «سمپاتی آقای احمدینژاد نسبت به مشایی قابل پذیرش نبوده و نگرانكننده است و اگر این مساله موجب مقاومت ایشان در برابر رهبری شود میتواند خطرساز شود و باید برای این مشكل چارهاندیشی شود».
همچنین در این اجلاس رضا رفیقدوست رییس مركز مطالعات و برنامهریزی حزب موتلفه اسلامی در دوره نهم گفت: «پیام جریانهای اخیر نشان خلا سازماندهی حزبی در فضای كشور است و ما باز هم به ضرورت كار حزبی و تشكیلاتی پی میبریم».
وی افزود: «متاسفانه در ذهن برخی مسوولان از حزب یك تشكیلات سهمخواهی منفی شكل گرفته، درحالی كه این گونه نیست و فعالیت حزبی و تشكیلات به معنی هدفمندكردن و تعاون برای رسیدن به هدفهای اعتقادی و الهی است».
رفیقدوست در ادامه تاكید كرد: «كار حزبی و تشكیلاتی كردن انسجام و نظم میخواهد و هر نتیجهای در صورت نبود نظم به تاخیر میافتد و اگر فعالیتها جهتدار، برنامهمحور و منظم باشد در زمان كوتاه به نتیجه میرسد و بینظمی نتیجه را به تاخیر میاندازد».
رفیقدوست در پایان با اشاره به نقش موتلفه اسلامی در جریانهای پس از انتخابات گفت: «حزب موتلفه اسلامی با توجه به ریشه قوی مردمی، فكری و اعتقادی كه دارد، بهنگام، شفاف و با محوریت ولایتپذیری انجام وظیفه و حساسیت خود را نسبت به موضوعات مختلف نشان داد».