آفتابنیوز : آفتاب: رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: «یكی از راههای كسب بصیرت، فهم صحیح معارف و شناخت نقشههای شیاطین است».
به گزارش گروه سیاسی آفتاب، آیتالله مصباح یزدی در جمع گروهی از فرماندهان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تاكید مقام معظم رهبری بر امر بصیرت اظهار كرد: «انسان علاوه بر مدارک و حواس ظاهری دارای حواس باطنی است و بصیرت نوعی بینش و نورانیت باطنی است كه در حالات ابهام و به ویژه در فتنهها نجاتبخش انسانها از افتادن در دام شیاطین است».
وی با بیان اینكه " القاء شبهات توسط شیاطین، موجب محروم شدن انسان از بینش معنوی و بصیرت میشود" گفت: «استفاده از راهنمایی قرآن و انبیاء و عمل به آنها مانع از مبتلی شدن انسان به كور باطنی میشود».
وی استفاده از مفاهیمی كه تعریف مشخصی نداشته و مصادیق آنها معین نیستند را یكی از راههای القاء شبهات دانست و گفت: «آزادی یكی از این مفاهیم است كه شنونده با شنیدن آن مفهومی زیبا را در ذهن خود تصور میكند و در طول تاریخ سوءاستفادههای زیادی از آن شده است».
این عضو مجلس خبرگان گفت: «آزادی مطلوب از نگاه اسلام رهایی از تعلقات دنیایی و عدم دلبستگی به مقام و ثروت است، اما آزادی به معنای اینكه انسان موجودی بیقید و بند بوده و میتواند هر كاری را خواست انجام دهد، آزادی مطلوب نیست كه پیشقراول این تفكر آمریكاست و آن را تا حدی كه به منافع خودش ضرری نرساند ادامه میدهد و سعی دارد این معنای آزادی را به نقاط دیگر جهان صادر كرده و با شعار آزادی در آن جوامع نفوذ و از این طریق به نفع خود و ضرر دیگران بهرهبرداری كند».
وی با بیان نمونههایی از برنامهریزی آمریكا برای نفوذ در كشورها گفت: «آمریكا در اولین قدم سعی كرد بیغیرتی را به نام تولرانس و تساهل و تسامح در افكار جهانیان ترویج كند كه متاسفانه اثرات آن در ایران اسلامی نیز ظاهر شد».
وی ادامه داد: «از آنجا كه نمیتوان در یک كشور اسلامی كه مردم آن در مكتب امام حسین(ره) درس خواندهاند، این فرهنگ را ترویج داد، به گونه دیگری وارد شدند و این فرهنگ را در مقابل خشونتطلبی و تروریسم قرار دادند و با عنوان تسامح و تساهل به ترویج آن در كشورهای اسلامی پرداختند و با تبلیغات بسیار زیاد به بهانه نقد خشونتطلبی به ترویج فرهنگ تسامح و تساهل، آزادی، اختلاط بین دختر و پسر و فرهنگ غیراسلامی، بلكه ضداسلامی پرداختند».
مصباحیزدی خاطرنشان كرد: «برای ترویج این نوع فرهنگ حتی به دین اسلام استناد كرده و اسلام را دینمدارا و تسامح و تساهل معرفی كردند. از طرف دیگر به مذمت خشونتطلبی پرداخته و حركت خود را همسو با دین جلوه دادند و در نتیجه با استفاده از ابزار و الفاظ زیبا شبهات شیطانی خود را القا كردند».
وی با اشاره به نقش بصیرت گفت: «همواره باید بازی با الفاظ را شناخت و علت انتخاب این الفاظ را بررسی كرد. آمریكا پس از چندین سال ترویج فرهنگ آزادی و مبارزه با خشونتطلبی و تروریسم و صادر كردن آن به سایر نقاط جهان برای دستیابی به مقاصد خود گام برمیدارد و به بهانه مبارزه با تروریسم به عراق و افغانستان حمله میكند؛ ولی در عین حال وقتی در فلسطین دولت قانونی حماس توسط مردم و به اذعان همه نهادهای بینالمللی با انتخاباتی سالم به پیروزی میرسد، آن را به رسمیت نشناخته و دولتی را كه مشروعیت ندارد بر سر كار میآورد».
وی تصریح كرد: «در اینجا اگر با بصیرت عمل میشد و دلایل تاكید بر این الفاظ و فرهنگ روشن شده بود، آمریكا نمیتوانست اینگونه بهرهبرداری كند».
رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به آیاتی از قرآن كریم خاطرنشان كرد: «باید ببینیم منظور از تسامح و تساهل و خشونت چیست، خشونت و مدارا با چه افرادی منظور است. اگر كسی عمدا و با آگاهی، قصد ضربه زدن به دین و مسلمانان را دارد، باید با او با صلابت و قاطعیت برخورد كرد و كسی حق ندارد بگوید در این مورد نیز باید مدارا شود اما مدارا در برابر محرومین با افرادی كه از روی غفلت و گمراهی مرتكب اشتباهی شدهاند، مطلوب است».
وی افزود: «در اجرای حدود الهی جاری رافت نیست و همانگونه كه نباید از حدود الهی تجاوز شود، نباید در اجرای آنها كوتاهی شود».
وی در پایان گفت: «یكی از راههای كسب بصیرت فهم صحیح معارف و شناخت نقشههای شیاطین است».