کد خبر: ۹۲۱۱۶۸
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱

وزیر خارجه لهستان: اوکراین هنوز شانس پیروزی در مقابل روسیه را دارد

رادک سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان روز شنبه ادعا کرد که اوکراین هنوز شانس پیروزی در مقابل روسیه را دارد و ناتو تا هر زمانی که لازم باشد از کی یف حمایت خواهد کرد.
وزیر خارجه لهستان: اوکراین هنوز شانس پیروزی در مقابل روسیه را دارد
آفتاب‌‌نیوز :

وزیر خارجه لهستان در مصاحبه با این تارنما ابراز خوشبینی کرد که اوکراین با کمک متحدان غربی و ناتو، به ویژه لهستان که تقریباً یک میلیون پناهنده اوکراینی را پذیرفته و به آموزش نیرو‌های اوکراینی با استاندارد‌های ناتو کمک می‌کند، در جنگ با روسیه پیروز خواهد شد.

سیکورسکی در خصوص احتمال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و کاهش کمک‌های نظامی بیشتر به کی یف در دولت ترامپ گفت: این امر یک احتمال است، اما من می‌دانم که می‌توانیم در این جنگ پیروز شویم.

سیکورسکی گفت: داوطلبانی که حاضر نیستند برای آرامش خاطر خود، سرزمین یا آزادی دیگران را محدود کنند، هرگز کم نیست.

به گزارش ایرنا، این درحالی است که تارنمای «فارن پالسی» در تحلیلی با اشاره به نقش تعیین‌کننده حمایت‌های نظامی غرب در توانمند ساختن کی‌یف برای دفع حملات روسیه نوشت: متحدان اوکراین در غرب، در تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها با مسکو، روش محتاطانه‌تری اتخاذ کرده اند که پیروزی واقعی اوکراین در برابر روسیه را غیرممکن می‌کند.

فارن پالسی افزود: کمک‌های نظامی غرب نقش تعیین‌کننده‌ای در توانمند ساختن کی‌یف برای دفع نیرو‌های روسیه ایفا کرده، اما هنوز نتوانسته به این کشور در رسیدن به پیروزی واقعی در جنگ کمک کند.

لیانا فیکس، یکی از اعضای اتحادیه اروپا در شورای روابط خارجی، گفت: ما از اوکراین حمایت می‌کنیم تا در نبرد باقی بماند و به پیشرفت‌هایی دست پیدا کند، اما نه تا جایی که در این جنگ پیروز شود. استراتژی واقعی برای این جنگ وجود ندارد.

راب بائر، دریاسالار نیروی دریایی سلطنتی هلند و رئیس کمیته نظامی ناتو، نیز در حاشیه نشست سران گفت: اوکراینی‌ها برای پیروزی به چیزی بیش از آنچه ما (در نشست ناتو) راه‌اندازی کرده‌ایم، نیاز دارند.

در بخشی از این مقاله آمده است: متحدان شرقی ناتو، به ویژه کشور‌های حوزه بالتیک و لهستان، مدت‌هاست که خواستار افزایش حمایت این ائتلاف از اوکراین شده‌اند. اما متحدان ثروتمند و دارای سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته - به ویژه ایالات متحده - در تلاش برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها با مسکو، روش محتاطانه‌تری اتخاذ کرده اند. تحلیلگران تردید دارند که اقدامات اعلام شده در نشست اخیر ناتو بتواند جریان اصلی نبرد را در میدان جنگ تغییر دهد.

گفتنی است که جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله برد. طی این مدت کشور‌های عضو ناتو با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف بر ادامه این جنگ افروزی ادامه داده‌اند و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته‌تر و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین